Pārskats: Artdeco Skin Yoga White Tea Cleansing Mousse attīrošās putas

28.06.14

Es diezgan bieži periodiem lietoju sejas putas, jo man apmierina to maigā tekstūra un akurātā kosmētikas noņemšana bez pārlieku berzēšanas un tīrīšanas. Ja tagad paskaita cik veidus esmu lietoju, tds laikam pirmais skaistlis saskaitot ir seši. Un viena daļa no putām ir pirktas atkārtoti.
Šoreiz izmēģināšanai par labu krita Artdeco sejas putas.
Ražotājs
Krēmveidīgas, maigi attīrošas putas, kuras palīdzēs notīrīt dekoratīvo kosmētiku, pie tam atjauno un palielina ādas mitruma līmeni.Oxyvital R veicina skābekļa saņemšanu katrā šūnā, baltās tējas ekstrakts nomierina un mitrina ādu

Vispirms man jāsaka, ka man patīk lietot tikai tādus kosmētikas noņemšanas līdzekļus, kas kosmētiku noņem uz viens un divi. Ir reizes, kad gribas padziļinātāku attīrīšanu, tomēr tas ir reti. Tagad gan es atkal esmu atpakaļ pie eļļām, jo esmu sapratusi, ka tās tomēr vislabāk noņem kosmētiku, un ir draudzīgākas sejai.

Man ļoti patīk šo putu aromāts, tās tik tiešām smaržo pēc baltās tējas, tomēr ja ilgāk degunā jūtams šis aromāts, tad var just arī to sintētiskumu. 
Man patīk, ka šīm putām pumpītis strādā daudz labāk un fleksiblāk nekā citām, un pašas putas pēc konsistences ir biezākas, līdz ar to pietiek viens līdz divi spiedieni, lai nomazgātu visu seju. 
Tomēr šeit problēmas sākas manā gadījumā, kad sākas saskarsme ar seju.
Pirmkārt jau, ja es vēlos noņemt nost skropstu tušu no acīm, tad man nāksies atskārties ar raudošām un sarkanām acīm, jo putas nenormāli kož acīs, pat tās neatverot. 
Otrkārt, pēc sejas nomazgāšanas mana sejas āda savelkas tā, kā sen es nebiju jutusi, un obligāti prasās barojošāks krēms.
Un treškārt, pēc vairākām lietošanas reizes (jo gribēju kārtīgāk uzzināt kas par vainu), mana seja T-zonā palika izteikti sausa, kāda bija jūnija sākumā, kad gandrīz pa visu seju man bija zvīņaini sausa āda, un vienīgais, kas glāba no šīs problēmas bija tikai trekns krēms un eļļa kā kosmētikas noņēmējs.
Bet, nedomājiet, ka visiem ir tik traki kā man. Par acīm es vairs nebrīnos, no gada sākumā tās vispār ir palikušas izteikti jūtīgas, ka man bail kaut ko jaunu lietot uz acīm (kosmētika noņēmēju sektorā), jo uzreiz būs izsitumi un nieze, bet par seju es brīnos, jo man tā ir kombinēta. 

Jautāju vai putas ir bijušas tikpat drastiskas arī pārējām mājas dāmām, bet abas teica, ka nē. Vienai no viņām ir sausa āda, un putas ne sausināja, ne koda acīs, bet, savukārt, otrai -  seju nesausināja, bet acīs koda. 
Tā kā, var secināt- katram savs.

Vispār putas ir lielisks un ātrs produkts tieši vasaras sezonai, jo sejas āda tiek attīrīta maksimāli efektīvi, bet noņemšanas neprasa daudz ķēpas kā tikai ūdeni + šo līdzekli.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkamas - veikalos Douglas, Douglas Select, internetveikalos
  • Cena - € 13.50
  • Tilpums - 150ml
&z


* šis nav produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

12 comments:

  1. Ah, es jau cerēju izlasīt, ka acīs nekož! :D Visādi citādi gan gribētu pamēģināt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja rodas iespēja, pamēģini! Domāju, ka cīs kož tikai kombinācijā ar skropstu tušu, tomēr ja putas lieto atsevisķi var jau būt, ka viss ok :)

      Dzēst
  2. ū, nezināju, ka artdeco ir arī tādi līdzekļi! gribētu pamēģināt, jo esmu putu fane. acis parasti noņemu pirms tam ar acu kosmētikas noņēmēju, tā kā ceru tas problēmas nesagādās. tagad man ir himalayas putas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nu tādā gadījumā problēmu, domāju, nebūs :) ir, ir Artdeco arī citas lietas ne tikai dekoratīvā kosmētika. Un vispār ir ļoti daudz labi lietu, kas ir ievērības vērtas :)

      Dzēst
  3. Man uz šādiem "pašputojošiem" produktiem vienmēr ir alerģija :( Citreiz aimirsu un nopērku kaut ko, pēc kādas nedēļas dabūju trūkties par savu īso atmiņu :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ui, alerģija tas ir traki! Pati baidos daudz ko mēģināt. mani jau mājās apsmej tagad, ka tik varu lietot tīru eko eļļu (olīveļļu vai linsēklu eļļu) citādi kaut kas sejai nepatiks un tad acis būs sarkanas un niezošas :(

      Dzēst
  4. Es arī tikko uzzināju, ka ArtDeco ir arī kaut kas cits, izņemot nagu lakas un dekoratīvo kosmētiku. Skaidrs, nemaz nav vērts pat mēģināt. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ja jūti, ka seja ir jūtīga, tad varbūt var izvairīties, tomēr ja gribas pamēģināt labas sejas putas, kas nekairina ādu, iesaku Siberika vai Baikal Herbals putas, tās ir ļoti labas :)

      Dzēst
  5. Skin Yoga ļoti patika pirms gadiem 5 :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. kas notika? kaut kas pārstāja patikt vai vienkārši apnika?
      Starp citu, lasīju Tavu atsauksmi salīdzināšai un biju pārsteigta, ka man šīs putas tik ļoti nepatika, cik Tev patika :)

      Dzēst
  6. Katram tiešām savs. :) bet vispār gribētu pamēģināt, man arī ļoti patīk putas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šīs var atrast ne visur, tomēr noteikti atrast var vai nu internetveikalos, vai Spices Debenhamā :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan