Nepatika produkts? Nes atpakaļ un naudiņa tiks atgriezta!

13.06.14

Nu tā ir dzīve, ka mēdz notikt tā, ka āda nespēj pieņemt kādu produktu un mēs mājas pilnīgi dusmojamies, ka nu nauda iztērēta, bet produkts galīgi nepatīk vai neder.
Tagad ir iespēja to apmainīt!
Foto: Publicitātes foto
Šodien man austiņā pačivināja drošs avots, ka sākot jau no jūnija sākuma (līdz jūnija beigām), nopērkot jebkuru Madara produktu un saglabājot čeku, to testējot 40 dienas, gadījumā, ja tas nepatīk vai ādai neder kāda iemesla pēc, ir iespēja to nest atpakaļ uz veikalu, uzrādot čeku un atbildot uz jautājumiem, ko uzdos veikala darbinieks (kāpēc nepatika utt.) un naudiņa tiks atgriezta 100% apmērā atpakaļ!

Šis nav spams, bet drīzāk informatīvais paziņojums, jo mazums, ir kāds Madara produkts, kuru gribas jau sen pamēģināt, bet ir bail, ka ādai var nepatikt!
Manuprāt, iecere ir superīga, un skatoties pēc mārketinga kampaņām vēsturē, šis ir viens ne nedaudzajiem tādiem piedāvājumiem, līdz ar to tas ir kas jauns un interesants Latvijas tirgū.

Ja ir interese, detalizēta informācija par kampaņu "Āda zina" Madaras mājas lapā. <SAITE>

bučas
&z

5 komentāri:

  1. Ņemot vērā, ka ārzemēs tā ir normāla parādība, jābrīnās, kādēļ pie mums tas notiek kampaņveidīgi,

    AtbildētDzēst
  2. Pie mums vienkārši ir nedaudz citādāk domājoši cilvēki kosmētikas jomā. Strādājot parfimērijas jomā, esmu redzējusi kādi ir cilvēki, un tad mani nepārsteidz, ka ja šī būtut normāla parādība, kas valdītu par haosu un vienkārši to visu izmantotu nevis, lai tiešām dabūtu to pašu derīgāko sev ādai produktu, bet gan veidotu bez maz vai kā shēmu. :)
    Skumji, bet tā ir!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šim man ir jāpiekrīt.

      Dzēst
    2. Man arī liekas, ka diemžēl daudziem varētu būt vēlme šādu, manuprāt, normālu sistēmu izmantot ļaunprātīgi. Man gan tas nav ienācis prātā, lai gan varu nest uz veikalu (ASV) atpakaļ visu ko, uz dažiem veikaliem pat bez čeka.. Nesu atpakaļ kurpes un apģērbu, bet palietotu kosmētiku gan kaut kā neceļas roka..

      Dzēst
    3. Jā, ir diemžēl tā, kā jūs domājat! Un mums tiešām cilvēki to izmantos ļaunprātīgi. Var jau būt kādreiz, bet tagad šādas lietas tiešām var veikt tikai kampaņveidīgi :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan