Pārskats: Catrice Ultimate Lip Glow lūpu spīdums

27.08.13

Iepriekš esmu lietojusi vien tikai vienu lūpu spīdumu, kas reaģējot ar lūpu dabisko Ph līmeni dod unikālu toni lūpām, bet tagad esmu atklājusi vēl vienu, un par kuru esmu vienkārši sajūsmā!
Ražotājs: Caurspīdīgas lūpu krāsas tekstūra ar lūpu toni atjaunojošu tehnoloģiju. Unikāla ķīmiska reakcija, kas pastiprina dabisko lūpu toni. 100% individuāls rezultāts.

Atverot iepakojumu paverās visai interesants skats - oranžas krāsas želejveidīga masa lūpu krāsas iepakojumā.
Visa ideja atklājas tikai tad, kad šis brīnums tiek uzklāts uz lūpām. Starp citu, ir pieejams vien tikai viens tonis - 010 One Shade Fits All
Veicu testu vēl uz 3 cilvēkiem, lai pārliecinātos vai tik tiešām katram tas dod neatkārtojumu toni. Un tik tiešām tā ir - vienam dod sārti sarkanas lūpas, otram viegli rozīgas, bet trešajam brūni sārtu toni, bet man pašai uz lūpām tas dod ogu sarkano toni, un vēl pietam ļoti košu toni.
 Šis lūpu spīdums man uz bija uz lūpām šajā rakstā un arī šajā.
Uz jautājumu vai tas ir arī mitrinošs, atbilde ir - tikai daļēji. Jā, lūpas tas nesausina, bet neteikšu, ka arī baigi mitrina. Noturība ir kādas 2 vai 3 stundas, jo tas ir atkarīgs tīri no nēsātājas.

Koptēlā
Fotogrāfija uzņemta pirms es veicu uzacu korekciju
* Uz sejas izmantoju visus tos pašus produktus un to pašu skropstu tušu, ko šajā rakstā, tikai mainīju acu ēnas (Artdeco 19, 72 tonis) un uz lūpām šī raksta varone
Vispār jāsaka, ka ideja jau vien tā vērta, jo tas kosmētikas tirgū man škiet ir kas neredzēts. Pirms vairākiem gadiem biju lietojusi Bourjois lūpu spīdumu, kam princips bija tieši tāds pats, un ja atmiņa neviļ, tad tonis pēc uzklāšanas bija tuvu līdzīgs šim arī pēc uzklāšanas.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Lūpu spīdums nopērkams veikalos Drogas pie Catrice stendiem
  • Cena - Ls 3.70
  • Rezumējot - Man ir grūti teikt, kāds kurai sanāks rezultāts pēc lietošanas, bet ideja ir lieliska. Kad šis bija uz lūpām, man tieši daudzi jautāja, kas tā par lūpu krāsu, ka arī vēlās tādu toni, bet man bija jāapbēdina sakot, ka uz viņu lūpām šāds tonis var arī nesanākt.Uzklāšana ļoti viegla, noturība vidēja, toņa intensitāte kā kuram - kopumā, man patīk!!

p.s. šī ir tā pati slavenā "lūpu krāsa", kuru pēdējos rakstos baigi slavējāt, meitenes!

bučas
&z

6 komentāri:

  1. kā Tev šī spīduma organoleptiskās īpašības? man likās tik pretīgi rūgts, ka vairāk par pāris reizēm nespēju sevi spīdzināt un aizlaidu spīdumu tautās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, man galīgi neliekas rūgts, lai gan daudz esmu lietojusi lūpu produktus ar to riebīgo piegaršu. :)

      Dzēst
  2. Šīs želejiņas man patīk, atceros savu Maybelline>:)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par rakstiņu! Tieši domāju, vai vajadzētu tādu nopirkt, laikam jau būs jāpamēģina! :)
    Sofija

    AtbildētDzēst
  4. Patīk rezultāts. Gribētos izmēģināt. Kaut ko ar līdzīgu funkciju mēģināju no Jane Iredale. Interesanti, ka tonis katram paliek citādāks.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan