Pārskats: Чистая линия skrubis ar avenēm un brūklenēm sausai un jūtīgai ādai

28.07.13

 Vai atceraties, ka pagājušajā vasarā priekš sevis atklāju ideālu sejas skrubi ar aprikožu kauliņiem? Izrādijās, ka ziemas periodam tas bija par raupju. Tagad mans favorīts ir tās pašas firmas maigais skrubis, kas paredzēts sausai un jūtīgai ādai.
Pēc pareizības man nav nedz sausa, nedz jūtīga āda, tomēr, kad pienāks ziema mana seja strauji mainīsies uz jūtīgu un tieši tādēļ es izvēlējos šo maigo skrubja versiju.

Ražotājs apgalvo, ka avene nomierina sejas ādu un saudzīgi attīra no atmirušajām ādas šūnām to netraumējot, savukārt, brūklene mīkstina sejas ādu padarot to gludu un samtainu, kā arī, tonizē un uzlabo sejas ādas krāsu.

Lietošana: Nelielu skrubja daudzumu uzklāt uz samitrinātas sejas un kakla ādas, izņemot acu rajonu. Vieglām masējošām kustībām attīra ādu. Noskalo ar siltu ūdeni. Rekomendējams lietot 1-2 reizes nedēļā.

Iepakojums ne ar ko neatšķiras ar raupjo skrubja versiju (saite), bet lietojot atšķirības ir ļoti daudz.
Ievēroju, ka arī aromāts ir nedaudz neitrālāks, tomēr ir tieši tāds pats kā aprikožu skrubim.
Pēc tekstūras skrubis ir daudz maigāks. Ir tāda sajūta, ka sāls daļiņas būtu samaltas līdz pūdercukura konsistencei un tas man ļoti patīk. Pa starpu var redzēt arī lielākas sarkanas daļiņas.
Vienai lietošanas reizei es izvēlos ļoti nelielu daudzumu skrubja, jo attīrot sejas ādu vairāk koncentrējos uz problēmzonām - zodu, degunu un pieri.
Jāsaka, ka ja ir pierasts pie raupjiem skrubjiem, tad šis šķitīs ārkārtīgi maigs un nekāds, tādēļ ja seja nav jūtīga, šo skrubi var lietot arī ikdienā, respektīvi, biežāk nekā 2 reizes nedēļā, jo tas neizraisīs nekādu kairinājumu, tomēr ja sejas āda ir jūtīga un sausa, tad domāju, ka pietiks ar vienu lietošanas reizi nedēļas laikā, lai seju labi attīrītu.
Pēc skrubja lietošanas seja ir ļoti tīra un svaiga. Lai arī man gribētos ko raupjāku, es šo skrubi lietoju tās 2 reizes nedēļā, lai neriskētu ar savu ādu.

Ja man būtu jasalīdzina abi skrubji, tad es teiktu, ka aprikožu skrubis ir ļoti ass sejai, bet efektīvs, savukārt, šis skrubis ir daudz saudzīgāks sejai, bet ne tik efektīvs. Tā kā man patīk saudzīgi rūpēties par savu seju, tad es priekšroku dodu šim, maigajam, skrubim.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams veikalos "Multilukss"
  • Cena uz atlaidi Ls 0.95. Bez atlaides ap Ls 1.20
  • Rezumējot - pagaidām man šis skrubis tikai patīk, bet ziemas periodā es to dievināšu, jo manai sejai būs kas maigs un saudzīgs. Man patīk, ka skrubim ir ļoti smalks daļiņu malums, kas nekairina sejas ādu, bet pietiekami to attīra.
bučas
&z

6 komentāri:

  1. Man patīk abi skrubji )) lietoju pēc sejas ādas stāvokļa, kad vajag rupjāku vai maigāku skrubi :)
    Varu piebilst, ka šīs pašas firmas ķermeņa skrubis arī ir lielisks! ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tieši beidzās ķermeņa skrubis, paldies par ieteikumu! ;)

      Dzēst
  2. man pirms kāda laiciņa ļoti patika abi skrubji, tagad gan neviens īpaši neiet pie sirds, jo aprikožu man par asu- izlietoju ķermenim :D bet šis atkal pārāk maigs, sajūta, kas tas ir krēms nevis skrubis, bet tā attīra diezgan labi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man līdzīgi, ka nepatīk neviens. Aprikozi izlietoju ķermeni, bet avenei tracina tie sīkie gabaliņi. Būs gan pēdām, gan ķermenim.

      Dzēst
    2. Kristīn, man tieši tas šajā skrubī patīk, ka viņš ir ļoti maigs un nejūtams,bet seju tas labi attīra. Man ziemā seja paliek neticami jūtīga, ka pat šis skrubis liksies diezfġan raupjš. :)

      Dzēst
    3. Elīn, es to aprikožu arī izlietoju ķermenim, bija baigi labs! Pagaidām man šīs smalkās daļiņas patīk, ceru, ka tā arī būs turpmāk. :)
      Vismaz tev tagad jauns pēdu skrubis! ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan