Vakardienas pirkumi!

22.07.13

Vakar nedaudz iepirkos un biju izlūkos, lai pārliecinātos vai jaunās Essence un Catrice kolekcijas ir jau pieejamas arī centra Drogās. Daudzās vietās jau ir, praktiski visur.
 Nopirku sekojošus produktus:
  • Tējas koka eļļa - nekur nevarēju atrast tieši to, kuru lietoju visu laiku, tāpēc pirku to, kuru atradu Mēness Aptiekā.
  • Salicilskābe lietošanai uz ādas - bez šī nevaru dzīvot jau veselu gadu. Ļoti noder, lai uzlabotu savu sejas ādas stāvokli.
  • Garnier Ultra Doux 5 plants Vitality šampūns matiem - man ļoti patīk Ultra Doux šampūni un beidzot visus krājumus esmu izlietojusi, tāpēc vajadzēja jaunu.
  • Artdeco Skin Perfecting grima bāze - jau otrais iepakojums. Bez šīs bāzes nevarēju ne nedēļu nodzīvot, likās, ka uz sejas viss izskatās briesmīgi nelīdzeni un neturējās tik ilgi kā ar bāzi.
  • Watsons skropstu atliecējs - mans e.l.f. atliecējs nokalpoja savu mūžu un saplīsa, bet jau pēc tā tik ļoti ilgojos, tā iemesla dēļ, ka tagad neviens skropstu atliecējs nestāv ne tuvu e.l.f. Gaidīšu novembri, kad notiks ikgadējā izstāde, kurā cerams elf piedalīsies, lai varu nopirkt sev jaunu skropstu atliecēju.

Tas arī viss no pirkumiem. Skatījos vēl uz Catrice izpārdošanu, bet neko nenopirku, jo nekas īsti nepiesaistīja. Šajā nedēļā man ir par daudz ko stāstīt - jaunajām izgaismojošām pērlītēm, jaunu tonālo krēmu, jaunu sejas masku un vēl šo to.

bučas
&z

15 comments:

  1. Es arī meklēju Tējas koka eļļu. Eiroaptiekā man piedāvāja kaut kādu super puper no Austrālijas par 5ls. Es pasmējos, ka man par ātru viņa beidzas, lai ņemtu pa tādu cenu.
    Tāpēc šobrid palieku pie tās ko lietoju no Siberikas, par 1.77ls

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Klausies, man tieši tas pats! Visās aptiekās smērē acīs to pa 5 vai 10 Ls, bet es šiem saku, ka man viņa pusotra mēneša laikā ātri izlietojas, kam man tik dārgu, bet tie pukst, ka tikai īstā tējas koka eļļa tik dārgi maksā. Lai iet bekot, man pa salītu iznāks tad lietot tējas koka eļļu!
      Šai gan drusku cits aromāts, nekā tai, kuru lietoju visu laiku, bet der labi!
      Paldies, es tagad zināšu, kur vēl var nopirkt normālu tējas koka eļļu - Siberikā! :)

      Dzēst
    2. Jā, jā, mar ari pukstēja :D
      Man patik tā Siberikas eļļa. Nu vismaz palīdzēja man, kad man bija izsitumi pēc tām vaska strēmelēm :D

      Dzēst
    3. Es arī nezinu, ko darītu ja man mājās nebūtu tējas koka eļļa pēc katras epilācijas reizes. :)

      Dzēst
    4. Meitenes, kā jūs tiekat galā ar tējas koka eļļas smaku?

      Dzēst
    5. jā,man arī tas pats ! ;D piedāvāja to dārgo pa 5 ls un lētu,kkur ap latu,bet teica,ka to uz sejas nemaz nedrīkst likt. tikai kā ēteriskā eļļa. toreiz neko arī nenopirku. tad drīkst vai nedrīkst?

      Dzēst
    6. Elīn, man tas aromāts pat ļoti patīk. Tāds nomierinošs! :)

      Dzēst
    7. Galvenais ir jāizlasa, kas rakstīts instrukcijā. Ja rakstīts, ka paredzēts lietošanai pret kodumiem, pumpiņām, tad tas ir lietojams uz ādas, bet ja rakstīts, ka tikai aromāterapijai, tad nekādā gadījumā, būs apdegumi uz ādas.

      Dzēst
    8. Nopirku Elpis tējas koka eļļu, redzēs, kā man derēs. :)

      Dzēst
    9. Elpis varēja lietot uz sejas?? Atceros, ka man bija Elpis mājās, bet to lietojām tikai saunā priekš aromāta! :)

      Dzēst
  2. Padalīsies ar info, kā tieši Tu lieto Salicilskābi? :)

    AtbildētDzēst
  3. Tas drogu skropstu atliecējs ir labs? Visu laiku uz viņu skatos, bet kaut kā bail pirkt, ka pusi skropstu neapgriež, kā gadījās manai draudzenei ar kādu lētā gala atliecēju, brr. Trauma.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā jau minēju augstāk, ka ar šo nemaz nav ko salīdzināt ar elf, kurš man ir ļoti iemīļots. Pagaidām grūti teikt, jo man viņš liekas nekāds, bet gan jau iedraudzēšos. :)
      Zini, Tu mani nobiedēji ar to skropstu nogriešanu..

      Dzēst
  4. Eh es meklēju uzacu pinceti, agrāk Drogās bija tik labi, lieliski paķēra sīkos matiņus, bet tagad... tik biezas un raupjas, tikai, nezinu, lielam sunim spalvas raustīt! :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī iepriekš nopirku vienu, laikam arī no Watsons, man tā ļoti patīk. Kā Tu saki, paķer visus mazos matiņus, citādi man jau stāv te viena tāda, kura vispār nav lietojama skropstām, rāva lieliem kušķiem laukā. :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan