Rekonstrukcijas etapā

24.01.14

Jūtos nedaudz vainīga, ka tik pēkšņi pazudu pat nepaskaidrojot kas par lietu, un nepublicējot vairs nevienu rakstu, bet šodien beidzot ir spēks un atbilde tam, kāpēc es šeit tik reti parādos.

Varbūt atceraties, ka pagājušā gada beigās es sūdzējos par sīkajiem, bet daudzajiem izsitumiem uz virslūpas? Tiesa, attēlos to nevarēja praktiski manīt, jo es tos maskēju zemapziņā domājot, ka tie pāries.

Bet, redziet, dzīvē laikam nav tik viegli kā sākumā šķiet, un šie jaukie izsitumi jau nepārgāja kā mēnesi, pluss, pēdējās dienās efektu pastiprinot līdz ārprātam, ka man pat uz ielas jau bail bija iziet, un tad es nolēmu, ka šai pašdarbībai ir jāliek miers un ir jādodas pie dermatologa. 

Tad nu lūk, ar ādu ir problēmas lielas, bet sliktāk ir tas, ka tas viss ir pārgājis uz acīm, tāpēc dēļ tā visa man uz kādu laiku ir jāaizmirst vispār dekoratīvā kosmētika, kā arī kopjošā kosmētika jāizvēlas pavisam cita, un jāvelta ne mazums spēka tam, lai pēc iespējas ātrāk mana seja izskatītos kā iepriekš. 
Tāpēc es nemaz fiziski nespēju atrādīt nevienu dekoratīvās kosmētikas produktu, jo tā lietojums vienkārši var kaitēt manai ādai. Tāpat, arī ir zudusi kaut kādā veidā morālā pārliecība par savu izskatu. 
Tāpēc es ceru, ka jūs mani saprotat, jo tomēr es nespēju rakstīt par skaistumkopšanu un citām skaistuma būšanām ja nejūtos iekšējo par sevi pārliecināta un ārēji vairs neredzu to, kas bija iepriekš. Redzu tikai sliktumu, kas pēc iespējas ātrāk ir jādabū nost no sejas. 

Neteikšu pagaidām visu kas un kā, bet visu ar laiku. Tik pateikšu vienu, nenervozējiet un nenoslogojiet tik ļoti sevi, citādi var slikti atspoguļoties uz ādas gan sejai, gan ķermenim. 
Arī man tagad tā ir mācība no pārlieku lielā stresa, negulētam naktīm un izlaistām ēdienreizēm, kas noveda sākumā šķietami mazsvarīgās lietas pie ļoti nopietnām problēmām :(


Drīz gaidiet atpakaļ ar jauniem rakstiem!


bučas
&z


30 comments:

  1. Veseļojies! Gan jau viss būs labi! ;)

    AtbildētDzēst
  2. Ou, turies! Viss noteikti pāries!

    AtbildētDzēst
  3. Vēsā angļu mierā, Zandiņ, būs ok, atpūties! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vienmēr esmu apbrīnojusi angļu nosvērtību! Paldies mīļš! Tas ir tieši tas, kas laikam man visvairāk nepieciešams - angļu miers :)

      Dzēst
  4. Dakterējies, atpūties, lasi mūsu blogus un tad jau mēs tevi jutīsim pavisam tuvu blakām ;) Sūtu tev daudz veselības molekuliņas, lai tiec ātrāk uz kājām! ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ou, Laura! Tik mīļi no tavas puses! Noteikti lasīšu tavu un citu meiteņu blogus, lai nejustos nekur pazudusi! ;) Vēlreiz mīļš paldies! Pilnīgi gribas smaidīt visu laiku tagad! :*

      Dzēst
  5. Veseļojies! Gaidīsim tevi atpakaļ :)

    AtbildētDzēst
  6. Veseļojies un mans domāt, ka ir jābūt stiprai un visa līdz šim lietotā deko un arī kopjošā kosmētika, kur varētu būt palicis šis vīruss ir jāizmet... lai nepieļautu recidīvu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, Velvet!
      Kopjošā noteikti tagad man būs jālieto pavisam cita, bet ar deko redzēs. Man it kā dermatoloģe apgalvoja, ka to kas man darās uz ādas neizraisīja kosmētika, bet gan vienkārši pārlieku milzīgs iekšējais stress, kas noveda pie vīrusa, kurš laikus neārstējot izpletās tālāk. :)
      Protams, ja būs kā saki, tad, protams, pat nedomājot jāmet laukā. Ar šādām lietam joki mazi ;)

      Dzēst
    2. Nē, es nesaku, ka kosmētika izraisa, bet ka tas vīruss var ieperēties kosmētikā. Ja, piemēram, aukstumpumpas laikā lieto lūpukrāsu, tad tā ir jāmēt āra, jo herpes vīruss uz tās paliek un var visu laiku aplipināt Tevi uz riņķi.

      Dzēst
    3. Jā, gan, no kosmētikas būs jāatvadās, man bija ar acīm problēmas kādu laiku atpakaļ - vīruss, ārste uzreiz pateica sviest laukā tušas, zīmuļus un visu kas tieši no paša produkta iepakojuma ir saskāries ar acīm. Izmetu laikā un pat nenožēloju, jo pašā produkta gan jau bija tās baktērijas savairojušās!
      Veseļojies, gaidīsim tevi atpakaļ!

      Dzēst
  7. Arī es Tev veltu daudz labu vārdu, veseļojies un esi stipra! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Santiņ, liels paldies par laba vēlējumiem! :*

      Dzēst
  8. Tiešām jāiemācās ņemt to visu vieglāk :) Es arī vēl mācos!
    Man arī mūždien pārmet, ka par daudz satraucos par pilnīgi visu, kas notiek apkārt... un tad es iedomājos, ka mūsu garastāvokli veido tas, kā attiecamies pret to, kas notiek mums apkārt :) Jo vieglāk uz to visu skatīsimies, jo pašas būsim laimīgākas. ;)

    AtbildētDzēst
  9. Ari es, protams, veliu tev drizu atveselosanos, tomer par izveidojusos situaciju man ir viens komentars. Nesaprotu, kadel tu ietureji tik ilgi pauzi, nepubliocejot ierakstus, kuros tiktu aplukota dekorativa kosmetika. Ja, saprotu, ka tu to nevareji izmeginat, bet kadel tev nav sagatavoti bloga ierakstu melnraksti, ko publicet tad, kad esi slima vai kad nav laiks, lai uzrakstitu, vai citos lidziogs gadijumos. Nesen tiesi lasiju interviju, kura viens blogeris teica, ka "ja vins nomirtu, tad lasitaji domatu, ka vins vel ir dzivs, jo ieraksti vinam ir sagatavoti dazas nedelas uz prieksu." Ceru, ka tev bus viss kartiba ar veselibu, iemacisies neuztraukties par mazsvarigam lietam, ka ari labak planot savu laiku, lai atliktu laiks miegam, kartigam edienreizem un ari regulariem bloga ierakstiem. Galvenais - take it easy!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprat, neviena no mums nav tada blogere, ka iedomajies. Mums visam ir darbs vai macibas, citreiz pat abi reize, un blogs ir musu hobijs. Populariem blogeriem arzemes tas ir darbs. Tapec ari daudz sagatavotu rakstu. Te viss ir citadak.
      Un Zanda, velu tev drizu atveselošanos! Mierigaku ritmu ikdienai un daudz vitaminu! ;)

      Dzēst
    2. Pirmkart, es citeju latviesu blogeri, nevis arzemju, kas nozime, ka ari latviesu blogeri pret savu hobiju izturas gana nopietni.
      Otrkart, ari latviesu blogeriem vismaz daleji tas ir darbs (kaut gan tas nav pareizakais apzimejums), jo viniem, tai skaita Zandai, tiek dota iespeja izmeginat produktus, par tiem nemaksajot. Kadel vinai ir sada iespeja? Jo gana liels daudzums cilveku regulari lasa vinas blogu. Kas ta nebutu, ja raksti nebutu regulari, saprotams, tas nav vienigais iemesls bloga lasisanai, bet viens no svarigakajiem noteikti. No ta mes varam secinat, ja blogeris grib sanemt algu, kas var nebut nauda, bet, piemeram, bez maksas produkti, ielugumi uz pasakumiem un tamlidzigi, tad vinam savs ``darbs`` ir javeic pienacigi, citadak var pazust dala lasitaju, kas var radit dazadas sekas, piemeram, produktu neiegusanu, t.i., ``algas samazinajumu``.

      Velreiz - stipru veselibu, Zanda!

      Dzēst
    3. Piekrītu, ja uzskatam produktus par algu. Bet ja saslimstam (tas lielāko ties notiek pēkšņi un neparedzēti), mēs neejam uz darbu, bet dodamies pie ārsta, izņemam slimības lapu un ārstējamies. Neko darīt, darbā nāksies iztikt bez mums. Un šis ir tāds pats gadījums... Ja jau reiz mēs to saucam par "darbu". Un nedomāju, ka cilvēka saslimšana ir nenopietna attieksme pret darbu.

      Dzēst
    4. Protams, saslimsana nav nenopietna attieskme pret darbu, nekad neesmu to raksijusi, es sava komonetara lietoju vardu "nepienacigi", nevis "nenopietni", visiem ir zinams, ka minetie vardi nav sinonimi. Taja pasa laika, nemot vera to, ka es sava komentara uzsveru, ka blogosana nav "darbs" klasiskaja si varda izpratne, tad ari slimosanas gadijuma, manuprat, ir jarikojas atskirigi, bet katram, protams, ir tiesibas uz savu viedokli. :)
      Katra zina, rakstot pirmo komentaru, nebiju domajusi neko sliktu, velejos tikai pamudinat blogerus (ne tikai Zandu, bet ari visus citus, kuri ieskatas raksta komentaru sadala) padomat par to, cik noderigi var but briva bridi sagatavoti rakstu melnraksti, jo uzskatu, ka melnraksti ir labs glabins pasam blogerim tajos brizos, kad, piemeram, blogam neatliek laiks. Domaju, ka ikviens, kurs sagatavo melnrakstus, man piekritis.

      Dzēst
    5. Piekritu. Par visiem 100%. Uz to ir jatiecas.

      Dzēst
  10. Veseļojies! Turu īkšķus, lai Tu pēc iespējas ātrāk tiktu uz kājām un justos tik pat labi, kā agrāk vai pat vēl labāk!!!

    AtbildētDzēst
  11. Zandiņ,veselības kokčiks arī no manis!!! Turu īkšķus,lai ātrāk atkal esi skaista! Un ar nepacietību jau gaidu jaunus rakstus!

    AtbildētDzēst
  12. Meitenes, mīļš paldies par laba vēlējumiem! Tas man dod daudz vairāk spēka saņemties un vēlmi ātrāk atgriezties pie jums ar jauniem atklājumiem ;)

    par to "darbu" ir jau taisnība, man ir pienākumi kas jaizpilda, bet no otras puses tas ir tikai mans hobijs, kas ,protams, prasa ļoti daudz laika un spēka, bet viss būs ok. galvenais, jūs nekur nepazūdat , manas lasītājas! :*

    AtbildētDzēst
  13. Veselojies! Saudze sevi un viss bus labi! Citreiz organisms pasaka prieksa, ka vajag iepauzet. Sveicieni!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan