Pārskats: Gliss Kur Ultimate Oil Elixir šampūns, kondicionieris un izsmidzināmais balzams

31.03.13

 Man jau liekas, ka visintensīvāk ir jācīnās tām sievietēm, kurām ir izteikti sausi un novājināti mati. Gliss Kur jau vairākus gadus piedāvā daudzas intensīvi kopjošās matu kopšanas sērijas, kuras ir izteikti paredzētas sausiem un bojātiem matiem, bet šajā pavasarī klajā ir nākusi jauna Ultimate Oil Elixir sērija, kuras sastāvā ir kopjošo eļļu eliksīrs, zelta daļiņas un keratīna komplekss.

Pārskats+ Video: Maybelline Color Sensation Whisper lūpu krāsa

Jau no marta beigām veikalos ir pieejamas Maybelline jaunās paaudzes lūpu krāsas - Color Sensation Whsiper.

Priecīgus svētkus!!

Priecīgas Lieldienas visiem, visiem!!! Lai arī Lieldienas šogad nav īsti tādas kā gribējām, bet svētku prieku tas nemaina!!

Kārtīgi saēdamies olas un ar jaunu sparu darbos! Arī es nedaudz atvilkšu elpu un atkal sākšu aktīvi rakstīt rakstus! :)

bučas
&z

Pārskats: Garnier Skin Naturals Miracle Skin Perfector BB krēms ādai ap acīm

29.03.13

Laikam pats garākais nosaukums bloga ierakstam kāds vien var būt, bet lai arī nosaukums ir garš, produkts ir tā vērts.
Šovakar apskats par pirmo BB krēmu ādai ap acīm no Garnier.

Pārskats: Essence laineri

25.03.13

Neesmu jau īpaša laineru fane, bet citreiz gribās ļoti akcentēt savas actiņas. Ar jaunajiem Essence laineriem to var! Essence piedāvā divus jaunus lainerus, ļoti dažādus lainerus gan klājuma, gan kvalitātes ziņā.

Pārskats: Manhattan Clearface Perfect Mat tonālais krēms

24.03.13

Kā viens no pēdējiem Manhattan jaunās sērijas produktiem ir palicis tonālais krēms. 

Pārskats: Essence nagu lakas

23.03.13

Katru gadu pavasarī visām firmām parādās jauni un koši toņi, kas jau nedaudz iesilda krāsu garu mūsos, lai var gatavoties pavasara/vasaras sezonai. Šodien par divām Essence nagu lakām. 

Šīsdienas pirkumi un ieguvumi

22.03.13

Šodien biju pilsētā un kopš ilgiem laikiem aizgāju līdz "Ķērienam". Sapirku daudzas, superīgas lietas. Tomēr ar to nepietika, un aizgāju vēl uz Dzintara veikalu, un uzskrēju virsū pavisam svaigam produktam par kuru esmu sajūsmā.

AdoreBox - marts

Vai, kur tas laiks, kad es rakstīju katru dienu.. Tagad laiks ar vien mazāk un mazāk atliek, bet es jūs nepametīšu! Man ir daudz raksti plāna, un tie visi tiks uzraksīti, es apsolu! Esmu nelielā satraukumā par nākamo otrdienu, bet rīt došos apostīt universitātes gaisu atvērtajās durvju dienās.

Lai cik dīvaini tas nebūtu, savu AdoreBox kastīti es saņēmu tikai šodien. Vienkārši bija tā, ka mana adrese tika veikli sajaukta un pārcelta uz Jēkabpili. Nebiju agresīva par to, bet pasmaidīju un nopriecājos, ka tomēr man šī kastīte arī būs, lai arī vēlāk nekā pārējām.

Jaunums: Essence All In One BB krēms

16.03.13

Atceros, ka vēl pagajušajā gadā BB krēmi bija kaut kas neredzēts un nemēģināts, bet nu, jau teju katrai firmai ir BB krēmi. Jaunajā Essence sortimentā ir šis tā saucamais beauty balm krēms sejai. Es jau izmēģināju, un tagad vēlos ar jums padalīties savos iespaidos.

Pārskats: Maybelline Colorama acu zīmulis

12.03.13

Vienu dienu pērkot uz mājām sadzīves ķīmiju ievēroju, ka Maybelline ir ļoti plašas atlaides tieši acu kosmētikai. Tā kā vairums Maybelline produktu man ir, tad nolēmu nopirkt, ko tādu kas man nav.

Mēneša favorīti - februāris

Tā kā februāris ir ļoti īss mēnesis, jaunu neko izmēģināt nemaz neiznāca, tādēļ daudzi produkti ir janvāra beigu/februāra favorīti.

Pārskats: Essence skropstu tušas

11.03.13


Šajā pavasarī Essence atkal nomainīja ļoti daudzus produktus no stenda pret jauniem un daudz modernākiem produktiem. Jau iepriekš rakstīju par ilgnoturīgajiem zīmulīšiem un intensīvajām acu ēnām modernajos toņos, bet šodien raksts par divām jaunām tušām.

Sieviešu dienu 2013

08.03.13

Jau atkal ir klāt skaistie sieviešu svētki! Visām savām lasītājām,kolēģēm (blogerēm), un ne tikai viņām, novēlu skaistu un patīkamu šo dienu. Ko tad visi bez mums, daiļā dzimuma pārstāvēm, darītu!
Zinu, ka parasti daudzas sievietes mulst, kad viena otru apsveic, bet es esmu tā darījusi, un man tas liekas normāli.
 
Kā jūs? Apsveicat savas māsas, labākas draudzenes, kolēģes, radinieces u.c Sieviešu dienā?

bučas
&z

Pārskats: Jaunās Essences acu ēnas

07.03.13

Tā kā tepat vien blakus jau ir pavasaris, mums visām ir apnikuši šie drūmie un apnicīgie toņi, tādēļ Essence atsvaidzina savu kolekciju ar jauniem un moderniem acu ēnu toņiem. Būsim taču oriģinālas un netakārtojamas, dāmas!

Izveido virtuāli savu Artdeco paleti!!

05.03.13

Bieži vien ir bijušas problēmas, kad nopērk kastīti, bet vēlāk acu ēnas. Un tad saprot, ka acu ēnas ir pa daudz, un tad jāpērk vēl viena kastīte. Tā tik var turpināt...

Izlietotie produkti - februāris

Lai arī februāris ir pats īsākais gada mēnesis, man jau liekās, ka tas vilkās mūžību. Bija dienas, kad negribējās neko darīt, dažādas dzīves problēmas un, protams, skolā darbu uzplūds.
Februārī īpaši neaizrāvos ar kādu konkrētu produktu izlietošanu. Kas izlietojās, tas izlietojās.

Žetonvakars

03.03.13

Ārprāts, cik ātri gan iet laiks! Jau marts!!
Ļoti iespējams, ka marta mēnesī ar rakstiem arī būs tā pašvaki, jo jau marta beigās man ir pirmais eksāmens un tam ir nepieciešama padziļināta sagatavošanās.

Piektdiena man bija žetonvakars, kurā saņēmu savu skolas žetongredzenu.
Pāris teikumos varu teikt, ka vakars bija izdevies un skatītājiem ļoti patika klases ideja par video vakaru. Principā mēs uz skatuves nedarbojāmies, visa uzmanība bija vērsta uz ekrānu. Vislielālā sajūsma bija par uznācienu, kas tiešām bija izdomāts un atstrādāts ideāli. Bija jauki, kad ejot mūs pavadīja skaļi aplausi.
Tā lēnām pienākot vakara beigām, sekoja ļoti skaista un, es teiktu, filozofiska runa no klases audzinātājas. Pēc tam jau arī pienāca laiks saņemt savu žetongredzenu.
Es izvēlējos salīdzinši vienkāršu, bet pamanāmu gredzenu. Protams, virspusē skolas iniciāļu gravējums un iekšpusē absolvēšanas gads.
 Godīgi sakot, ir grūti noticēt, ka jau pēc drusku vairāk kā 3 mēnešiem, 12 gadus pacietības pilnais un sūrais darbs būs beidzies. Katrs aizies "lielo" dzīvē un sitīsies kā mācēs.
Žetonvakaram izvēlējos garu vakarkleitu zilā krāsā.
Matu sakārtojumu uzticēju savai frizierītei, kas teicami ar to tika galā. Viņa man izveidoja vieglas, brīvi krītošas lokas ar milzu apjomu. Tieši tas ko vēlējos.
Pa visu vakaru izveidoju visai maz bildes, tīri tā simboliski.
Grimu, protams, veidoju pati. Priekšroku devu dūmakainam skatienam vēsos toņos.

Protams, devos arī uz neoficiālo žetonvakara daļu. Padejoju, izklaidējos un diezgan ātri devos uz mājām, jo nākošajā dienā bija jādodās uz darbu.
Kopumā esmu ļoti apmierināta ar visu vakaru, un savu žetonvakaru atcerēšos ar patīkamām un gaišām atmiņām. Bija brīži, kad nedaudz saskumu, jo man klāt nebija man tik mīļi un sen neredzēti cilvēki, tomēr es zinu, ka sirdī viņa bija ar mani kopumā, pat no tālienes.
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan