Nedēļas mīluļi #11

15.06.14

Priecājos, ka beidzot ir mana brīvdiena. Visas sešas dienas strādāju un tagad nevaru beigt priecāties, ka ir svētdiena. Visas nedēļas garumā man parādījās vairāki favorīti, tomēr šoreiz beauty lietas palika sekundāras.
The Balm Bahama Mama bronzeris - sūtīju no ebay plašumiem, un saņēmu tik šonedēļ. Man vajadzēja tiešām labu konturēšanas un bronzēšanas pūderi, un šis apmierināja visas manas prasības. Tas ir diezgan padārgs (€ 14.75), tomēr ieraugot un pamēģinot uz sejas, es biju sajūsmā. Kad vakar biju to uzklājusi uz sejas, daudzi man prasīja vai nesēžu uz kādas diētas, jo izskatos daudz tievāka, jo mani vaigu kauli ir iekrituši. Un es zināju, kas pie vainas šajā gadījumā bija! Noteikti būs pārskats!
Stenders šī sviests - nevaru bez šī. Jaunais iepakojums jau smuki lietojas. Šis ir mans ziemas glabējs, jo nevienu reizi ziemā nebiju saskārusies ar sasprēgājušām un izteikti sausām lūpām tīri dēļ šī mazulīša.
A+ MATTIFYING POWDER texturizing powder apjoma pūderis ar matētu efektu - šo es iegādājos no frizieres, jo biju redzējusi, ka vairākas reizes to lieto matos, lai piešķirtu papildus apjomu un tekstūru.  
Produkts ļoti interesants un mēgināšanas vērts, tomēr es nemācēšu teikt, kur to var iegādāties, bet maksāja pie frzieres tas € 14. Superīgs produkts meitenēm, kas taisa lokas un vēlas tik pat bagātīgus un kuplus matus kā matu reklāmas cuienīgai reklāmas sejai, tad šis būs īstais produkts!

Coldplay albums "Ghost Stories" - visu nedēļu esmu kā apsēsta ar nu jau Coldplay sesto studijas albumu Ghost Stories. Ceļos un dodos gulēt ar šīm dziesmām! Visas dziesmas ir tik melanholiski skaistas, un klausoties negribas raudāt par mīlestību, bet gribas padomāt un smaidīt par visu skaisto, kas tajā ir. Krisa Mārtina fantastiskā , nedaudz aizsmakusī balss vienkārši apbur. Lai gan, jāpiekrīt, ka tas nav tas pats Coldplay, kādu zinām, bet man patīk šīs pārmaiņas, un tas tikai pierāda to, ka katram mums dzīvē ir baltām un melnās zebras svītras.
Foto: liepkalni.lv
Liepkalnu mazie Eklēri" - šos jau dievinu no pagājušā gada, un ģimenē mums tie ir ļoti iecienīti. Viņiem vispār ir trīs veidi - baltās šokolādes, tagad maizes zupas, karameļu krēma un šokolādes. Visi trīs veidi, pareizāk, četri ir lieliski! Lai gan tie ir diezgan dārgi (gandrīz  €10 kg), tomēr kāram zobam kādreiz gribas kaut ko gardu.
foto: google.com
Filma "A case of you" - vakar noskatījos, un ievietoju nedēļas atskaitē tikai tāpēc, ka šī filma mani aizķēra ar to vieglumu. Lai gan filmas garums ir 1:44 h, tā pagāja neticami ātri. Skatoties, visu laiku apstādināju, jo nemitīgi nepazuda tā sajūta, ka tūlīt viss atklāsies un cauri visam skaistumam būs.
Pats filmas stāsts ir par jaunu rakstnieku, kas vēlas būt atzīts, tomēr idejas, ko rakstīt tam nav. Katru dienu viņs dodas uz vienu kafejnīcu un satiek šo Birdy (meitenes vārds), kura viņa ļoti patīk, tomēr pateikt, ko vairāk viņs nevar. Un tā viņš izdomā kļūt par viņas ideālo puisi, uzzinot informāciju par to, kas viņai patīk no viņas Facebook profila. Beigās stāsts jau, protams, ar laimīgām beigām, tomēr ir interesanti paskatīties cik citreiz cilvēki vēlas būt falši, lai kādam patiktu.

bučas
&z

17 comments:

  1. Eklēri, aaak mans Dievs, priekš kam es lasīju - siekala līdz grīdai! :D

    AtbildētDzēst
  2. Eklēri bērnības atmiņas ak jel... man ar siekalas pa gaisu :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Velvet, Laura - kalorijas, kalorijas tik svētdienās sauc ! :D

      Dzēst
    2. Zanda,tas tā kā svētdien apēstais neskaitās!? Ak, jel! :D

      Dzēst
  3. man no the Balm ir Hot Mama, bet to izmantoju kā izgaismotāju, tas ir tik skaisti rozīgs, savējo sūtīju aliexpress. Tavējo arī domāju tur pasūtīšu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aliexpress būs tikai un vienīgi pakaļdarinājums. Vai tad kādam vēl joprojām ir saglabājušās ilūzijas, ka tur var iegādāties oriģinālu preci? Labi, štrunts par lupatām, bet jebkas, nezināmas izcelsmes uz manas sejā - nē, paldies!
      Turklāt oriģinālā the Balm kosmētika tiek ražota ASV, apskatījos uz visām savā īpašumā esošajām kastītēm. Tā ka iespējamība, ka to tirgo Ķīnas selleris, ir visai maza.

      Kur var iegādāties eklērus?

      Dzēst
    2. es ļoti labi apzinos, ka tas nav oriģināls :D man vienkārši gribējās pamēģināt. mani apmierina pigments un noturība. šaubos, ka tā pat var paļauties uz ebay precēm.

      Dzēst
    3. Es domāju riskēt jau jebkurā gadījumā var. protams, Ebay nav nekas ticamāks, bet, hei, vai mūsdienās vispār var ticēt kādam interneta veikalam?
      Man kastītwi otrā pusē ir visis oriģinālie uzrkasti, tā kā jadomā, ka ir vien īstais :)

      Eklerīsus var iegādāties Liepkalnu veikalos, man tuvākais tāds ir A7 :) liepnkalni.lv mājas lapā man liekas bija viņu veiklau sarakstiņš :)

      Dzēst
  4. štrunts par visu pārējo - kur var dabūt šitos eklērus? :)))) man vēl no Liepkalniem dikti patīk tās sveramās sīkmaizītes, arī bauda dvēselei :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. o, paldies par ieteikumu, noteikti tiem pievērsīsu zumanību. Arī saldie? :)

      šos pērkam Liepkalnu veikalā, tuvākais mums A7, bet man liekas, ka viņiem tādi vairāki ir.
      Re, visu veikalu saraksts - http://www.liepkalni.lv/musu-veikali

      Dzēst
  5. Ļoti ceru uz Bahama Mama pārskatu. :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jau palēnām tam briestu, tā kā drīz gan jau būs. Tik jācer uz jaukāku laiku, lai ir iespējas visu to skaistumu sabildēt :)

      Dzēst
  6. Zinu, ka galīgā beztēmā, bet vai tu nezini essence stay with me lip gloss vēl veikalā ir pieejami?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vai tad viņi LV vispār ir bijuši? Es kaut kā neatceros :)

      Dzēst
  7. Taa gaidu paarskatu par bronzeri, Zanduk!!!:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pavisam drīz jau būs :) Man tik bildes jāizveido :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan