Sagatavo ādu saulei #2

04.06.14

Pirms tam rakstīju Pirmajā daļā par pieniņiem un krēmiem, bet otrais šīs sērijas raksts būs velstīts atsevišķi eļļām un sprejiem.
Man ir trīs mēģināti spreji un par katru ir konkrēts viedoklis, tā kā, ja ieinteresēja skrullējam uz leju.
Vispār jāsaka, ka šajā laikā ieteiktu tomēr kaut ko lietot uz ādas pat ja nepatīk SPF. Pati pāris dienas neuzliku un tagad uz vaigiem sausa āda, jo saule tagad ir diezgan stipra un kaitīga.

Careline SkinGard SPF 15 eļļas sprejs ķermenim. Cena - € 5
Lietoju visu pagājušo vasaru un man tas patika. Sastāvā ir burkānu eļļu, tāpēc maksimāli pastiprināja iedegumu. Šis patika pat manai bālajai draudzenei, kurai iedegumu ir grūtāk dabūt, bet aizsargu pret sauli kaut kādu vajag.

Garnier Ambre Solaire Golden Protect Medium SPF 20 aizsargeļļa ķermenim. Cena - € 8.99
Šo es dievinu! Tiešām. Man vispār patīk ķermenim lietot tikai eļļas saules aktīvajā periodā, bet šī eļļa ir lieliska. Tai ir patīkams aromāts un aizsargā ādu labi. Ja pagājušajā gadā es starā biju par Careline eļļu, tad šogad stafete pāriet Garnier eļļiņai. Zinu, ka vasarā šī eļļa ir viens no pirktākajiem produktiem dodoties uz pludmali.

Garnier Ambre Solaire Wet Skin SPF 30 aizsargsprejs. Cena - € 11.26
Šis ir jaunums, ko var lietot gan uz sausas, gan slapjas ādas, un tas ir ļoti noturīgs. Sākumā tas liekas balts, bet izsmērējot tas paliek caurspīdīgs un labi aizsargā ādu. Man 30 SPF ir pa daudz, bet gaišai ādai šis ir superīgs. Iesaku gan nesmaržot, jo aromāts ir atbaidošs - tīrākais spirts, un laikam tas ir tieši tas, kas var nobiedēt pērkot šo.
* ir arī pieejams speciāli paredzēts priekš bērniem, arī no Wet sērijas

Vispār ar šādiem sprejiem ir vieglāk, jo to var nēsāt brīvī līdzi un atjaunot jebkurā brīdū. Man personīgi nepatīk krēmu pēcsajūta uz ādas. Labāk tad eļļas plāna kārta, nekā trekna krēma kārta.

Kam jūs dodat priekšroku - kremiem vai sprejiem izvēloties aizsarglīdzekļus?

bučas
&z

10 comments:

  1. Jā, eļļas ir foršākas nekā kremi, bet kopš viena negadījuma (iepakojuma brāķis, eļļa ik pa laikam pilēja ārā, visa soma bija ar eļļu :( ) esmu uzmanīga, pudelīti lieku vēl atsevišķā maisiņā. Man agrāk bija viena Nivea sauļošanās eļļa, ļoti patika, bet vairs nav manīta veikalos...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Eļļas vispār grūti izdabūt laukā no somām! :( man tikai tā ir bijis ar smaržām, bet ar eļļām gan vēl ne :)

      Dzēst
  2. dievinu kokosriekstu eļļu, bet lai gan tā ir cietas konsistences, karstā laikā mega ātri ir šķidra, un eļļa ir eļļa līdzi diemžēl nestaipīsi, jo kokosriekstu eļļa pārsvarā ir nevis putelē, bet burciņā, un tāpēc izlīt var krietni ātrāk nekā no pudeles...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man kursa biedrenes iedeva pamēģināt kokosriekstu eļļu un es biju starā! Pati tagad meklēju kur LV var nopirkt, jo baigi no ārzemēm negribas sūtīt kaut kā, bet manta fantastiska ādai :)

      Dzēst
    2. es savējo pirku Rimi, neticami, bet fakts, tikai nevis kurā katrā rimi, bet tajos kuros ir klēts sadaļa :)

      Dzēst
    3. tāda kā šinī linkā http://dabasaptieka.lv/image/cache/data/Jaunumi/Kokosrieksti-250-400x400.jpg,
      šī eļļa ir nerafinētā, tāpēc viņa būs ar smaržau, rafinētajām nav smaržas un tās var lietot arī uz sejas

      Dzēst
  3. dievinu eļļas, vienīgais, kas nepatīk, ir tas, ka, esot Jūrmalā, baigi jāuzmanās, lai neiesauļotu vietas, kurās nepārtruakti līp klāt smiltis. ;D
    tāpēc dodu priekšroku sauļoties dārzā, kaut gan pie jūriņas vairāk sanāk iedegt. ;]
    bet šī tik labi smaržo! vasara pudelītē.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ui, vēl trakāk ir tad, kad kukaiņi sāk lidināties pa visu ķermeni, jo viņiem ar interesē tā eļļa :D

      Dzēst
  4. Eļļas tas ir tāds hīts tagad, vienīgais atceros to ka pagaišgad pludmalē redzēju sievieti kas ārprātīgi ik pēc 10 min ar kaut ko smērēja seju, nevarēja redzēt ko tieši, kad viņa gāja prom pēc 3,5 h tā seja bija tik brūna kā nutella, pārējais ķermenis salīdzinot izskatījās kā kefīrs. Tikai pēc tam veikalā atpazinu ka tā bija kāda ultra iedeguma eļļa kas drošvien nebija piemērota lietošanai uz sejas ādas. Ārkārtīgi žēl ka to skatu nenofotogrāfēju.

    http://makeupempower.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  5. Es jau Elīnas blogā rakstīju, ka man patīk tas baltais Garnier Wet Skin, es gan parasti esmu tas baltais pelmenis, bet tajās retajās sauļošanās reizēs lietoju tieši šo, patīk, ka nav lipīgs un ir ērts lietošanā. :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan