Šodienas pirkumi

10.07.13

Sveikas!!

Šodien devos uz pilsētu, lai iesniegtu dokumetus universitātei. Apsolu, ka nākošnedēļ jums atklāšu uz kurieni es došos studēt. Tas nepaliks noslēpts!:)
Lai vai kā, pie reizes iegāju veikalā Drogas, lai nopirktu jaunās sejas maskas, bet nekur tās neredzēju, tāpēc paņēmu ko citu. Paķēru vēl dažus sīkumus un laukā. Tā kā bija iespēja, tad pie reizes aizgāju arī uz Multilukss, lai nopirktu sen gribētas lietas.
Lūk, kas no visas šīs staigāšanas iznāca!
  • Palmolive Mediterraneam Moments dušas želeja ar marokas eļļu un mandelēm - tik gards un relaksējošs aromāts, ka nevarēju neņemt!
  • Чистая линия maigs sejas skrubis ar avenēm un brūklenēm - šī aprikožu skrubja maigā versija. Mēģinājusi vēl neesmu, bet smaržo nenormāli garšīgi.
  • АптекА Natural Cosmetics lūpu balzams ar šī sviestu un vaniļu - beidzās mans mīļais Veseline, vajadzēja kaut ko jaunu. Ieraudzīju šo un ņēmu ciet, jo izklausās kaut kas dikti labs un barojošs. Jau izmēģināju un varu teikt, ka pagaidām sajūtas tās labākās.
  • Lilibe kosmētiskās salvetes - ļoti vajadzīga lieta.
  • Superdrug Superfruits nolobošā sejas maska ar augļu miksu - šo neesmu mēģinājusi, bet man ļoti iepatikās apraksts. Tad jau redzēs kā patiks.
  • Noni Care dziļi attīrošā sejas maska - Noni Care neesmu iepriekš lietojusi, bet pēc apraksta jau solīja ko meklēju. Ja interesēs, tad par abām maskām varu vēlāk pastāstīt (kā patika, kas, ko un kā)
  • Kosmētiskais vazelīns lūpām ar zemeņu garšu - uzreiz saku, ka iepakojums nav īpaši izturīgs, tā kā no mājām laukā nekur, bet par tādu naudu nevarēju neņemt (tikai Ls 0.36).
Pēdējā laikā esmu kritusi uz ļoti smaržīgām lietām, bet skatīsimies uz to pozitīvi - ir taču vasara!

p.s. Ja jums ir iespēja iesaku apmeklēt veikalu Multilukss, tur ir ļoti daudz atlaides lieliskiem produktiem.

bučas
&z

6 komentāri:

  1. iedomājies es par tādu Multilukss veikalu tik uzzināju nesen, man viņi kaut kā nav pa ceļam.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tur nekad neko nevaru nopirkt, man viss liekas tik lēts, ka nespēju izvēlēties vienu lietu un viņu nopirkt! :D

      Dzēst
    2. Tas, kurš atrodas Origo ir labs, ērts. Atlaides arī ir bijušas vienmēr, cik esmu gājusi. :D

      Dzēst
    3. Tur tiešām viss ir lēts, jo lielākoties tā ir krievu kosmētika. Tomēr tur tik daudzas lietas, kuras citur nemaz nevar atrast. :)

      Tas, kurš Origo ir ļoti labs, bet man ļoti nepatīk, ka tur brīžiem ir tā, ka nav kur apgriezties. :)

      Dzēst
  2. `Чистая линия maigs sejas skrubis ar avenēm un brūklenēm` pateiksi cenu?

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan