Trīs dažādas mitrās acu kontūrlīnijas melnām un skaistām bultām

29.06.14

Es dievinu komfortu, kad runa iet par ikdienas acu grimu, tāpēc vilkt katru dienu skaistas bultiņas ir īsts izaicinājums. Mēdz būt dienas, kad rokas vairāk klausa mani, bet ir dienas, ka mēģinot uzzīmēt skaistas kaķacs bultas, beigās es izskatos ļoti nevienādi katrā acī.
Pēdējo mēnešu laikā, esmu apzināti ieviesusi 3 veida mitrās līnijas, lai parūpētos daudz maz par visām tām ne- līniju dienām, bet tomēr tad, kad gribas kaut ko skaistāku. 
Sākšu ar pašu interesantāko no visiem šiem laineriem - Maybelline Lasting Drama Pen Gel Liner | Black
Ja sekojat aktīvi youtube, com kanāliem, tad droši vien esat pamanījušas, ka Benefit ir laiduši klajā gēla laineri pildspalvas iepakojumā (tā pareizi formulēt?), un visiem tas liekas kaut kas jauns nekad neredzēts, tomēr, nē, Maybelline šāda veida laineri klāja laida jau 2013. gadā, tiesa gan, tikai Āzijas reģionos, tomēr, teorētiski, viņi ir pirmie. 
Konkrēti savu es pirku Mildas tirdziņā (jā, tepat pie mums), un maskāja tas € 4.90. Bija pieejams arī trauciņa versijā (pot), tomēr šis manu uzmanību vairāk piesaistīja. 
Tā uzgalis ir gumijots, un lai gēla masa nāktu laukā, tieši tā pat kā konsīleriem, vairākas raizes, click uzgali vajag pagriezt līdz produkts sāk nākt laukā. 
Pirmais, ko es uzreiz ievēroju ir tas, ka tas klājas diezgan nelīdzeni un atstāj spraugas starp skropstu saknēm. Tas nožūst kā jau gēla laineris, matēti, bet nožūšana nav tik ātra kā gribētos. 
Uzreiz lietojot ir skaidrs, ka lai labāk izdodotos uzvilkt skaistu smalku līniju vajag daudz praktizēties, tomēr man liekas, ka šāja veida laineris būs vislabākais variants tieši resnākām bultām, jo labi aizpilda tukšumus biezās konsistences dēļ. 
Zemāk visus laineris novērtēšu katrā kategorijā pa punktiem: 1 - slikti, 2 - labi, 3 - ļoti labi

Maybelline Lasting Drama Pen Gel Liner:
Iepakojums - 3
Aplikators - 3 (unikalitātes dēļ)
Uzklāšana - 2 (nav iespējam uzvilkt ļoti smalku un precīzu līniju)
Pigmentācija - 2 (nedaudz nelīdzeni klājas)
Konsistence - 1 (ļoti biezs,  tāpēc astīte sanāk ar robiem lielākoties)
Noturība - 3 ( super! var noņem tikai ar eļļu)

Kopā: 14 punkti

Mans pirmais ūdensnoturīgais  - Catrice Liquid Liner Watterproof  | 010 Don`t Leave Me ( € 3.49)
Man ļoti patīk šāda formāta laineri, tomēr tā aplikators nav tik resna filca kā ierasts šādiem laineriem. Šis laineris lieliski kalpo kā smalko bultiņu vilcēju un ļoti ērti klausa rokām, atšķirībā no Maybelline, ko ir nedaudz grūtāk turēt.
Nožūstot tas atstāj nedaudz klāt spīdumu, tomēr tas nav tik izteikts dienas gaismā kā zibspuldzē. Visā visumā, šis laineris man patīk tīri formāta dēļ, nevis konsistences, jo nekas īpašs tas nav.

 Catrice Liquid Liner Waterproof :
Iepakojums - 2
Aplikators - 3
Uzklāšana - 3
Pigmentācija - 2 (nav pilnīgi melns, nākas divreiz aizpildīt līniju)
Konsistence - 2 (diezgan šķidrs uzklājot)
Noturība - 1 (noņēmu nost ar parastu micelāro ūdeni bez lielas piepūles)

Kopā : 13 punkti

Klasisks, tomēr iemīļots produkts - L`Oreal Super Liner Perfect Slim | Intense Black ( ap € 9)
Ierastais mīkstā filca aplikators pildspalvas iepakojumā. Vispār nemīlu šādus lainerus,  tikai tāpēc, ka ātri pazūd pigmentācija, bet lasīju ārzemju blogā, ka atjaunot intensitāti var ar acu pilieniem. Diez, taisnība?
Vispār šis ir tāds ideālais, vieglais ikdienas produkts ar kuru nebūs problēmu pie uzklāšanas. Vienīgais ko tas prasa ir netrīcošas rokas, un skaista līnija tad ir garantēta.
L`Oreal Super Liner Perfect Slim:
Iepakojums - 2 (gribētos lai korķītis stingrāk fiksējas)
Aplikators - 3 (ļoti ērts un parocīgs)
Uzklāšana - 3 (elementārak nevar būt)
Pigmentācija - 3 (ļoti melns un intensīvs. nav ne pa matētu, ne par glancētu)
Konsistence - 3
Noturība - 1 (noņemas nost bez liekas piepūles)

Kopā: 16 punkti

Varat redzēt uzklāšanas ērtumu un pigmentāciju
No K uz L : Maybelline, Catrice, L`Oreal
 Visu mitro acu kontūrlīniju aplikatori
Acīmredzami, uzvarētājs ir L`Oreal laineris, tikai tā iemesla pēc, ka ikdienas prasībām tas ir pats labākais kas var būt. Ja Maybelline ir vairāk fancy acu skatiena veidošanai, un Catrice ir smalko līniju meistars, tad zelta vidusceļu nes L`Oreal, kas ir ļoti labs un intensīvs laineris, tomēr pie noturības slikti kalpos, jo praktiski neturas uz acīm.

Tādi lūk, trīs jaunākie laineri no manas puses. Varbūt varat kādu ieteikt, kas jums pašām patīk?

bučas
&z

* fotogrāfijas no personīga arhīva

18 comments:

  1. Vispār pie mums nevar nopirkt labu, noturīgu, viegli lietojamu, pigmentētu laineri, priekšroku dodu korejiešu laineriem (Etude House, Tonymoly, Innisfree u.c.) - tie ir vienkārši fenomenāli!!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nē, nu kāpēc. Man, piemēram , ļoti patika Maybelline gēla laineris trauciņā. Tas ir ļoti pigmentēts un ilgi turējās. Protams, lietošana pirmās reizes var īsti nepatikt, bet rokas piešaujas :)

      Dzēst
  2. Bieži šaustu sevi, jo esmu pārāk slinka un rokas pārāk trīcošas, lai vilktu laineri. :) bet Tev sanāk lieliski! L'oreal otiņa vissimpātiskākā liekās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Tiesa, šeit var redzēt, ka vilku līnijas, un neesmu tās īsti pielabojusi, bet visbiežak, kad mājās velku bultas, tad talkā ņemu vēl arī kosmētikas noņēmēju un kociņu, tad līnija izdodas perfekti :)

      Dzēst
  3. Loreal no maniem taukainiem plakstiņiem mēdza noplūst un izveidot pandas acis :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ticu, jo tūlīt pēc uzklāšanas, es to nedaudz paberzēju, un tas jau nāca nost. Man pat bija bail nēsāt to vēl visu dienu. :(

      Dzēst
  4. Aij, man mitrie nekad nav patikuši, nekad nav sanācis dabūt smuku rezultātu uz savām acīm. Pēc kāda trešā nopirktā varianta es vienkārši atmetu ar roku :D
    Pietam, lai cik smalku līniju es vilktu, vienmēr izskatās tā, it kā melns būtu viss plakstiņš.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, man patīk laineri, bet es ļoti izvēlos otiņas. Man nepatīk flomastera tipa laineri tikai tāpēc, ka tie ātri žūst, bet vispār man patīk vilkt un staigāt ar smukām melnām līnijām. Tiesa ne resnām, bet smukām :)

      Dzēst
  5. Man laineru periods pārgāja pirms kāda pusotra gada, tagad kaut kā kārojās kaut ko maigāku, tāpēc izvēlos zīmuļus, bet agrāk... laineris bija mans must have. Katru dienu zīmēju un biju atradusi arī savu ideālo, tas bija no Artdeco. Tāds ar otiņu, labi pigmentēts un noturīgs. Tie flomasterveidīgie gan man riebās, jo otiņu daudz vieglāk kontrolēt. Bet man ļoti patīk kā tev sanāk, izskatās labi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ikdienā , jā, es ar priekšroku dodu parastajiem zimuļiem, jo ar tiem ir vieglāk strādāt, un tie dod tiešām daudz neitrālāku skatu ikdienai :)
      ā, man liekas es zinu par kuru Tu runā. Man atkal no tādām otiņām ir nedaudz bail. :D

      Dzēst
  6. es šos te 'flomīšus' vispār nekad neesmu mēģinājusi, nezinu, man liekas man par grūtu būs :D
    mans pašreizējais favorīts ir kryolan cake eye liner, kurš ir ciets un tas ir jāuzklāj ar saslapinātu otiņu. ar to varu uzvilkt kādas vien strelkas vēlos :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ū, tas izklausās kaut kas interesants vispār :) Flomastera tipa laineri ir viegli, it īpaši, ja velk garas astes galā ,un vieglāk piekļūt iekšējam acs kaktiņam, bet tā, tie nav ar mani mīluļi, laikam jau iepakojuma dēļ. :(

      Dzēst
  7. agrāk nepagāja ne diena bez lainera, tagad jau aptuveni gadu atpūšos, tā vietā lietoju zīmuļus utt, ar kuriem arī velku līdzīgu formu, bet nu jau atkal sāku meklēt sev piemērotu laineri [izvēlīga ;D], visvairāk skatos Catrice virzienā. :]

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Catrice labs ir, bet es tad labāk izvēlos ūdensnoturīgo versiju, nevis parasto. Lai gan acis neberzeju lieki, bet labāk, lai laineris tad ir noturīgāks :)

      Dzēst
  8. Man ir Essence liquid eyeliner (pudelītē ar otiņu). Vispār šis bija mans pirmais laineris mūžā. Man bija jāiet uz kāzām (pirms diviem gadiem) un es nez kāpēc iedomājos tieši tad pirmo reizi izmēģināt uzzīmēt kaķacis:D Dīvainākais, ka man sanāca gandrīz ideālas līnijas un laineris noturējās perfekti no vienas dienas plkst. 11 rītā līdz nākamās dienas plkst. 5 rītā (jāņem vērā, ka es ballējos kā nākas un man ir taukaina āda):D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vai, tas taču ir ilgi! Super! Vispār no Essence neesmu mēginājusi nevienu laineri, ja tikai kaut kad flomastera veida, bet tas man īsti nepatika. :)

      Dzēst
  9. Es izvēlos vidusceļu cenas un kvalitātes ziņā, Catrice lainerim nav ne vainas. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viņam viss ir ok, bet man viņš likās pa šķidru un neturējās ilgi :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan