Jaunums: L`Oreal Prodigy matu krāsa - 10.21 un 4.15

11.06.14

Kopš krāsoju matus, man ir svarīgi atrast krāsu, kas neveidos to ķiveres efektu un pie krāsošanas nebojās maksimāli matu kvalitāti. Plaša patēriņa tirgū pati jaunākā matu krāsa ir Prodigy, kuras formulas izstrādei bija nepieciešami 4 gadi un aptuveni 800 kvalitātes pārbaudes līdz tā ir nonākusi pie mums plauktos un ļauj sievietēm iegūt apbrīnojami dabisku toni.
Jau sākot ar Olia matu krāsu ēru, gandrīz visās matu krāsās tagad iekšā ir eļļas (šajā pat ir mikroeļļas) un gandrīz visas nesatur amonjaku, bet sola nokrāsot sirmos matus un krāsojot nerada ķiveres efektu.
Kopš krāsoju matus man ir svarīgi, lai tas ko raksta uz paciņas ir patiesība un tāpēc es ar lielu interesi nolēmu izmēģināt šīs krāsa, lai gan savu ideālo toni jau biju atradusi.

Krāsai ir lielākas tilpums nekā ierasti, tāpēc vidēja garuma matiem un īsiem pietiks ar vienu kastīti, bet man garajiem matiem, jaucot kopā divus toņus krāsa bija pa daudz, pat.
Blondo, 10.21 Porcelaine toni es pati nemēģināju, jo tas ir platīna blonds tonis. Šo toni ar mierīgu sirdi iedevu cilvēkam, kas krāso blondus matus.
Man pat bija iespēja uzzināt, ko par krāsu domā frizieri.
Frizieri krāsu atzina par labu plaša patēriņa krāsu, kas nav šķidra kā parastās ierindas krāsas un nesausina mata šķiedru tik ļoti.
Porcelāna gaišos tonis krāsojot beigās izskatās šādi:
Pati matu krāsu jaucu kopā ar sarkanu toni, tikai tāpēc, ka pagaidām vēl neesmu gatava atgriezties pie sava dabīgā matu krāsas toņa, ko šī krāsa man dotu. Tomēr tas man netraucēja saprast, ko dod mana ierastā matu krāsa, ko lietoju, un ko šī jaunā Prodigy.
Savu toni miksēju no Garnier Color Naturals Creme 460 Fiery Black Red kopā ar L`Oreal Prodigy 4.15 Sienna
Galu galā iznāca šis burvīgais tumšsarkanais tonis, kas pustumsā izskatās brūns, bet saulē ir vizuļojoši sarkans
Vai krāsa nokrāso sirmos matos, neož pēc atbaidošā amonjaka un ir uz eļļas bāzes?
Jā, tā nokrāso simros matus (ne uz savas galvas), neož ne pavisam pēc amonjaka, bet gan pēc frizētavas raksturīgā aromāta, un krāsa satur eļļas, jo mati nav pārlieku sausi kā mēdz būt pēc matu krāsošanas.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
&z


* šis ir daļējs produktu sponsorēts raksts, visas izteiktās domas ir manas pašas
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

10 comments:

  1. es ceru, ka es kaut kur laimēšu šito - pieteicos uz visiem konkursiem, kur var laimēt :D :D :D

    ja nē, nāksies pirkt vien pašai :) :) rezultāts pa smuko :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arta, sasmējos, ne viena diena nepagāja, kā laimēji matu krāsu! :D Izskatās labas. :)

      Dzēst
    2. Vai, labi, ka atgādinājāt par tām izlozēm, biju pavisam aizmirsusi. Juhuu, mans vārds ir starp izlozes veiksminiekiem! Jāgaida sūtījums un tad jau varēšu izteikt arī savu viedokli par jauno matu krāsu.

      Dzēst
  2. Nu re - visām būs iespēja pamēģināt un arī padalīties ar savām domām. Apsveicu, un lai labi lietojas :)

    AtbildētDzēst
  3. Man patika, izmēģināju, nokrāsoju ataugušās saknes, beidzot ir skaisti, es gāju uz salonu krāsot bet tik smuki kaut kā nesanāca.. kaut gan salons kurā krāsoju bija Prior.. tāds "piārs" vien tur ir :D bet tas tā..:D Lai nu neviens neapvainojās, bet matu krāsošana nav viņu zirdziņš. Šī krās ir laba, saknes nokrāsojot ir smuki, jo ne visi mati ir vienā tonī, bet gan divi pustonīši jaucās kopā veidojot dabīgu efektu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nopietni? Pilnīgi traki, ka Tev tur nepatika, bet, vismaz pārbaudīji uz savas ādas un zini, ka tur nākošreiz neiesi. Es jau skatījos, ka viņiem tik smuki tur veidot griezumus, tomēr ja nespēj normāli matus nokrāsot, tad jādomā kas pa vainu tad :(

      Dzēst
  4. Vai tad var jaukt kopā amonjaka krāsu ar eļļu krāsu? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Var. Kas tad var notikt? :) Vienkārši krāsas aromāts būt kā ar amonjaku, bet tā citas atšķirības nav, jo matus tas vienlīdzīgi nokrāso :)

      Dzēst
  5. Man ar nevisai patika krása.jo man kluva mazliet tulmshaki mati.nekaa bija. bet krasas kvalitate ljoti laba.Labak lietoju Garnier Olia.
    Baiba

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man no šīs krāsas ļoti patīk kondicionieris, tik žel, ka tādu nekur atsevišķi nevar nopirkt. Pēc viņa mati tik vijīgi un spīdīgi. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan