Kino saldumiņš un tagad skaistuma eksperts - Raiens Reinoldss

25.02.14

Domāju esat dzirdējušas, ka L`Oreal visā pasaulē ir skaistuma ekspertes un ja var teikt arī stila ikonas no kurām mēs smeļamies iedvesmu, vēlmi būt skaistām un sievišķīgām. Tomēr šai sieviešu grupai - Dženifera
Lopesa, Džuliāna Mūra, Džeina Fonda, Eva Longorija un Bleika Laivlija - pievienojās vēl viens vīrietis neskaitot mūsu iemīļoto Doktora Hausu (Hjū Loriju), pievienojas ar izskatīgais "sliktais puisis" Raiens Reinoldss, lai pārstāvētu arī vīriešu flangu, kur L`Oreal piedāvā plaša klāsta kopjošo sēriju rūpju un darbu pilniem vīriešiem, kas bieži par sevi aizmirst ikdienas rutīnā.
 fotogrāfias autors - Kenneth Willardt for L'Oréal Paris
L`Oreal -
 viņš ir enerģisks. Viņš ir „sliktais puisis”. Viņš ir asprātīgs. Raiens Reinoldss kļūst par „Men Expert” jauno skaistuma vēstnesi. Aktiera unikālā spēja vienlīdz viegli nospēlēt izcilas lomas gan spraiga sižeta, gan zinātniskās fantastikas filmās, gan komēdijās ir ļāvusi viņam kļūt par vienu no Holivudas populārākajiem aktieriem. Raiena vīrišķīgais izskats un nevainojamais šarms precīzi pauž „Hydra Energetic” neatkārtojamās īpašības.

Ja jau jauna seja, tad jau jauni jauninājumi. Jāsaka, ka man ģimenes vīrieši ļoti atzinīgi vērtē L`Oreal vīriešu sērijas produktus. No viņu stāstiem, tie labi kopj ādu, mitrina, nerada sausuma un raupjuma sajūtu, un sniedz tieši to, kas nepieciešams vīrietim no rītiem un vakaros, izņemot mīļotās sievietes glāsts un skūpsts.

bučas
&z

* raksts sagatavots pēc oficiālās informācijas no firmas pārstāvjiem informatīvam efektam

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan