Izlietotie produkti - janvāris

02.02.14

Kā jau katru mēnesi, atskaitos par izlietoto, un šoreiz atkal tā ir maza čupiņa, kas pēc šī raksta dodas taisnā ceļā uz miskastes grozu. Ziniet, šāda veida "krāšana" sagādā nelielu prieku sirdij, jo man vienmēr liekas, ka es izlietoju mazāk lietu nekā pērku, tomēr skatoties uz ikmēneša bilanci, es apzinos, ka kļūdos, jo izlietoju es gandrīz tikpat daudz, cik pērku.
  • Darvas šampūns - par šo es rakstīju jau janvāra favorītos (vienu rakstu iepriekš), bet šis cits iepakojums, tukšais. Atkārtojos, ka ļoti patīk ziemas periodā. Tas viegli puto, lieliski attīra un nekairina galvas ādu. 
  • Garnier Fructis Volume Restructure kondicionieris - katru mēnesi izlietoju laikam pa vienam noteikti no Garnier kondicionieriem. Tie ir paši mīļākie un labākie manās acīs. 
  • Garnier Fructis Nutri-Repair kondicionieris - vēl viens lielisks kondicionieris. Biezs, bagātīgs un kopjošs. 
  • Dzintars Kredo Natur Aroma balzams matu skalošanai - man ļoti patika svaigais citrusa aromāts, tam ir diezgan bieza konsistence, tomēr matus tas nekopa kā to dara Garnier Fructis kondicionieri. 
  • Batiste Original sausais šampūns - pats labākais sausais šampūns kāds ir bijis. Tagad lietoju kaut kādu citu, un tas pavisam nestāv klāt šim. Pilnīgi žēl, ka tajā veikaliņā vairs nav iespējams nopirkt Batiste šampūnu. jo tas ir lielisks!
  • Dove Go Fresh dušas želeja/krēms - pēdējā laikā lietoju tikai Dove dušas krēmus, jo tie ne tikai labi attīra ādu, bet arī to viegli mitrina, līdz ar to, izkāpjot no dušas ādai nav tā velkošā sajūta. Aromāts arī neuzkrītošs, bet jūtams. 
  • Oriflame Silk Beauty Shave Gel skūšanas želeja - šo lietoju savai padušu ādai, un teikšu, ka tā dara visu ko vajag. Ar šo želeju ir iespējams noskūt pēc iespējas tuvāk ādai, to netraumējot, kā arī šī želeja palīdz ādai noņem to sausuma sajūtu, kas mēdz parādīties, un kavē nedaudz arī matiņu ataugšanu. 
  • Garnier Ultimate Beauty Oil eļļa ķermenim - 2013. gada favorīts ķermeņa kopšanā. Perfekts eļļa ziemas periodam. Vasarā man tā liktos pa treknu, taču ziemā tā ir lieliska. Lietoju parasti pēc dušas, un tad eļļa iesūcās momentā. Eļļai ir dievīgs aromāts, kas ir pateicoties 3 eļļu maisījumam, bet mans deguns visvairāk jūt tieši mandeļu eļļu. 
  • Baikal Herbals putas sejas mazgāšanai - lietoju laikam kādu jau trešo iepakojumu, un esmu sajūsmā. Vienīgais, ja salīdzina ar Siberika putām, kas arī man ļoti patīk, šīm nav tik bieza konsistence līdz ar to vienai mazgāšanai reizei vajadzēs vairāk putu. Tās nekairina acis mazgājot, nesausina ādu. Piemērotas jūtīgai ādai. 
  • Lumene Basic Blue toniks sejai ar rudzupuķu ekstraktu - arī 2013. gada favorīts, kas kopš pirmās lietošanas reizes nebija licis vilties ne reizi. Tam ir viegls, patīkams aromāts, kas kopā ar atsvaidzinošo toniku rītos sejai liek justies mākoņos. 
  •  Superdrug Superfruits Exfoliating sejas maska - šai maskai ir neticami gards aromāts. Tā vien gribas to apēst ar karotīti pa taisno no paciņas. Maska labi atsvaidzina seju,manāmi noņem noguruma pazīmes.Pirkšu vēl, pilnīgi noteikti!
  • Organic Therapy nomierinoša sejas maska - viena no lielākajām gada vilšanās maskām. Tās lietošana laikam bija tīrākās šausmas. Es metu laukā praktiski nelietotu, jo zinu, ka turēt to tā pat vien mājās nav jēga. 
  • Avon Care sejas krēms - pamēģināju pāris reizes un sapratu, ka tas ir mēsls. Metu laukā gandrīz pilnu.
  • Maybelline Better Skin konsīlers - jo vairāk lietoju, jo vairāk sapratu, cik tas ir lielisks. Šis konsīlers man patīk vismaz 3 reizes labāk nekā tonālais krēms, jo tas lieliski nosedz visas sejas nepilnības, uz sejas turas ilgāk nekā tonālais krēms un tam ir lieliska toņa atbilstība manai ādai. Lietoju pa visu seju, nostiprinot tikai ar pūderi! Voila, un seja gatava!
  • Rimmel Accelerator Endless skropstu tuša - šo metu laukā tādēļ, ka acu iekaisuma dēļ es metu laukā visu to mazumiņu, ko iepriekš lietoju, lai izvairītos no tālākām problēmām. Tuša bija laba, deva apjomu, tomēr daļēji tā jau bija man apnikusi. 
  • Essence Stay No Matter What acu zīmulis - tas pats, kas iepriekšējam produktam. 
  • Nivea Lip Butter lūpu sviests - metu laukā pavisam praktiski nelietotu, jo tas manu lūpu ādu padarīja vienkārši briesmīgu. Nezinu kāpēc, bet manas lūpas tas padarīja neizturami jēlas un jūtīgas. Nožēloju par katru iztērēto centu tajā.
  • Vazelīns lūpām  - vazelīnu kosmētikā lietoju vairāk kā gadu un tas tiešām ir kas labs. Kādreiz lietoju skropstām, bet tagad lietoju tikai lūpām. 
  • Artdeco Mineral Powder Foundation minerālais pūderis - tas ir pats labākais un sedzošākais pūderis, jo ir pūdera tipa tonālais, respektīvi sausā veidā, kas lieliski maskē un matē ādu. Šo lietoju, kad vajadzēja maskēt visas sejas problēmas un prieks, ka izlietoju līdz galam, citādi būtu pilnīgi žēl mest laukā vēl neizlietotu līdz galam. Plauktā jau stāv rezerve, gaida jau to brīdi, kad tad varēs lietot. 
14 absolūti izlietoti + 5 pilnie - nav slikti, ne pavisam. Tagad jāpērk tik vietā daudzi no saviem mīluļiem, kas izlietojušies. 

bučas
&z

22 komentāri:

  1. Es ieraudzīju savā blogger dashboard mini bildi ar izlietotajiem produktiem, un man uzreiz tāds, whoaa! Visiem janvāris tik ražīgs, man tikai 2 iepakojumu, no kuriem viens mini..;D

    Un batiste šampūnu vairs nepārdod? Es pirms apmēram nedēļas redzēju, bet tomēr nepirku, jo bija tikai rozais variants.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu mēs tā ražīgi visu lietojam laikam :D

      Es biju ceturtdien iegājusi pēc bērnu šampūna, un visur izmeklējos, bet nekur nebija. :(

      Dzēst
    2. Tagad jau var pasūtīt no Boots pa taisno, bet Rīgā veikalā būs februāra vidū. Vajag ar pārdevēju pakomunicēt ;)

      Dzēst
    3. IceCream, paldies tagad es zinu, jā, ka Batiste būs atpakaļ un ļoti par to priecājos :)

      Dzēst
  2. Kāds ir tonis Maybelline Better Skin konsīlerim? Nav dikti orandžigs? Man ir essence tonālais krēms, bail, ka nesajauksies kopā, bet tā jau kopš iznāca metu acis uz to konsīleri.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. 02 Ivory, laikam tā tas tonis saucās. Bet, veikalā divi tik vien viņi ir :)
      Nē, nav oranžs, noteikti! Dīvaini, ka viņiem testerus neliek, tāpēc ir tā grūti pateikt kāds caur iepakojumu tas tonis īsti ir. Es pat drīzāk teiktu, ka viņiem ir nedaudz rozīgs apakštonis, nevis oranžs. :)

      Dzēst
  3. Ieraudzīju Batiste šampūnu un atcerējos, ka tu rakstīji par to veikaliņu. Domāju, ka vajadzēs aiziet pakaļ. Lasu atsauksmi un saprotu, ka nokavēju :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šobrīd vairs tas nav nopērkams pie mums LV, bet ja kas, es zinošu, kad tie atkal parādīsies kaut kur
      ;)

      Dzēst
  4. daudz daudz izlietota, ļoti ļoti daudz.... man jau šķiet, ka es it kā lietoju ar maximālu atdvi, bet man tas taras maisiņš uz pusi vai 3 daļu mazāks.. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man laikam azarts parāva :D Nezinu kāpēc, bet man tā izlietojas daudz lietas viena mēneša laikā :)

      Dzēst
  5. varbūt zini, kur var nopirkt to vazelīnu lūpām? Pag. nedēļā biju Origo Multiluksā un tur teica, ka neesot vairs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, diemžēl nezinu . Pati pirku iepriekš tajā Multilukss veikalā. Kad biju pirms kāda mēneša tur, man teica, ka vairs pie viņiem nevar tādu nopirkt. Es iesaku nopirkt tūbiņā vazelīnu un tad tajā trauciņā vienkārši iepildīt , efekts būs tieši tāds pats . ;)

      Dzēst
  6. gribu kadreiz pameginat sauso sampunu! Vajadzes pameklet interneta veikalos Batiste.

    AtbildētDzēst
  7. Kāds tonis tev bija artdeco pūderim? :) Un kurā sezonā viņš uzvedas vislabāk - vasaras karstumā vai ziemā? Arī gribu pamēģināt, bet šaubos un baidos nošaut greizi ar toni... :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man visu laiku bijis 6 (honey ), bet manam sejas tonim ziemā tas ir par 2 toņiem tumšāks , bet vasarā tas der perfekti. Vislabāk tas uzvedas tieši vasarā, jo seja tik ātri netaukojas un labi maskē visu kas maskējams.
      Kopumā ir 4 toņi pieejami, bet domāju ka tavai ādai vislabāk derēs 4. vai 2. 4 ir pats gaišākas, bet 2 nedaudz tumšāks , bet tur vajag veikalā skatīties kurš labāk patīk. Ja gribas vasarai , tad noteikti tavs tonis bus 2. , ne pārāk tumšs , ne pārāk gaišs . :)

      Dzēst
  8. Baikal Herbals putas sejas mazgāšanai - man šis bija liela vilšanās, izmetu neizlietotu. Ļoti vilka ādu pēc mazgāšanas un attīrošā efekta nekāda.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. oi, nē, man tā noteikti nav! Man dekoratīvo kosmētiku tas noņem pilnībā un seju nesausina, bet var būt, ka mums vienkārši sejas tipi un prasības atšķiras. ;)

      Dzēst
  9. Batiste šampūni būs atkal veikalā Februāra otrajā pusē! Nebijām gaidījuši tādu atsaucību uz tiem, tāpēc tie ļoti ātri salīdzinot ar citām precēm tika izpirkti. Pozitīvā ziņa ir tāda, ka šoreiz būs arī jauni veidi. Tiklīdz preces ienāks veikalā visi jaunumi tiks publicēti www.draugiem.lv/mikroshop .

    Ar cieņu,
    Mikroshop

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveiki!

      Milzīgs paldies par informāciju.:) Batiste sausais šampūns tik tiešām ir lielisks, un es no tiesa priecājos, ka pie mums veikalos tas vēl būs pieejams.
      Noteikti sekošu līdzi informācijai un ar nepacietību gaidu tā atgriešanos veikala plauktos ;)

      Dzēst
  10. Sveika Zanda,
    Kādu laiciņu nebiju te ienākusi,bet skatos,ka esi atpakaļ ierindā,par ko man liels prieks:)
    no taviem ieliktajiem produktiem,esmu lietojusi 3.
    1)Baikals putas.Pirku atkārtoti,bet šobrīd liekas,ka šo pudeli izlietošu un tad meklēšu ko citu.Ir ok,bet nekas ļoti īpašs,un ir arī apnikušas.
    2)Superdrug maska.Pēc pirmās reizes izmetu.Parādijās apsārtums un izmeta pumpas tādās vietās,kur parasti man viņas nemetas.Par smaržu gan piekrītu,superīga,man arī gribējās apēst.
    3)Artdeco minerālu pūderis.Izmetu,bet tas iespējams tapēc,ka mana āda nav piemērota vispār pūderiem.Ļ oti sausināja seju un bija labi redzams uz ādas.

    Vita

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika, Vita!

      Jā, es tagad jau jūtos daudz labāk un izskatos daudz maz normāli, tad esmu atpakaļ ierindā, jo raksti, produkti un lasītāji gaida manas darbības. :)
      Es noteikti meklēšu vēl kādas citas putas, jo tās ir labas, bet visu laiku gribas pamēģināt kaut ko jaunu.
      Par Artdeco pūderi tā varētu būt, jo ir cilvēki kam seja neņem šāda veida "tonālo krēmu" uz sejas. Protams, žēl jau mest laukā, bet ko darīt, ja zin ka nelietos. Vienīgi varēji vēl pamēģināt atjaukt ar parasti sejas krēmu un tad tev būtu kā tonālais krēms, tad tik ļoti neizceltos arī tas pūdera sausums. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan