Pārskats: Dove Invisible Dry 100 Colours dezodorants - antiperspirants

02.06.14

Pirms mēneša, aptuveni, es rakstīju par visiem šī brīža aktuālākajiem antiperpirantiem uz sava aplauktiņa un tur mans izteikts favorīts bija Dove, un nesen, es pamēģināju jaunāko Dove antiperpirantu.
Ražotājs
100 Colours dezodoranti ir pirmie šāda veida dezodoranti, kas neatstāj traipus uz apģērbiem. Tas pārbaudīts testos uz vairāk kā 100 dažādu krāsu audumiem, lai pārliecinātos, ka tas neatstāj balstus nospiedumus un nerada apģērba krāsas izmaiņas.

Es šo dezodorantu lietoju jau kādu mēnesi un ir tā, ka visu laiku kā lietoju, grozi kā gribi - uz melna apģērba tas atstāj man pēdas, bet uz citām krāsām, nē.
Man patīk, ka šim Dove dezodorantam ir saglabājies Dove raksturīgais aromāts un kopjošās īpašības. Pasargā mani no svīšanas tieši tā pat, kā citi Dove dezodoranti, un vispār kopīgie iespaidi ir labi! Varbūt man nedaudz pietrūka tā pretsviedru noturība ceļojuma laikā, bet vispār svīšanu kontrolē diezgan labi. Un kas man ļoti patīk - šie dezodoranti neveido padusēs to tumšo pigmentu, kas nereti notiek.
avots
Pluss, līdz vakardienai t/c Spice bija izvietota Dove reklāma kopā ar Mosaic, un cilvēkiem bija iespēja uzvilkt mīļāko kleitu mugurā, pat to neuzlaikojot, un es arī izmantoju šādu iespēju.
 Man varbūt nesanāca tik precīzi nofotogrāfēt, toties paskataties fotogrāfijas labajā pusē - kurš ar mani kopā nofotogrāfējies?
Vispār man jāsaka, ka ideja bija ļoti interesanta un visu laiku tur gāja cilvēki klāt, kas gribēja paskatīties kā tad darbojās šī ideja ar pielaikošanas spoguli.
Pat vīriešiem ļoti patika tā ideja par kleitas uzmērīšanu! ha, ha

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkams- veikalos Drogas, Rimi, Maxima, Prisma u.c
  • Cena - € 3.20
  • Pieejami arī sausā un rullīša veidā
  • Vairāk informācija  - Dove Latvia

&z


* šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir manas pašas

4 komentāri:

  1. Haha, tāda foto-bomba :D ilgi skatījos, kamēr pamanīju :D

    scentivory

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. haha, bet beigās tomēr tad ieraudzīji :D

      Dzēst
  2. Man tās suņa bilde vienmēr iepriecina, kad braucu no otrā stāva lejā. Liekas, katru reizi saku vīram, lai paskatās uz to suni :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es no sākuma skatos ar nesapratu, domāju, ka īsts sēž, bet , nē, skatos riņķī un ieraugi bildi! Bet riktīgi labi izdomāts :D

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan