Oranžs uz lūpām - 5 dažādi oranžie

30.06.14

Neoni, it īpaši oranžais neons uz lūpām ir trends jau kādu otro vasaru. Nolēmu apkopot visus savus oranžos kolekcijas toņus. Atklāju, ka tonis, par kuru neesmu īsti atvērta lietošanā, man ir gana daudz.
Estee Lauder lūpu krāsa | 720 Electric Mambo Madness - Ļoti veca lūpu krāsa, kas saglabājusies tikai tāpēc, ka tai ir īpaša nozīme manā kolekcijā. Šī bija pirmā lūpu krāsa, ko es saņēmu dāvanā no krustmātes. Tiešām ļoti sena, var jau pateikt pēc iepakojuma, bet sirdij mīļa.
Pati lūpu krāsa ir ļoti intensīva, koša, un ar izteiktu perlamutras mirdzumu. Neesmu šādu toņu cienītāja, bet lūpu krāsa kvalitāte ir fantastiska.

Maybelline Color Sensational Whisper lūpu krāsa | 440 Orange Attitude - lūpu krāsa ar balzama efektu. Ja ja es nešāju kaut ko oranžu uz lūpām ikdienām, tad vienmēr izvēlos tikai šo, jo tas dod oranžās krāsa atblāzmu, bet puscaurspīdīgā manierē.
Noturība nav pati ilgākā, tomēr atkārtoti uzklājot nav jāuztraucas, ka tas sēdīsies rievās, sausinās lūpas vai ļaus nokrāsot garām lūpu kontūrai( ja pie rokas nav spoguļa).

L`Oreal L`Extraordinaire šķidrā lūpu krāsa | 204 Tangerine Sonate - nosaukums šķidrā lūpu krāsa jau izsaka visu - intensīvs tonis, viegls aplikācija veids, sulīgs un bagātīgs lūpu izskats. Lai gan uz manām lūpām, kas ir dabīgi diezgan tonētas, tonis vairāk izskatās sarkans, šis oranžais ir tieši tāds, lai lietotu dienās, kad neko negribas lietot uz sejas, bet kādu akcentu vajag.
Tonālais krēms vai konsīleris nepilnību maskēšani + šī lūpu laka, un viegls, piemēram, pludmales grims gatavs.

Artdeco Lip Laquer Limited Edition Color&Art  | 23 Mellow Tangerine - šīs vasaras top ornažais tonis, lai patiesībā tas sliecas nedaudz uz sarkano pusi.. Es neteikšu, ka šī ir lūpu laka, tieši tāpat kā L`Oreal vairāk atgādina šķidro lūpu krāsu.
Tiesa, šo toni es neklāju biezā kārtā, tad šis tonis ir galīgi garām, bet ja vieglāk uzklāj un izpludina viegli ar rādītājpirkstu, tad tonis ir perfekti sabalansēts. Man ļoti patīk, ka šai lūpu lakai ir otiņa, kas uzklāšanu padara ļoti precīzu un akurātu.

Maybelline Color Sensational High Shine lūpu spīdums | 460 Electric Orange - vistīrākais apelsīnu limonādes tonis no visiem. Lūpu spīdums ir lielisks gadījumiem, kad lieto lūpu krāsu un vēlas papildināt to krāsa intensitāti, jo viens šis lūpu spīdums klājas ļoti blāvi. 
Tam ir mikroskopisks mirdzums iekšā, bet uz lūpām praktiski nav pamanāms. Smuks, limonādes tonis, kas skaisti izskatīsies tieši meitenēm ar gaišāku ādas toni. 

Visi toņi salīdzinājumam
No K uz L: Estee Lauder, Maybelline Whisper, L`Oreal, Artdeco, Maybelline lūpu spīdums
Visi toņi pielietojumā


Kā jums šķiet, kurš tonis no visiem man piestāv visvairāk?

bučas
&z

25 komentāri:

  1. Man vislabāk patīk Artdeco, kaut viņš laikam nav izteikti oranžs?! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, viņs nav tik izteikts, bet arī vēl skaitās pie oranžo sērijas :)

      Dzēst
  2. Loreal tonis superīgs, Tev ļoti labi piestāv! :)

    AtbildētDzēst
  3. Artdeco izskatās superīgi, bet oranžie toņi noteikti nav mani.

    AtbildētDzēst
  4. ļoti iepatikās maybelline lūpukrāsa, tāds jauks koralītis ideāli vasarai :) man pārāk oranžs nepiestāv, bet tāds caurspīdīgs varētu derēt... :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas puscaurspīdīgais ir arī labs iesākuma tonis oranžajiem, lai vairāk pieradinātu sevi pie tāda veida toņiem arī :)

      Dzēst
  5. Ļoti iepatikās Maybelline Color Sensational Whisper lūpu krāsa, kā arī Artdeco laka :)

    AtbildētDzēst
  6. Es balsoju par Artdeco. Ļoti labi izskatās. :)

    AtbildētDzēst
  7. Man ļoti patīk oranžie toņi. Man liekas tie piestāv lielākajai daļai sieviešu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Var jau būt, ka piestāv, tomēr man liekas, ka ornažie ir tikapat sarežģītit oņi kā ar sarkanajiem - katram ir savs oranžais tonis, un ir baigi šaurā robežā starp piestāv un nepiestāv :)

      Dzēst
  8. Maybelline spīdums(pēdējais) tev izskatās tik oranžs :) Uz manām lūpām tas tonis tā neizceļas.
    Cerēju šajā rakstā ieraudzīt oranžo no maybelline vivids kolekcijas, cik atceros tas bija dievīgs. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man nemaz tas oranžais nebija, jo tad man oranžie likās pavisam sveši. Ja vēl tagad kaut kā sevi radinu pie tādiem un sarkaniem toņiem, tad iepriekš tie man bija sveši :)

      Dzēst
  9. Man patīk kā izskatās Maybelline Color Sensational. :)

    AtbildētDzēst
  10. Mani mazliet mulsina tā krekliņa krāsa, bet man laikam arī, vislabāk patīk kā tev izskatās Artdeco lūpu krāsa. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, vajadzēja ātrāk piedomāt, ka vajag kaut ko neitrālāku mugurā vilkt, lai nenoputrotu tos toņus, bet cerams, ka neņem ļaunā :)
      Paldies!

      Dzēst
  11. ūuuu Forši, re kā līdzīgi sanācis, šodien ar palaidu gaisā savu Oranžo toņu Postiņu, tikai mans iekļauj arī nagu lakas, vaigu sārtumus un ēnas :) Bet par Maybelline 440 varu teikt visu to labāko, par Loreal lūpu laku, kas ir mans draugs bieži vien ar tik to labāko. :) Pārējos mēģinājusi nēesmu :) Tev piestāv - un viss labāk man patika uz tevis Art Deco ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tādu līdzīgu jau Jāņu ietvarā ar zaļajiem uztaisīju, tā kā negribējās atkāroties, tad svarīgākie bija tieši lūpu produkti :)
      Paldies :) No profesionāla patīkami dzirdēt :)

      Dzēst
  12. Kurās Drogās Rīgā ir pieejami testeri loreal jaunajai lūpu lakai?

    AtbildētDzēst
  13. Vispār pēc pareizības jau visās, bet es nebrīnos, ka kādiem no toņiem jau ir izaugušas kājas un to vairs nav. :)
    Personīgi esmu redzējusi Marijas ielas, Tērbatas ielas, Barona 4 :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan