Mēneša favorīti - maijs

01.06.14

Jēj, maijs nu ir galā, un līdz ar to manā ostā ir iestājies miers! Tagad vairāk velstīšu savu laiku rakstīšanai, bet,protams, ir paralēli vēl darbs un citas lietas, bet rakstīt, es rakstīšu, jo pastāstīt par ko ir. Pat ļoti daudz par ko! Jau 15 raksti plānoti un ik pēc laika, nāk tik jauni klāt.
Mēneša favorītos man šoreiz vairāk ir kopjošās lietas, ne dekoratīvā, jo atklāju, ka dekoratīvā kosmētika praktiski mani nespēj vairs pārsteigt. Viss liekas tāds kā vecais, tikai jaunā iepakojumā.
  • Schauma Fresh It Up! šampūns sausiem matiem, kuri ātri taukojas - lai arī kāda rauks degunu un teiks, ka šis ir lētais sulfātu šampūns, lai! Man šis šampūns ļoti, ļoti pašlaik patīk. Un mazgājot matus ar šampūnu es varu mierīgi staigāt četras dienas un nemazgāt matus, bet ar citiem šampūniem, pat darvas, tās ir tikai 2 dienas, maksimums! Šampūns ir ļoti kremīgs un attīrošs. Patīk! Raksts
  • Isana skūšanās putas ar ābolu aromātu - nopirku, lai pamēginātu, un ļoti iepatikās! Ļoti biezas pēc konsistences un skujot ļauj pieklūt pēc iespējas tuvāk mata pamatnei. Aromāts gan nav īpaši patīkams, man atgādina tualetes želeja bloku aromātu.
  • Gliss Kur Million Gloss 10 mirdzuma matu maska - visiem , kam dodu šo masku mēģināt, to dievina! Maska ir ļoti, ļoti ekonomiska un vienai reizei, vajag tikai pašu minimālāko apjomu, pat garu matu īpašniecēm. Pēc lietošanas, mati ir maigi, paklausīgi, mirdzoši un tādi, kuriem katru reizi ir patīkami pieskarties! Raksts
  • Lumene Birch&Honey skrubis ķermenim - viegls ķermeņa skrubis, kas der ikdienas vajadzībām. Ādu nesausina, bet taukainu kārtiņu ar neatstāj. 


  •  Divas otas sejai (tonālajam krēmam un konturēšanai) - jā, abas otas ir netīras, jo, dā, es viņas taču lietoju! Pirmā ota no kreisās puses ir fake RT Expert Face Brush, otra vienkārši ota. Tā, pirmā ir fantastiska un lieliski kalpo, lai uzklātu tonālo krēmu, savukārt, otra, man lieliski palīdzēja uzklāt skaisti bronzeri. Ota bronzerim man ir iemācījusi vairāk mīlēt bronzeri uz savas sejas, un nevienu dienu bez tā neesmu arī iztikusi. Šīs abas otas visu mēnesi ir manas vienīgās otas, ko reāli lietoju!
  • Rimmel Stay Matte Liquid Mousse tonālais krēms | 100 Ivory - jau mēneša sākumā rakstīju par šo tonālo krēmu, un mana mīlestība vēl joprojām nav beigusies. Love, love, love! Tonis varbūt ir nedaudz rozīgāks, lai gan pats gaišākais no visiem piedāvātajiem, tas sniegbaltītēm nederēs. Maskē absolūti visu un uz sejas turas fantastiski, bet ja ir kāds sausuma pleķis, tad diezgan tos izceļ. 
  • L`Oreal False Lash Wings Midnight Blacks skropstu tuša - šī tuša man sākumā nepatika, tāpēc atsauksmi vēl nesteidzos par to rakstīt, bet visa mēneša garumā es to ļoti iemīļoju. Neteikšu, ka man patika, ka tuša nesniedz pietiekamu pagarinājumu, bet atdala un kuplina labi. 
  • Artdeco LE Color& Art lūpu laka | 23 - Mellow Tangerine (2013. gada vasaras kolekcija) - parasti tik košus toņus nenēsāju, tāpēc šī lūpu laka manā krātuvē jau stāvēja vairāk kā pusgadu. Tomēr kādu dienu es to pamēģināju, un iemīlējos tonī! Kopš nesāju šo lūpu laku, man daudzi prasa vai neesmu zobus izbalinājusi. šis ir tāds tonis, ka skatoties spogulī, gribas pašai sev izteikt komplimentu. Izklausās diezgan narcistiski, ne?

Mēneša mīļākā dziesma
Sia - Chandelier
Fantastiska dziesma un video klips! Tai 12 gadus vecajai meitenītei ne tikai ir talants dejošanā, bet arī aktriermākslā!
Visu mēnesi jau skan galvā šī dziesma!
bučas
&z

9 komentāri:

  1. Haha, tā tik ir lūpu krāsa, ja rodas vēlme sev pašai izteikt komplimentu! :D

    AtbildētDzēst
  2. Vajadzēs pameklēt tās RT otiņas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tieši šīs vai oriģinālās?
      šīs ir te -http://www.aliexpress.com/store/831227

      Dzēst
  3. Šampūns arī mans favorīts! :)

    Un lūpu lakai superīgs tonis, noteikti tiešām izskatās burvīgi!

    AtbildētDzēst
  4. Batiste šampūni tik tiešām manā skatījumā ir paši labākie, bet tik žel, ka maz veidu pieejami Latvijā, bet no ārzemēm neesmu īsti atvērta sūtīt :)

    AtbildētDzēst
  5. Sveika!

    Paldies par rakstu! Es gribēju zināt, kur tu nopirki tās otas?

    P.S. Sia - Chandelier arī mana mīļākā mēneša dziesma. <3

    Andra

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pirku otiņas šeit, un tiešais links - http://www.aliexpress.com/store/product/High-Quality-5-pieces-Super-soft-Taklon-hair-Golden-makeup-brush-set-golden-makeup-kabuki-brush/831227_1662927038.html

      Man ļoti fascinē SIa balss, tomēr nesaprotu, ko viņa tik ļoti slēpjas no publikas :(

      Dzēst
    2. Paldies! Ak, jā, es aliexpress šādas tādas otiņas esmu pirkusi un man ļoti patika! :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan