Izlietotie produkti - maijs

01.06.14

Groziņš šajā mēnesī kaut kā bija pilnāks nekā parasti, tāpēc skatīsimies, kas tad iztērēts!
  • Dzintars Atsvaidzinošs Minerālūdens sejai ar Aleo Vera -izlietoju kā toniku, bet jāsaka, ka pēc sajūtām man pagājušajā gadā tas vairāk patika. Nedomāju, ka ir palicis vecs, vienkārši laikam sejai īsti neprasās šie spreji. Domāju, ka vairs nepirkšu, bet ja pirkšu kādu atsvaidzinošo spreju tad vai no Dabba vai kādas citas firmas.
  • Random roku želeja - nekas wow, parasta želeja.
  • Maybelline Better Skin tonālais krēms |21 Nude - labs gaišais tonis, tomēr ne pavisam gaišām dāmām. labi matē, tomēr sejas ādas stāvokli gan tas neuzlaboja, kā tika solīts. Krājumi jau ir, tāpēc atkārtoti tagad nepirkšu, bet nākotnē viss iespējams.
  • Stenders šī sviests- šim manām acīs nav cenas, jo tas ie lielisks! Noteikti pirkšu atkārtoti!
  • Splat Zobu pasta - parasti zobu pastas šeit neminu, bet šī ir uzmanības vērta. Kopš lietoju šo pastu, man zobu tonis ir palīcis daudz gaišāks, jo šī zobu pasta oriģināli ir paredzēta pīpmaņiem, vīna un kafija mīlētājiem. Ļoti laba zobu pasta! Iesaku, un pati pirkšu atkārtoti pati arī.
  • Garnier Essentials Waterlilly losjons sejai -sākumā patika, bet uz beigām jau sāka kairināt dikti acis. Kosmētikas noņemšanai izmantoju tagad tikai olīveļļu, un noņem daudz labāk nekā jebkurš cits kosmētikas noņēmējs. Nepirkšu atkārtoti.
  • Batiste Tropical un Fresh sausie šampūni - šie abi bija pusiesākti un beidzās gandrīz vienlaicīgi. Dievinu šos, un noteikti pirkšu atkārtoti!
  • Taft matu laka - vienīgā matu laka, ka maniem matiem neveido blaugznas, un it īpaši šī zilajā iepakojumā.
  • Dove Creme Mousse dušas krēms - kopš lietoju ķermenim tikai Dove kosmētika, mana āda jūtas fantastiski! Šis krēms ir ļoti biezs, bet superīgi puto, un labi aizvieto arī skūšanās krēmu. Pamēģināšu arī sausai ādai paredzēto.
  • L`Oreal Skin Perfection micelārais ūdens - patika, bet tagad, pārmaiņai, nopirku Eveline firmas, ko arī slavēja kolēģes. Pēc tam domāju pirkšu atkārtoti.
  • 7 nagu lakas - visas vecas, metu laukā!
  • Avon ColorTrend lūpu krāsa - biedējošs nude tonis, ko nekad tā arī neuzkrāsoju. Metu laukā.
  • Farmasi lūpu balzams - galīgi nemitrināja un deva tādu taukainu sajūtu uz lūpām. Phē!
  • Maybelline Illegal Definition skropstu tuša - pēdejo divu mēnešu laikā ši bija mana pati mīļākā tuša, bet izlietojās jau. Lai arī cik ļoti patika, ir virkne citas, kuras gribas pamēģināt, un izlietot.
  • Catrice lūpu flomasteris - vienu reizi pamēģināju un nepatika. Kaut kas man nelikās ok viņā.
  • Catrice uzacu želeja - patīk, pat ļoti un domāju nopirkšu arī vēl kādu trešo reiz un tad pamēģināšu, ko piedāvā arī citas firmas.
kādu uzacu želeju jūs man ieteiktu pamēģināt?

&z

14 comments:

  1. uzacu želeju tu domā ar toni vai caurspīdīgo? Inglot ir forši ar toni un Illamasqua ir caurspīdīgās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. caurspidīgo. Paldies, man beidzot vajag kaut ko no Inglot pamēģināt ! :)

      Dzēst
  2. Batiste šampūni paši labākie :)

    AtbildētDzēst
  3. Par uzacu želejām, no caurspīdīgajām vislabākā ir dzintaram, no tonētajām vislabākā catricei :) Pagaidām mani topa produkti, kamēr nav kas labāks atrasts.

    AtbildētDzēst
  4. Catrice uzacu tuša jau nedaudz apnika, bet, jā, tā ir pati labākā! A, Dzintars želeja man vairs nepatīk, viņa vairāk kā kondicionieris, bet man vajag fiksāciju. :)

    AtbildētDzēst
  5. Kur var zobupastu nopirkt? :)

    AtbildētDzēst
  6. Man arī sagribējās nagu lakas izmest. Noteikti kāda veca ir palikusi, iešu revidēt! :P

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vajag! šīs es turēji kādus 2 gadus un tik tagad saņēmos izmest :)

      Dzēst
  7. wow, kā Tev tās lietas tik ātri izmantojās... man viss tik lēni lietojās...bet varbūt, vaina ir tajā , ka visu lietoju uzreiz:D uz splat zobu pastu ari skatijos, bet pašlaik lietojās mīļās Gum zobu pastas, negribās mainīt,jo tās ir burtiski izglābušas manus zobus :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man daudz kas sākumā ir iesākts un kad sāku lietot, tad lietoju, kamēr izlietoju, bet lielākoties tās lietas ir nedaudz iesāktas, jo iepriekš tik naski visu netērēju kā tagad to daru, jo man patīk, ka plauktiņš katru mēnesi patukšojas :)

      Dzēst
  8. Man šī roku želeja gan patīk! Pērku atkārtoti! Bez liekām smaržām, pilda savu funkciju un neizraisa alerģiju!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau nesaku, man viņa nepatīk, bet uz citu fonu, ne ar ko neatšķiras :) Šobrīd lietoju Isana, tā gan ir laba! :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan