Nedēļas pirkumi - The Body Shop

03.08.14

Mans pirmais gājiens uz TBS veikalu beidzās diezgan interesanti un ar dažiem pirkumiem.
Vispār man vajadzēja jaunu kosmētikas noņēmēju un nodomāju, ka vēlos pamēģināt TBS eļļu kosmētikas noņemšanai, tomēr mani no tās atrunāja un tā vietā piedāvāja, lai izmēģinu labāku produktu - sviestkrēmu kosmētikas noņemšanai. Lietoju jau pāris reizes uz ļoti iepatikās.
Tā kā TBS tagad ir akcija, ka pa summu virs 25 € dāvanā nāk mini smaržas un vienā no veidiem bija tās, kuras man ļoti patīk, tad domāju jāpaķer vēl kaut kas vajadzīgs,lai sakrājas tā summa.

Godīgi? Tas nebija viegli, jo sapratu, ka neko man vairs īsti nevajag. Tāpēc sāku pētīt piedāvājumu sākot ar jaunajiem ķermeņa sorbetiem un maskām līdz atradu šo atvēsinošo pēdu želeju, kas ideāli noder vasaras sezonā, ja vakaros sāp kājas. Man patika arī tas, ka šo var turēt ledusskapī.

Papildus jaukā pārdevēja man piedāvāja izmēģināt arī aļģu masku uz mālu bāzes. Tā kā pilnajam iepakojumam vēl nebiju gatava, tad domāju pamēģināt miniatūru.

Tā salasīju sev 27 € un ar maisiņu rokā priecīga devos prom ar pirmo nopietno TBS pirkumu.

Varbūt ir kas tāds, ko varētu ieteikt no TBS, kas ir tiešām labs, jo produkcijas koncepts ir ļoti interesants, bet es nezinu, ko lai izvēlas no visa piedāvājuma.

bučas
&z

19 comments:

  1. Paldies par rakstu, piesaistīja želeja pēdiņām.

    Man no The Body Shop patīk:
    Tējas koka līnija ( taukainai, problemātiskai ādai), īpaši tīrāmie- putas, tāds balts, atvēsinošs mazgāšanās krēms ( šis ir superīgs);
    Mandeļu roku krēms un sviests ( šo uz nakti kā masku- rokas no rīta burvīgas);
    Mandeļu eļļa kutikulām;
    Absinta roku krēms ( vasarā ideāls- kā ūdens, ātri iesūcas, nesmērē papīrus darbā).
    Šī pati rakstā minētā aļģu maska- pelēka, ne visiem patīk aromāts, bet lieliski sakopj manu sejas ādu.
    Ja par dekoratīvo runājam, tad man patīk acu ēnas (vieninieces), medus līnijas bronzerītis (gaišākais tonis) un otas, otas, otas!
    Smaržas ir gaumes jautājums, bet manas favorītes ir Indijas jasmīns un arī English Dawn White Gardenia.

    Un man nepatīk TBS produkti matiem. Ne jau produkti slikti, tikai maniem matiem neder.

    Jūlija

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oo, paldies! Var redzēt, ka daudz lietots, bet man prieks, ka vari ieteikt to pašu labāko :)
      Man tai maskai smarža patīk (aļģu), redzēs kā sejai patiks, bet pēc Tava teiktā esmu ieintriģēta!

      Dzēst
    2. Uj, lietots ir tiešām dikti daudz. Starp citu, nepiekritīšu šeit zemāk paustajam viedoklim, ka The Body Shop vilina galvenokārt pusaudžus. Pirmkārt, pusaudžiem ne vienmēr ir tik daudz līdzekļu, cik maksā visai dārgie TBS produkti. Otrkārt, daudz kas produktu klāstā paredzēts tieši "pēc-pusaudžu- vecuma" ādai.

      Ja maskas smarža nešķiet atbaidoša, tad domāju, ka būs prieks par masku. Vēl vienīgais - maska seju velk, sakalst, sažūst, sacietē. Vēl no šīs pašas aļģu sērijas ir labs krēms/ želeja sejai, kas tīri labi matē un ir labs pamats zem kosmētikas vasarā ( ziemā gan ļoti neiesaku).
      Atcerējos vēl- ir tāda dušas želeja/skrubis vienā ( lielā tūbā). Pašai bija ar granātābolu, gribas zemeņu ( fantastiski smaržo). Var lietot katru dienu, patīkami mazgā un paskrubē arī.

      Jūlija.

      Dzēst
  2. Kas tā par želeju? Tā kā dušas želeja pēdām vai smērējamā atvēsinošā želeja?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, tā ir atvēsinoša želeja pēdām, superīgi derēs ja kājas pamst dienas laikā vai ja ilgu laiku uz kājām darbojies :)

      Dzēst
  3. Man bija šāds sprejs kājām, bet gribējās ko vēl atvēsinošāku, bet vispār tādas želejas tiešām ir glābiņs vasarā un laikā, kad daudz stundu jāpavada kājās stāvot.

    Interesanti, ka no eļļas mani arī diktām-diktām atrunāja, un Tevi arī, hm, tagad tieši gribas izmēģināt eļļu, taču to noteikti uz rudeni, tādā karstumā uz sejas praktiski neko nelieku, slinkums, tādēļ vakaros iztieku ar vienkārši želeju sejas mazgāšanai.

    Ko pamēģināt? Mani arī interesē šis jautājums. Nu man patika ķermeņa sviests, deva paraudziņā, tas E vitamīna krēms ādai ap acīm arī ir labs, sildošā maska ir ļoti OK.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, par to eļļu es biju pārsteigta! Varbūt kāda sūdzība bijusi, un tāpēc negrib, lai citiem tā ir, jo ja palasa uz iepakojuma rakstīts, ka nedrīkat lietot acīm, bet visi vienmēr saka, ka var :)
      Sildoša maska un acu krēmiņš? Ok, piefiksēšu, lai nākamreiz ejot jau zinu uz ko skatīties :)

      Dzēst
  4. Man agrāk kaut kā ļoti patika TBS, bet tad,kad es aizbraucu pie draudzenes uz UK, un tur bija savā laikā jaunums - šokolādes līnija,kas man vismīļākā no TBS, visi produkti bija uz pusi lētāki, tā teikt LV iepazīšanās ir 10%,labākajā gadījumā.
    +cenas ir tik augstas(sevišķi eiro), ka es labāk nopērku kādu bio produktu, vai aptieku produktu!
    Laikam teenage vecums ir garām,(kad tieši visvairāk patika TBS) man šī vairs nešķiet saistoša :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. *šī firma

      Dzēst
    2. nu ja, varbūt pie vainas vecums un pieredze, ar laiku lietas sāk apnikt, un firmas ar, tāpēc gribas kaut ko jaunu :)
      Tu vairāk lieto tieši aptieku produkciju, jo esi sapratusi, ka Tavai ādai tā patīk vislabāk. Es ar TBS esmu uz "jūs" tāpēc man interesē, kas viņiem labs un kas nē. ;)

      Dzēst
  5. Man no TBS baigi patika Nutriganics sērijas eļļa/želeja sejas attīrīšanai. Tik ideāla! Patika labāk par šo kumelīšu sviestu, jo man šķiet ka beigās tas man aizsita poras. Ja kas šeit atsauksme: http://www.sugarmakeup.eu/2014/03/lieliskie-neputojisie-lidzekli-sejas.html

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oo, paldies! Par šo lasīju, bet biju piemirsusi. Viņi vai tad visur pieejami, jo kad meklēju šāda tipa kosmētikas noņēmēji, tur bija tikai tā eļļa, šis un daži šķidrie, bet šo nepamanīju. Jāskatās vēlreiz būs, paldies! ;)

      Dzēst
  6. Man ļoooti patika TBS želeja pēdām (tā pati, ko esi iegādājusies) - tik atsvaidzinoša! Patīk arī ķermeņa spreji ko TBS piedāvā.

    http://happinessvictim.blogspot.com
    x

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vakar pamēģināju, un ļoti iepatikās tā želeja! Kājām uzreiz tāds atslābums iestājās. Domāju šis būs ideāls palīgs darba dienās, kad daudz uz kājām jābūt :)

      Dzēst
  7. SEN SEN SEN neko nēesmu no TBS iegādājusies, agrāk patika sviesti un dušas želejas... Forša ir vīnogu kaulu eļļiņa matiem, to man apkārt bija iemīļojušas visas dāmas.. Ota man ir viena un kalpo jau 5 vai 6 gadus plus - par viņu arī bija sajūsmā Make up forever Paris akadēmijas pasniedzēja... Gribējās visu laiku pamēģināt to jaunu E kkādu serumu vai kremu kas tur ir... bet nokavēju iepazīšanās cenu laiku un tā nu arī tas viss palika :) āaa Vēl man ir Bronzējošā eļļa - sākumā lietoju bieži, tagad tā pamazāk un man vēl ir Izgaismotājs, kurš man ļoti patīk- to gan lietoju visu laiku gan sev, gan kleintiem.. ahhh izrādās, kad tā sāk domāt :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Daudz gan visa kā lietojusi tomēr esi! Man sviesti likās pa taukainu, bet dušas želejas man ir lielie bundulīši (500 ml) kādām laikam tagad pietiks.
      To E vitamīna sēriju skatījos, bet laikam tā vairāk paredzēta sausai ādai. Mani arī tieši tas serums interesēja. :)

      Dzēst
  8. Man ik pa brīdim uznāk tbs bums un kaut ko nopērku.
    No foršajām lietām- bronzeris, otas, roku krēmi, atsevišķi skrubji, viena pēdu vīle. Vīram ļoti patīk mandeļu roku maska.

    ievasblogs.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. sāk jau paradīties zteikti favorīti, kas ir daudzām ir līdzīgi. Visu pierakstu, un tad ar sarakstu uz veikalu. Redzēs, kas man patiks dzīvē un kas ne :)

      Dzēst
  9. Stāvu un krītu par TBS. :)
    Esmu mēģinājusi sviestus, losjonus, skrubjus un dušas želejas (daudz un dažādu smaržu un garšu), no sejas kopšanas produktiem man patika alvejas dienas krēms un kumelīšu sviests kosmētikas noņemšanai.
    Esmu atradusi arī savu ideālo izgaismotāju - Lightening Touch #03, patiešām lielisks produkts. Mēģināti arī tonālie krēmi, tie gan ne visai. Un otas - mīlu TBS otas. :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan