Pārdomas par Baltic Beauty 2013

02.11.13

Laikam šodienas top raksti visos medijos ir par Baltic Beauty izstādi, kas tik ļoti iepriecina sievietes katru gadu novembra sākumā.
Šī bija mana otrā reize kad tieši apmeklēju Baltic Beauty un jāsaka, ka var droši vilkt paralēles ar pagājušo gadu. Daudz kas līdzīgs, firmas praktiski tās pašas, un piedāvājums arī.
Jūs man, protams piedodiet, bet es neuzņēmu pilnīgi nevienu attēlu. Es biju tikai apmeklētājs.
Šogad es biju gudrāka pirkumu ziņā un vairāk pirku tās lietas, kas man tiešām bija nepieciešamas, tāpēc nekādi aklie pirkumi no dekoratīvās kosmētikas sevišķi man nav.
Jāsaka, ka par pašu izstādi sajūtas ir priecīgas un par mūsu kompāniju, kas bijām kopā, arī esmu priecīga!

Šeit kopskats ar visām lietām ko šodien ieguvu! Par dažām lietām esmu sevišķi lepna - par tangle teezeri un mini gofru matu saknēm!
Domāsiet, kam man Gosh bāzi? Šo bāzi es kādu laiku visur mediju, jo Stockamann tā bija izpirkta, bet uz Elkor Plaza man noteikti negribējās braukt. Tai bija lieliska cena un man to vajadzēja beidzot pamēģināt.
Ļoti interesanti bija tas, ka pērkot Organic Shop skrubi, man dāvanā nāca krēms, maska sejai un mitrās salvetes. Dāvanas tas ir ļoti forši!

Pie reizes esot izstādē gribēju izmēģināt jaunu minerālo Inika dekoratīvo kosmētiku un uzzināju daudz jaunu par viņu kopjošo LaMav kosmētiku arī. Esmu sajūsmā par Inika minerālo pūderi, un līdz ko izlietošu savu esošo, es pilnīgi domāju par tā iegādi.
Inika vizāžiste bija neticami jauka un lūk, ir rezultāts pie kā nonācām. Es biju gatava uz visu un kā jau zināt man ļoti patīk violetie toņi uz acīm, tāpēc viņa ļoti meistarīgi uzķēra manu gaumi un to visu uztaisīja dikti skaisti!

Es vēl noteikti atgriezīšos saistība par LaMav firmu savā blogā. Pagātnē ir bijušas lietas, kas mēģinātas, bet ir jauns produkts par kuru pastāstīšu tad, kad būšu to izmēģinājusi visās detaļās.

Ja kāds no pirkumiem ir sakārdinājis, tad vēl rītdiena priekšā, lai uz turieni dotos!

bučas
&z

14 comments:

  1. Kādas firmas gofriņš, cik maksāja un kur tādu parasti var nopirkt? :) Sen jau kko tādu meklēju.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nezinu kādas firmas gofriņš, tur īpaša norāde nav. Bet cik es skatījos tad lielajām un zināmajām firmām - Remington, Babyliss utt. nemaz nebija šie. Es personīgi redzēju tikai 4 veidus un neviens no tiem nebija no baigās firmas kādas, nu es vismaz uz tiem nekādus nosaukumus neredzēju. šo konkrēto pirku pa 8Ls, bet bija arī pa 9,40 un 10 Ls. Bija interesanti tas, kad es paņēmu rokās šo, daudzas saskrēja riņķī un teica, ka viņām arī vajag, jo parasti veikalos tas maksā tūlīt zem 20 Ls. Pati neesmu nekur citur pētījusi cenas, bet tā sievietes riņķī kas bija teica. šo pirku zem laikiem pie pie Frizieru Serviss stenda. Tad jau laikam veikalos viņiem arī ir. :)

      Dzēst
  2. Jauki jauki tev tie pirkumiņi! :) Dikti sagribējās iegādāties slaveno Tangle Teezer ķemmi.. Cik viņa maksāja??
    heh, bet laikam šoreiz nesanāks man uz Baltic Beauty izstādi aizčāpot! :((

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Maksāja 7 Ls, bet veikalos parastā cena ir zem 14 Ls.
      Vēl jau būs pavasarī šī izstāde, tad varbūt uz lielāku atlaidi varēsi nopirkt. ;)

      Dzēst
  3. Es uz gofrētajiem skatījos, bet es tā uz fikso nemāku elektropreces izvēlēties :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tik sen jau kāroju šo rīku, ka nemaz ilgi nedomāju un ņēmu. Citādi zinu sevi, ka ja nepaņemšu tagad, tad vēlāk atkal varēšu grauzt elkoņos, jo nepaņēmu. :D

      Dzēst
  4. Uj, meikaps smuks Tev uzmeistarots, ļoti piestāv! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ļoti smuks, man pašai arī ļoti patīk. ;)

      Dzēst
  5. Man šogad nesanāca uz izstādi tikt, kaut gan tas ir pans ikgadējais must have pasākums, dvēseles atveldzēšana :) Gaidīšu aprakstu par mini gofru. Tāds jau labu laiciņu ir manā wish listā, tikai nav vēl īstais ceļā gadījies.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kad būšu izmēģinājusi un notestējusi līdz galam, tad uzrakstīšu atsauksmi, bet pagaidām vēl grūti teikt par to kaut ko ;)

      Dzēst
  6. aij, biju arī ieķērusies ķemmē, bet beigās nenopirku :D tagad nesaprotu KĀPĒC :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ai, nepārdzīvo! Es ar iepriekšējo reizi to nenopirku, bet tad sapratu, ka vajadzēja, un tad atkal domāju kam man tādu. Tikai dažas dienas pirms izstādes es pārdomāju un sapratu, ka man vajag! Lai arī tik bieži varbūt to nelietošu kā vajag, bet vismaz smukumam lai ir! ;)

      Dzēst
  7. Prieks, ka tev tik jauki gāja un pirkumiņi feini! :)
    Jāteic, ka es gan ļooti vīlos šajā istādē, nu tiešām nepatika. Tad, kad es biju, bija nežēlīgi pārbāzts un karsts, vecās večiņas kā trakas klupa virsū stendiem un leca visiem pa kājām. Arī cenas, tām lietām, kuras es kāroju, nemaz diži neatšķīrās no tā, ko es varēju iegādāties veikalā uz atlaidēm vai internetveikalā. Tādā haosā neko nepaspēju normāli iepētīt.Atceros, ka kādreiz pēc istādēm gāju mājās ar pilnu somu visādiem testerīšiem un paraudziniem, un tas man tiešām patika, jo taču paši ražotāji ir ieinteresēti piedāvāt savu produkciju, lai cilvēks varētu ar konkrēto produktu labāk iepazīties. Kā lai es zinu, vai krēms pa 32ls derēs manai ādai? Man noteikti vajadzētu paraudziņu, lai es saprastu ir vai nav vērts. Skopi, jāsaka! Tās tādas manas pārdomas. :)

    Linda.

    AtbildētDzēst
  8. Linda, es saprotu Tavu sāpi. Es arī nevaru ciest, ka cilvēki nevar apiet riņķī, bet iet taisni un grūstās. Tas ir tik nekulturāli. tas pats ar tiem bariem pie stendiem. Nu reāli, lai kaut kam tiktu klāt ir jāmet kauns pie malas un jāspraucas cauri. Citādi ar mūsu latviešu pacietību tā malā varētu stāvēt kaut visu dienu .

    Godīgi sakot, es paraudziņus redzēju tikai pie Siberika stenda, bet arī, tie bija tikai divi veidi. Tas reāli nav nekas.., tomēr jāpriecājas vēl ka tā.
    Es nezinu vai iešu uz pavasara izstādi, jo es šī gada aprīļa izstādē galīgi biju vīlusies, tur vienkārši nebija kam patikt, jo firmas jēdzīgas nemaz nebija.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan