Jaunākie pirkumi

09.02.14

Šajā nedēļā veicu šādus tādus pirkumus, bet dažus no iecerētajiem produktiem nemaz nevarēju atrast.
  • Maybelline Fit Me pūderis| 250 Sun Beige - vajadzēja kolekcijai jaunu pūderi un tāds, kas labi derēs iesauļotai ādai. Jau laiku jārūpējas par pavasara sejas toni. No Fit Me sērija esmu mēģinājusi tikai konsīleri, bet par to es īsti nebiju sajūsmā. Redzēs, kā šis patiks, bet tonis ir ļoti labs, uz otas tas ņemas ļoti viegls, un iekšā ir neliels šimmera daudzums, kas tikai sejai liks viegli starot. 
  • Maybelline Colour Sensational lūpu spīdums | 105 Cashmere Rose - šo iegādājos tādēļ, jo blogere ViviannaDoesMakeup par šo fano jau n-tajā rakstā un video un viņai uz lūpām tas izskatās fantastiski. šis ir mans otrais tonis no šīs sērijas un man jāsaka, ka spīdumi tiešām ir labi. Tonis pēc nosaukuma šķiet, ka tas ir uz rozā pusi, bet patiesībā tas ir maigs persiku-korallis ar sīku mikro mirdzumu iekšā. Tam ir salds konfekšu aromāta!
  • Marionnaud N 32 vaigu sārtuma ota - nopirku, jo komentāros pie janvāra favorītiem (šeit) ļoti slavēja šo otu kvalitāti, tāpēc man vajadzēja vēl kādu, lai pārliecinātos par to pašai arī. Kā arī ir ļoti noderīga pie konturēšanas. Dubults prieks!
  • Oriflame Swedish Spa abrazīvas masāžas ziepes ķermenim - paņēmu intereses pēc. Redzēs kā patiks. 
  • Silk Beauty Smooth skūšanās želeja - ši man ļoti patīk. Viens iepakojums iet ļoti ekonomiski. Skujot pāris reizes nedēļā, šo želeju izlietoju laikam kādu 3 mēnešu laikā. Tā ir bieza, un skujot netraumē ādu. 
Kā tūlīt kaut ko izmēģināšu, tā uzrakstīšu arī garāku rakstu, bet pagaidām kamēr es tik lēnām atgriežos kosmētikas pasaulē pēc pārtraukuma, pagaidām neko plaši nevaru vēl pateikt. 

Vēl, es vēlos padalīties ar ļoti pozitīvu ziņu, ko es jau gaidīju gandrīz gadu. Kopš gadu ilgas brekešu nēsāšanas, pirms nu jau divām nedēļām, man beidzot tās noņēma nost. Nevarēju noturēties, un padalījos ar jums šajā prieciņā, jo par skaistu un pareizu smaidu es sapņoju jau gadiem, un beidzot es esmu pilnīgi laimīga. Protams, tagad kādu laiku man ir jānēsā kape un iekšējā stīpiņa, bet tik un tā, es esmu ļoti priecīga par rezultātu. 
Tagad mani ir jāmācās smaidīt pa jaunam, jo reāli iepriekš es sabiedrībā kaunējos smaidīt, lai gan mani uzskata par smaidīgu cilvēku, tomēr tagad es nebaidos smaidīt un arī to daru ik mīļu brīdi. 
Kā arī, jūs varat redzēt manu gandrīz veselo sejas ādu, lai gan esmu vēl veseļošanās procesā, tagad man ir daudz labāk. Paralēli eju kaļķa injekciju kursu, un tad arī uz ķermeņa viss pāries un es būšu sveika un vesela!
* uz lūpām man ir jaunā Maybelline lūpu krāsa no Nudes sērijas. Par to raksts būs pēc vairākām dienām. 
p.s. veikalos izmisīgi meklēju Planeta Organica pīlingu, bet visur izpirkts. Kādas idejas varbūt, kur to varētu vēl dabūt?
Kā arī priecīga ziņa - jau no februāra vidus Batiste sausais šampūns būs pieejams Mildas tirdziņa veikaliņā!

Jauku svētdienas vakaru!
bučas
&z

26 komentāri:

  1. Smaids kā zobu pastu reklāmās, ļoti skaista bilde!:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. wow, paldies! tas no tiesas ir loti glaimojoši! :)

      Dzēst
  2. Man prieks, ka ilgi gaidīts sapnis ir piepildījies! Novēlu Tev naudz un dikti tagad smaidīt, lai visa pasaule apžilbst no tava smaida. :))

    Nezinu, bet laikam būšu palaidusi garām to, kur esi iegādājusies vaigu sārtuma otu?! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti! Tagad tikai gribas smaidīt vien visu dienu! ;)

      Otu es pirku Drogās, ja nemaldos tad cena bija € 3.40

      Dzēst
  3. Ota izskatās laba :) Prieks, ka esi atpakaļ :) Es arī biju dikti laimīga, kad breketes noņēma :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ota tiešām pārsteidzoši laba. Uz sejas uzklāt bronzeri tagad ir pavisam viegli ;)

      Es domāju, tas ir katra stīpiņas vai brekešu nēsātāja sapnis, kad beidzot noņem nost. Tā sajūta nav aprakstāma. Kad skaties spogulī liekas, ka esi cita persona, bet patiesībā tas pats cilvēks tik ar citu smaidu. Cilvēka sejā smaids daudz ko maina, tas nu gan ir tiesa ;)

      Dzēst
  4. Tik labi izskaties! Ļoti skaista bilde! :)

    AtbildētDzēst
  5. Ak,lūdzu pasaki, ka bildē esi uzsmērējusi tonālo or something! Negribas ticēt, ka tik gluda un vienkrāsaina āda ir iespējama! (un, ka man tādas nav)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ^ pievienojos. ;D


      + pa smuko, prieks, ka ortodonti ir palīdzējuši vēl kādam kļūt daudz priecīgākam. :] Man vēl tikai jāgaida sava kārta. ;[

      Dzēst
    2. Nē, man uz sejas ir nedaudz tonālais krēms (pa T-zonu, kur visvairāk ir sarkanumi). Man nav tik ideāla seja, un domāju, ka nevienam nav nemaz tik vienmērīga un gluda, kā jau minēji ;)

      Martaxo, mīļš paldies! Es katru reizi kad eju pie ortodonta skatos uz tiem cilvēkiem un daļēji priecājos arī par viņiem, jo viņi var būt laimīgi arī par to, ka nevajadzēs varbūt vairs savā nākotnē satraukties par nepareizu smaidu. :)
      Process nav patīkams, bet tas ir tā vērts !

      Dzēst
  6. Riktīgi forši :) es ar esmu ceļā uz savu super smaidu :) Lēns un dārgs tas process, bet būs to vērts :) P.s. izskaties starojoša un no ādas bēdām it nemaz nav miņas + tas spīdums uz lūpām izskatās varen forši ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, zobu balināšana process ir ļooti dārgs, bet ir tā vērts, pavisam noteikti! :)

      Attēlā nemaz nevar tik ļoti manīt, jo nedaudz esmu nosegusi ar tonālo krēmu, bet ādai jau ir daudz labāk un uz zoda vēl ir redzamas pēdas.. Jā, smuks tonis tas nude :)

      Dzēst
  7. oooo, apsveicu ar skaistā smaida iegūšanu!! :) ļoti feini :)

    skaists smaids man ir nepiepildītaqis sapnis - bet nu, kā ir - tā ir :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. liels paldies! ;)

      man pat neticās, godīgi, ka esmu tik ilgus gadus gaidījusi to dienu, kad man par savu smaidu vairs nebūs jāraud gaužas asaras, kā es to darīju jau no 10 gadu vecuma. Es domāju arī Tavs sapnis piepildīsies. Ja ne uzreiz, tad kaut kad jau noteikti! :)

      Dzēst
  8. Man arī prieks, izskaties ļoti skaisti :) Pēc Viviānas video noskatīšanās arī padomāju, ka vajadzētu paskatīties to spīdumu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels, liels paldies! ;) Jā, Viviāna ļoti iedvesmoja paskatīties šo spīdumu. Priecājos, ka šo toni iegādājos. tas nav no tiem, ko es ikdienā visvairāk gribētu pirkt, bet uz lūpām tas izskatās patiešām jauki :)

      Dzēst
  9. Tu esi ļoti skaista, un atgādini kāsu slavenu aktrisi, tikai uz doto brīdi neatceros vārdu! :D
    Un man liekas ka biezākas uzacis tev izskatījās nedaudz labāk. Tev ir tāda plata seja, vismaz bildēs tā izskatas, un uzacis izskatās nedaudz neproporcionāli. bet tās tikai manas domas, galvenais lai pašai patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. wow, liels paldies! Pilnīgi mulstu! ^^
      Redz, par tām uzacīm grūti teikt. It kā , jā, man tās ļoti patika, bet tagad skatoties spogulī es vairāk izskatos vairāk pieaugusi, un laikam tas man labāk patīk. Gribēdama vairs tādas uzacis kā kādreiz nekad neataudzēšu, tajās būs lieli robi, bet nu vismaz bildēs būs atmiņas.
      Par to seju atkal ir tā, ka daudz ko maina zibspuldze un leņķis. Pēc pareizības man ir klasiska, ovāla seja, bet tā kā man uz sejas nav nekā citā kā nedaudz tonālais (ne bronzeris, ne sārtums) fotogrāfijās ar zibspuldzi mana seja ir kā "plakana" un līdz ar to izskatās platāka. Veidojot bildes bez zibspuldzes tā nav, un tad var redzēt manu patieso sejas ovālu. :) Dzīvē uzacis vairāk kontrastē ar visu seju kopumā

      Dzēst
  10. Nu dikti glīti :) Baigā viegluma sajūta, kad noņem breketes, vai ne? :) Zinu pēc pieredzes. Forši izskaties, jāsaskrienas atkal drīzumā.

    Gribēju jautāt, tas silk gēls/želeja no Drogām? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Noteikti jāsaskrienas mums kādu dienu! ;)

      nē, to es sūtīju pie oriflame konsultanta ;)

      Dzēst
  11. ko īsti dara kaļķa injekcijas?:)
    skaisti izskaties!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kalcija injekcijas ir viens "veco metožu" medikamentiem. Kādreiz tā injekcijas izrakstīja pie visu veidu saslimšanām - pa sieviešu zonu, dažāda veida lieli izsitumi uz ādas, kaulu problēmām, grūtniecēm. Itin visam. Principā tas palīdz tikt vaļā no problēmas, kad nekas cits vairs nepalīdz, pat antibiotikas (manā gadījumā).
      Tur īsti precīzi ir jājautā mediķiem, bet tas ir tikai tas cik es esmu lasījusi un zinu. :)
      Bet, jebkurā gadījumā šāda veida injekcijas nozīmē ārsts.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan