Jaunums: L`Oreal Color Riche L`EXTRAORDINAIRE lūpu lakas

13.06.14

Jau vairākos veikalos redzu šīs jaunā lūpu lakas no L`Oreal, un domāju man beidzot gribas ar savu sajūsmu padalīties ar jums! Man ir divi, pilnīgi dažādi toņi, ko gribu jums atrādīt.
Šīs lūpu lakas satur 4 vērtīgas eļļas - lotusa zieda, argana, kamēlijas un muskatrozes, kuras nodrošina mitrinošo sajūtu, kā pēc lūpu balzama uzklāšanas.

Vispār man šīs lūpu lakas vairāk gribas saukt par šķidrajām lūpu krāsām, jo lūpu lakas ir noturīgas, bet šīs nav tik ļoti noturīgas kā ,piemēram, Rimmel Apocalips lūpu lakas. Pēc tekstūras un sajūtam uz lūpām tās atgādina Artdeco Lip Shine Color lūpu krāsas - tieši tā pati patīkamā gēla sajūta uz lūpām, un nav tas lipīgums, kas bieži mēdz kaitināt šķidrajiem lūpu produktiem. Tātad - klājas un jūtas kā lūpu krāsas, bet ir šķidrā tūbiņas iepakojumā.

Lūpu lakas ir ļoti pigmentētas intensīvo krāsu pigmentu dēļ, tomēr skatoties vairākos Youtube video, ir redzēts, ka ne visis toņi klājas vienlīdz gludi un sviestīgi. Zemāk video no Youtube zvaigznes ItsJudyTime ar visu toņi svačiem:
Iepakojums ir apburošs! Pilnīgi var just luxury tendences, kas smeltas kopā šajā šķidrajā lūpu krāsā. Soft-Touch aplikators ir ļoti parocīgs un viegli lietojams.

Svači:
204 Tangerina Sonate - spiglts, aktuāls košais oranžais tonis, kas uz lūpām klājas pārsteidzoši vienmērīgi. Iekšā ir nedaudz mirdzumiņu, tomēr uz lūpām tie nejūtas.

500 Molto Mauve - perfekts mauve tonis, kādu jau ilgi meklēju. Šis tonis manām lūpām dod tādu krāsu kā manām lūpām, bet daudz labāk un smukāk.Arī šim tonim ir mirdzumiņi iekšā un arī nav jūtami uz lūpām.

Abi toņi ir fantastiski, jo klājas sviestīgi un padara lūpas tik pilnīgas, kā to nevarēja izdarīt neviena lūpu krāsa vai lūpu spīdums, kas līdz šim lietots. Lai ir lietots daudz, šīs šķidrās lūpu krāsas priekš mani ir jauns, fantastisks atklājums!
Tangerine Sonate (oranžais) priekš manis ir nedaudz pa košu un šerpu, bet Molto Mauve (pink-nude) ir mans ideālais dienas variants.

Veikalā jau noskatīju vēl kādu vienu nude toni, jo pārējie nelikās uh un ah, bet, jā, es NOTEIKTI IESAKU paskatīties šīs lūpu lakas, un pamēģināt, jo sajūtas ir neatkārtojamas. Skatoties iepakojumā, es tām neticēju, bet pamēgināju un domas nemainu vairs!

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Lūpu lakas (šķidrās lūpu krāsas) nopērkamas veikalos Drogas, Douglas, Stockmann
  • Cena - € 11.39
&z


* šis ir produktu sponsorēts raksts, bet visas izteiktās domas ir manas pašas
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

10 comments:

  1. Nu skaistas :) Tā pink-nude varētu būt arī mans perfektais tonis :) Bet šīm lakām laikam ir vajadzīgs spogulis, lai tās precīzi uzklātu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī gaišākais iepatikās. :)

      Dzēst
    2. Gaišākajam tonim, nē, bet jo košāks tonis, jo precīzāka nepieciešama uzklāšana, protams :)

      Dzēst
  2. Toņi super ;), Zanda tā neērti jautāt ,bet vai nevari padalīties ar cilvēka koordinātēm, kas Tev veic uzacu korekciju? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Korekciju veicu piepilsētā, un meistare nemaz uz Rīgu nebarukā. Es varu iedot kontaktus, caur e-pastu gan, (z.mileiko@inbox.lv), tomēr ja nedzīvo, kur tuvumā vai būs iespēja Tev pie viņas nokļūt :)

      Dzēst
  3. Otrais tonis jau super, bet, domāju, ka nepirkšu, gan jau izlietosies zibens ātrumā - naudas žèl. Tev ļoti piestàv! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nezinu, es lietoju kādu mēnesi jau tā diezgn intensīvi, un man nešķiet, ka esmu jau kaut kur pie beigām. Tiesa, jā, tie ir padārgi gan :(

      Dzēst
  4. Paldies par apskatu.
    Nopirku toni "Rouge soprano", ļoti patīk- sulīgs, "dzidrs" tonis, patīkamas sajūtas uz lūpām, un šķiet, ka arī tīri ekonomisks būs.
    Jūlija.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir tas diezgan ekonomisks, jo košie toņi nav vairākas reizes jāpārklāj, tie lieliski krāsojas jau ar pirmo reizi. Protams, ne visi toņi, bet lielākā daļa noteikti!
      Man prieks, ka Tev arī šis produkts iepatikās! :)

      Dzēst
  5. Es arī Drogās izmēģināju, ļoti patika, bet taaa žēl naudas, liekas pa dārgu :D Bet laikam jau, ka ir vērts :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan