Gada vilšanās produkti 2013

06.01.14

Aizgājušajā gadā man ir bijušas diezgan daudz pamatīgas vilšanas, tāpēc tagad lai nedaudz atsvaidzinātu jūsu atmiņu, apkopoju vienā rakstā tos produktus, kuri no tiesas nedeva neko un bija lieka naudas izšķērdēšana. Produkti ir sakārtoti nenoteiktā secībā, viņi visi ir vienlīdz slikti manā skatījumā.


  • Noni Care sejas maska - šo man ieteica veikalā, sakot, ka ir ļoti laba un efektīva, bet tas labums efektivitāte man uz sejas izpaudās tikai ādas košanā un sausināšanā. Pēc šīs maskas man zuda vispār interese pret šo Noni Care kā firmu kopumā. 
  • Avon Fresh Hydration sejas krēms - reāli mētājas man uz plaukta nelietots jau vairāk kā gadu. Krēms, vienkārši fuj! Man pirmkārt, nepatīk viņa konsistence un tā sajūta uz sejas pēc uzklāšanas. Avon kopjošajai kosmētikai ir laikam sava veida ietekme uz manas sejas, jau kurš produkts mani pieviļ. 
  • Seal Smiltsērkšķu roku krēms - nopirku, jo bija diezgan slavēts. Sākumā man tas it kā patika, bet tad es sapratu, ka tas nedod neko. Tā konsistence, kas ilgi nepazuda no rokām un tā roku nemitīgi sausā sajūta lika man saprast, ka krēms nav manām rokām paredzēts. Kārtējais neveiksmīgais roku krēms..
  • Maybelline Pure BB krēms - ar šo laikam man bija lielākā vilšanās 2013 gadā dekoratīvās kosmētikas jomā. Ja pirmā BB krēma versija man patika ļoti, ļoti, tad šis bija vienkārši šausmas. Tas bija it kā paredzēts kombinētai sejas ādai (kas man arī ir), ar matējošo efektu un salicilskābi iekšā. Pēc apraksta jau ideāli, bet kad es uzklāju uz sejas un pagāja divas stundas, tas vienkārši notecēja no manas sejas. Sākumā tas matēja ļoti labi seju, bet pēc tam kad tas viss pazuda mana seja bija vienkārši nekāda un spīdīga. 
  • Mua Undress Me Too acu ēnu palete - šī bija mana pirmā Mua palete, ko sūtīju no Anglijas. Gaidīju ar lielām cerībām, bet tās sabruka mirklī, kad tās pirmo reizi uzklāju uz acīm. Es lietoju ar savu ideālāko acu ēnu bāzi, bet pat tā nespēj tikt galā ar šīm acu ēnām. Lai vai ko es liktu, tā visu laiku saiet plakstiņu rievās pēc kādu 4 stundu nēsāšanas. Vienīgie toņi ar kuriem man kaut nedaudz ir izdevies sadraudzēties ir 3 matētie toņi. 
  • Macadamia Leave In kondicionieris matiem - šis bija viens no produktiem, ko ziemas periodā saņēmu ar AdoreBox kastītes palīdzību. Kad ieraudzīju, ka iekšā ir slavenā Macadamia, tā domāju, ka tas būs ideals produkts matiem, bet mana vilšanas bija vārdiem neizsakāma. Pēc ieklāšanas mitros matos un to izžūšanas mani mati pārvērtās pēc sajūtām kā veca salmu slota. Tie bija nežēlīgi sausi, spuraini un tādi kā nedēļu nemazgāti. Liels fuj!
  • Nivea lūpu sviests - mana viena no pēdējām lielajām vilšanām. Šis lūpu sviests burtiski dedzina manas lūpas laukā. Sākumā es domāju, ka kaut kas nav ar klimatu kārtībā un tāpēc manas lūpas no rīta pamostoties ir jēlas un sūrstošas, bet tad, kad es šo pamainīju uz citu balzamu lūpām, tās vairs tādas nebija, un tad es sapratu, ka pie vainas ir šis lūpu sviests. Es uz to liku lielas cerības, jo tas bija ļoti slavēts citur, bet man tas galīgi nepatika. Vēl vairāk, man nepatika arī tā sviesta konsistence, un tas, ka lūpas pēc uzklāšanas vienmēr izskatījās gandrīz vai baltas. 
  • BeYu acu ēnu bāze - šos bāzi nopirku pēc tam kad kādā no Cosmopolitan izdevumiem tā bija pieminēta vienā rakstā. Domāju jāpamēģina, jo tā bija ne pavisam dārga. Pirmās divas nedēļas tā man patika, pat ļoti, bet pēc tam jēga no tās vairs nebija nekādas, jo ikreiz kā es uzliku vairāk ēnas, tā pēc 3 stundām, ēnas jau sagāja plakstiņu rieviņas un viss - grims pa galam!
  • Beauty Formulas putu sejas maska - maska, kas nebija nekā vērta. Nopirku, lai izmēģinātu vai tā tiešām ko dod, bet nē. Es negribu rupji izteikties, bet maska bija pēdējais mēsls un nekas vairāk. uzklāj masku uz sejas un nekas nenotiek.. Nesapratu ne tās ideju, ne efektu. 
  • Organic Therapy No Stress sejas maska - Vēl viena sejas maska, kas skaitījās jau  kā pret stresa, bet uzklājot burtiski ēda laukā seju. Negribu vairs pat to atcerēties.
  • Oriflame acu gēls - par šo es nemaz vēl neesmu rakstījusi, bet šis viens no maniem nesekmīgajiem mēģinājumiem atrast labu atvēsinošu acu krēmu/ gēlu acīm. Šis gēls reāli grauza acis un nemazināja pietūkumu, bija sajūta, ka pat tikai pastiprināja. Nekas nederīgs.. Tā vietā, tagad esmu atradusi labu atvēsinošu gēlu no Lumene, kas dod arī gādu efektu.
Lūk, tādi ir mani lielie 2013. gada fuj produkti! Padalieties varbūt arī ar saviem lielākajiem fuj, lai es vai kāda cita arī neiegrābjas tā produktos. :)

bučas
&z

*fotogrāfijas no personīgā arhīva

20 comments:

  1. Trakums ar tiem produktiem, bet uzzināt to var tikai mēģinot... :)
    Tā uzreiz nenāk atmiņā, bet viens no gada feiliem bija farmasi lūpu balzāmi, un šis tas no superdrug firmas, bet ko var gribēt no tādiem lētučiem.. .:) Arī viens oriflame lūpu spīdums.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, kad es sāku atcerēties visus šos gada nesekmīgos produktus tas man arī aizņēma daudz laika..
      Paldies par saviem ne_favorītiem. :)

      Dzēst
  2. Vairāk izklausās, ka nevis visi šie produkti ir slikti, bet vai nu nemācēšana pareizi lietot tos, vai arī tev vienkārši ir ļoti ''kaprīza'' āda.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu katrs uz šo jau citādāk lūkojas. Nedomāju, ka ar tos nepareizi lietoju, jo lielākajai daļai produktu es devu iespējas uj cik daudz un katru reizi savādāk lietoju, bet efekts viens. :)
      Tāpēc, liela iespēja, jā, ka prasības ir lielākas nekā reālās iespējas.
      Par dekoratīvo kosmētiku vispār nerunājot, es šiem augstāk minētajiem produktiem devu 100 iespēju, bet atšķirību nekādu - vienkārši drausmas.. :)

      Dzēst
  3. Man gan oriflame acu gēli ļoooti patīk, tikai dikti ātri izlietojas. Man arī ir tāda diezgan jūtīga āda, taču tie gēli vienmēr darīja solīto.

    Patiesībā priecājos, ka tie Organic Therapy līdzekļi tika diezgan... Nu, ne pārāk slavēti blogeru vidū. Pēc iepakojuma dikti ieinteresēja un būtu pati nopirkusi, bet "par laimi" manā Maximā (liepājā) uzradās tikai pirms dažiem mēnešiem.

    (Lai dotu piemēru par savu ādu -reiz nopirku Superdrug mitrinošo krēmu ar SPF, cerībā sākt regulāri sargāties no saules un tas bija vienīgais, ko atradu. Pēc uzklāšanas uzreiz tā sakairināja manu psoriāzi, ka seja vēl daudzas stundas bija tik sarkana, it kā būtu cietusi ugunsgrēkā)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Atkarība kurš no gēliem, jo ja paskaita tur kādi 4 veidi ir pieejami. Varbūt vari padalīties, kurš ir tas slavējamais?

      Es ar tādu interesi pirku, bet kad pamēģināju vienkārši šausmās saķēru galvu, jo tas, ko tā maska darīja ar manu seju bija ārprāts!

      Ak, šausmas! Pilnībā tik traki? Ak, man pašai ar seja ar kaut ko sametusies, nespēju jau divas nedēļas nemaz vaļā tikt. Domāju, tas bija no kādā krēma, tagad pakāpeniski mainu uz citu un ceru, ka pāries. :)

      Dzēst
    2. Esmu lietojusi gan šo, gan arī šo. Par zilo vairs neatceros, bet zaļais tiešām bija jauks :)

      Dzēst
    3. Man ar kādreiz bija zaļais gēls actiņām un bija diezgan labs. Vienīgais, ieteiktu to viscaur turēt ledusskapī, tad efekts tiešām bija ļoti labs.;)

      Dzēst
    4. Es tieši mēģināju to zilo un man tas galīgi nepatika. :) Tas ir tas pats augstāk minētais vaininieks. :)

      Dzēst
  4. Man, piemēram, Nivea balzams pat patika, lūpas pēc tam mīkstas...
    Bet par Pure BB gan piekritīšu, paredzēts taukainai ādai, bet nemaz uz sejas neturas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas jau ir pats labākais! Daudzos blogos to slavēja, bet uz manām lūpām tas reaģē šausmīgi!
      Tad jau Dream Fresh labāk uz ādas turējās, lai gan tas bija sausai/ normālai ādai paredzēts. :D

      Dzēst
  5. Produkti nav dārgi,tāpēc,domāju,ka vilšanās nav tik liela,man agrāk sanāca iegrābties dārgajā kosmētikā,bet tagad cenšos lasīt atsauksmes,pirms ko pirkt!Maybeline bb gan ir slikts,Organic therapy jocīgi produkti,man neko nedara,ar acu krēmiem gan neieteiktu eksperementēt,labāk nopirkt ko dārgāku,jo āda ap acīm mums vēlāk visu kompensēs! ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas gan ir vienīgais pluss, ka nav dārgi! :)
      Kad pirmās grumbas parādīsies tad, protams, vajadzēs labu krēmu, bet šobrīd lietoju vienkārši E vitamīnu papildus mitrināšanai, un lai noņem pampumu meklēju atvēsinošu gēlu. Tagad lietoju Lumene, tas gan ir labs un saudzīgs. :)

      Dzēst
  6. Man Macadamia Leave In Cream gan patika. Nevarētu teikt, ka tas ir pats labākais, ko esmu mēģinājusi, bet gana labs :)

    AtbildētDzēst
  7. Man BB gan ļoti patika, iespējams, ka atkārtošu kaut kad. :) vilšanās? Tādas lielas laikam nav, bet ir produkti, kas nav patikuši, bet par tiem jau esmu aizmirsusi.

    AtbildētDzēst
  8. Man arī nederēja tas BB krēms,par rozīgu tonis bija un manai ādai nederēja,atdevu mammai-viņa sajūsmā,viņai der.
    Man vilšanos laikam nav,jo kaut kā pērkot jaunus produktus uztrāpu un viss ir lieliski.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es laikam varu priecāties, ka vēl šai lielajai nepatikai vismaz nepievienojās vēl neīstais tonis. Tonis manai ādai laikam bija tieši laikā.
      Es atdevu to savai paziņai, kas arī ir par viņu sajūsmā, lai gan ādai viņai ir sausa un noteikti necīnās ar pūtītēm. :)

      Dzēst
  9. Pilnīgi piekrītu par Maybelline BB krēmu - šausmīga konsistence, uz sejas vispār neturējās un radīja maskas efektu. Par smiltsērkšķu roku krēmu gan nevaru piekrist - klasika, lietoju jau sen. Uz manām sausajām rokām iedarbojas ļoti labi, mitrina un baro.

    AtbildētDzēst
  10. Man burbuļmaska gan patīk, bet zemeņu variantā - ādas tonis izlīdzinās un maigāka kļūst. Cita lieta, ka tas ir tūlītējs, taču īslaicīgs efekts :)) Bet mani tie burbulīši tā savaldzināja, ka ilglaicīgumam nav nozīmes. Turklāt, labi noder pirms kāda pasākuma vai īpaša gadījuma, nav 15 minūtes jāsēž ar masku uz sejas ;)

    AtbildētDzēst
  11. Man Avon Fresh Hydration sejas krēms jau otrā tūbiņa iet, ļoti patīk. Krēms ļoti lēts, bet stāv vairāki dārgāki krēmi nelietoti, šo lietoju katru dienu.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan