Nedēļas mīluļi/ nedēļas atskaite #12

22.06.14

Šī nedēļa tik ātri paskrēja, ka nedēļas laikā sava slinkuma pēc pat nespēju izveidot nevienu rakstu, jo bija pazudušas manas spējas normāli izteikties un visu laiku gribējās atlikt rakstus, tāpēc, lai beigās šī vieta nepārsvērstos par rakstu konveijeri bez pašas atdeves, tad šonedēļ man bija neliela mentālā atslodze.
Šī nedēļas laikā es strauji pievērsos nozarei, kas vienmēr ir šķitusi sveša - nagu kopšana. Ir jauni atklājumi, lai atvieglotu savu ikdienu, bet kas sniegs skaistu un koptu roku izskatu. Lasām zemāk!
 Liela pūdera ota, ko izmantoju The Balm bronzerim, kas kopā dod fantastiski dabīgus, dziļākus vaigu kaulus. Neesmu baigi pārlieku apmāta ar konturēšanu, vairāk priekšroku dodu bronzēšanai, un šī ota+ bronzeris= lovīte!

Artdeco Hand Balance All In One Manicure skrubis rokām - omg, šo dievina ikviens man ģimenes loceklis, es arī! Lai gan mājās ta man ir tikai nepilnu nedēļu, bet pusē jau izlietots. Viņu var lietot divos veidos - izskrubēt visas vietiņas rokām, kur ir kādi sabiezējumi un citas problēmas un noskalot ar ūdeni, bet var lietot "sausā veidā" - uzklāj uz rokām (sausām) un veic roku masāžu papildus ar skrubēšanu, un tik ilgi kamēr eļļa sasūcas rokās un gatavs! Lieko noslauka ar dvielīti nost un rokas jutīsies kā pasakā. Jāsaka, ka klāt šim skrubim vēl ir apelsīnu ēteriskā eļļa, kas papildus arī sniedz baudu degunam lietot šo produktu.

Essence LE Cookies&Cream roku krēms - šis tik tiešām ir labs roku krēms, tomēr neko vairāk par parastu ikdienas mitrināšanu tas nevar dot. Tam ir pasalds aromāts, un patiks tikai tiešām saldumu mīlēm, man tas liekas pārlieku salds, tomēr rokām patīkamu sajūtu atstāj pēc lietošanas. Labs krēms, ja darbojaties ar papīriem un negribas, lai rokas ir sausas un papīri pleķos. Diemžēl tas visur ir jau izpirkts, tomēr, ja vēl atrodas - ķerat ciet!

Tā gigantiskā kaste ir Touch Beauty nagu skaistumkopšanas komplekts ar elektronisko manikīra/pedikīra ierīci un nagu žāvētāju ar LED apgaismojumu - šis atradums ir pavisam nedārgs prieciņš (€ 5.99), ko man bija žēl neņemt, nožēlotu citādi. Uz šādiem brīnumiem jau skatos kādu laiciņu, tomēr man tie likās nekam nederīgi, tomēr šoreiz mani nopirka tā lampa, jo Essence mini LED lampa ir paredzēta tik vienam pirkstam, bet šī mierīgi der kā visiem roku, tā kājus nagiem.
Tas elektroniskais rīks ar pieciem uzgaļiem ir super un lampa arī. Nedaudz spiežot uz pamatnes, lampa ieslēdzas un smuki žāvē nadziņus. Domāju pamēģināt arī ar gēllaku, redzēs kā iznāks.
Vēl bez skaistuma lietiņām, trešdienas rītā devos uz Dove mediju brokastīm, kas norisinājās restorānā Aqua Luna. Pasākuma mērķis bija iepazīstināt mūs ar Dove pētījuma "Spoguļi" rezultātiem, lai liktu mums nedaudz padomāt par cik citreiz mēs kritiski uz sevi skatāmies.Un ja man jāsaka godīgi, tad es laikam ar piederu pie tās pašas grupas, kas uz sevi lielākoties skatās ar ienaidnieka aci, tomēr varbūt tas man ļauj dzīvē tālāk tiekties un cīnīties. Domāju, manas kolēģes par šo pasākumu jau vairāk pastāstīja, bet es varu tik atkārtoties un teikt, ka šis pasākums bija super-omulīgs un jauks.
Foto: Reinis Oliņš
Foto: Urban Glitters Signe R.
Jau nākošajā dienā pēc mediju brokastīm, sākās mani pirmie soļi pretī autovadītāja tiesībām - es izlēmu iet autoskolā. Man nebija svarīgi, kas par autoskolu, jo viss ir atkarīgs tik vienīgi no sevis pašas - likumus mācīties un loģiski domāt līdzi. Laikam esmu tik ļoti pieradusi visu laiku mācīties jau, ka nevaru pat vasrā bez tā iztikt, un tad nu, kamēr brīvs no universitātes, tikmēr laiks iegūt to skaisto plastikāta kartiņu, kas izdaiļos manu maku.

Vakar pa Ltv1 skatījos jau otro reizi Nacionālā teātra izrādi Latgola.lv jau otro reizi, tiesa, pirmo skatījos pa tiešo- teātrī. Bet tam nav nozīmēs, izrāde ir fantastiska! Tā ir humora pilna skatoties kā Ontuns ar Aņņi, divi pensionāri, taisa pigorus. Noteikti, kad atsāksies teātra jaunā sezona iešu arī uz jauno, otro daļu - Latgola.lv 2.
Avots
Uh, nedēļa šķiet bija gara, kad raksta nedēļas kopsavilkumu, tomēr tā paskrēja zibens ātrumā. Lai jums jauka svēdiena!

bučas
&z

5 komentāri:

  1. Un cik tad maksā šis brīnums Artdeco Hand Balance All In One Manicure skrubis rokām?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kur var to skrubi rokām nopirkt? Šķiet, ka Stockmann un Kristianā neesmu manījusi.

      Dzēst
    2. Anonīms - Maksā tas € 22

      Elīna - to var atrast Douglasos, tomēr ne visos tas ir. Piemēram, Origo Douglas ir, bet Galerija Centrs Douglasā nav. Bet noteikti to var atrast Debenhamā :)

      Dzēst
  2. kur var nopirkt to manikīra komplektu?:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es viņu atradu Maxima, bet domāju, ka var atrast arī citos lielājos lielveikalos :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan