Pārskats: Superdrug Superfruits pīlinga sejas maska

18.07.13

Šī nedēļa man sākās ar visādām fiziskām aktivitātēm, daudz jaunumiem un visādām lietiņām. Pluss, šodien piepildījās man pusotra gada sapnis. Domāju nav grūti atminēt par ko tas ir tomēr apsolu, ka par to pastāstīšu kad radīsies vairāk iedvesmas pēc rakstīšanas. Bet ne par to ir stāsts.
Stāsts ir par kādu jaunatklātu masku, kas lieliski atmodina garu un atsvaidzina sejas ādu, pietam arī to attīra ādu no visiem kaitēkļiem.
Nopirku, jo iepriekš nebiju šo lietojusi, tomēr Superdrug maskas man līdz šim ir ļoti patikušas aromāta dēļ jau vien.

Sejas maska ir ar aveņu, dzērveņu un melleņu miksu, kas dzili attīro poras, nogludina sejas ādu. Dabīgais māls palīdz uzsūkt lieko sebumu, bet zemeņu sēklas maigi atloba veco ādu, padarot seju vēl mirdzošāku.

Lietošana:
Ar pirkstu galiem iemasē masku notīrītā un sausā sejas ādā, izvairoties no acu un lūpu daļas. Atstāt uz 10-15 minūtēm, pēc tam noskalot ar siltu ūdeni.

Uz iepakojuma ir uzreiz rakstīts, ka jālieto regulāri, kas nozīmē, ka lielu efektu pirmajā lietošanas reizē nevarēs ievērot. Tomēr pēc lietošanas par šo domas mainīju.
Atverot paciņu aromātu nevar just pilnā krāšņumā, tomēr kad ar otiņu klāju uz sejas, es gandrīz vai aiz tā baudpilnā aromāta paģību. Smaržo gluži kā jogurts ar neticami gardu ogu miksu. Papildus iekšā arī ir mazi melleņu gabaliņi, kurus augstāk arī var manīt.
Aromātu aprakstīt ir diezgan grūti, tāpēc būs vien pašām jāmēģina, tomēr vienu varu pateikt - uzliekat uz sejas šo masku un atgulieties ar acīm ciet, vienkārši relaksējaties.
No sākuma maska ir melleņu jogurta krāsā, bet kad to vajag mazgāt nost tā ir balta, un līdz ko saskaras ar ūdeni tā paliek rozā. Baigās izmaiņas!!
 Viens šāds iepakojums pietiek  3 lietošanas reizēm. Šo masku var lietot jebkurš sejas tips.
Pēc maskas lietošanas sejas āda ir ļoti maiga, poras liekas daudz tīrākas un sejas āda izskatās veselīgāka, tāda mirdzoša.  Kā arī sejas āda ir matēta uz daudzām stundām.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkama - veikalos "Drogas"
  • Cena -ap Ls 1
  • Kopumā pieejami ir dažādi masku veidi visiem ādas tipiem.

Šodien beidzot nomedīju šo jauno putu sejas masku no Beauty Formulas. Redzēs kā patiks, bet ja patiks tad noteikti uzrakstīšu arī atsauksmi par to.
bučas
&z

3 komentāri:

  1. Gaidīšu atsauksmi par putu sejas masku :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. poras atvēra kā nelabā - visus melnos punktus bez emocijām varēja izpiest. Man par traku.

      Dzēst
    2. Ja? Tad es noteikti izmēģināšu un padalīšos ar saviem novērojumiem par šo putu sejas masku. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan