Pārskats: L`Oreal False Lash Wings vs False Lash Wings Midnight Blacks

08.06.14

Maija mēnesī veikalos parādijās jaunā L`Oreal False Laah Midnight Blacks skropstu tuša, kas ir nākošajās radu līnijas turpinājums False Lash Wings sērijā. Domāju, šeit aktuālākais jautājums ir par to  - ar ko atšķiras šīs tušas?
Pirms kāda laiciņa tieši draudzene šo tušu iegādājās un man bija interese pamēģināt ne tikai jauno tušu, bet arī klasisko, pirmo tušu no šīs sērijas, un tās salīdzināt savā starpā.

False Lash Wings (klasiskā) - bez tā, ka iepkojums ir citā krāsā, nekādu vizuālu citu izmaiņu abas tušas neatšķir, jo birstītes ir viens pret vienu vienādas.
Ražotājs -
Unikālā, asimetriskā birstīte radīta iedvesmojoties no tauriņa spārniem. Pateicoties tās inovatīvajam sastāvam un elastīgajiem sariņiem, tuša lieliski pagarina pat visīsākās  skropstas un 
izliec tās acs ārējā kaktiņa virzienā. Jaunā formula satur mikrošķiedras, kas ieskauj skropstas zīdainā tekstūrā. Apjomīgākas, garākas skropstas, kas izplešas gluži kā taureņa spārni.
Tā kā tuša jau bija lietota kādu laiciņu, tad tās konsistence ir palikusi arī sausāka, tāpēc to kā faktoru vērā nēņēmu. Uzklāšana ļoti viegla un ērta, noklāj visas skropstas. Skropstas netiek saķepinātas.

False Lash Wings Midnight Blacks - melns, lakonisks iepakojums
Ar šo tušu klājot, var manīt to, ka ar otro kārtu, šī tuša var viegli saķepināt skropstas, tomēr ar pirmo kārtu tā lieliski visas skropstas izķemmē un pagarina, tieši tā pat kā klasiskā versija.
Tomer atšķirības ir nedaudz. 
Klasiskajai tušai pigments nav tik intensīvs kā jaunajai versijai, bet to vislabāk var redzēt dienas gaismā. 
Abas tušas turas vienlīdzīgi (dienas beigās nedaudz birst), un acīm rada minimālu atšķirību vizuālā efektā. Vairāk atšķirības ir redzamas tikai krāsas pigmentā, tomēr arī, ar neapbruņotu aci nemaz nepamanīt. 
Sākumā es ļoti baidījos no šīs specifiskās birstītes, jo domāju, ka acis izbakstīšu, bet kad sāku lietot sapratu, ka ir baigi laba. Bez tā, ka augšejās skropstas tiek tik smuki atdalītas un vienmērīgi noklātas, arī apakšējās ir viegli uzkrāsot un nav jābēdā, ka skropstas izskatīsies kā pandai. 
Zemāk attēlā var redzēt apstiprinājumu tam, ka vizuāli nevar atšķirt, kur ir jaunā versija un kur ir klasiskā versija uzkrāsota. 
*Uz kreisās acs klasiskā, uz labās  - jaunā.
Nesaprotu - manas uzacis tik un tā visās bildēs izskatās dažādas, bet dzīvē viņām viss ok
Ja esat mēģinājušas klasisko versiju un jums tā ļoti patika, tad iesaku pamēģināt šo jauno versiju (Midnight Blacks), bet ja gribas kādu jaunu tušu ar izteiktu krāsas pigmentu, tad arī iesaku šo! Un, nevajag baidīties no birstītes - tā ir ļoti, ļoti parocīga!


Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkamas- veikalos Drogas, Rimi, Maxima, Prisma u.c
  • Cena - € 16.59
  • Vairāk informācija  - L`Oreal Latvia

&z


* šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir manas pašas

2 komentāri:

  1. Tev lieliski piestāv šis melnbaltais krekliņš! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!
      Ja interesē - iegādājos to Reserved veikalā

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan