Pārskats: Oga Oga Samtaina āda mitrinošs sejas krēms taukainai, kombinētai un jūtīgai sejas ādai

04.07.13

Šo eko krēmu no Oga Oga saņēmu jūnija AdoreBox un uzreiz ievēroju, ka šis produkts ir kaut kas dikti labs. Kad esmu to lietojusi jau veselu mēnesi ar mierīgu sirdi varu jūs arī ar to iepazīstināt.
Ražotājs:
 "Mēs zinām, ka nav viegli atrast krēmu taukainai ādai, tāpēc ingredientus krēmam atlasījām ļoti rūpīgi. Lazdu riekstu eļļa ātri iesūcās, nostiprina kapilārus, mitrina ādu un piešķir tai elastību. Simondsiju eļļa un apelsīnu ziedu ūdens līdzsvaro ādas tauku dziedzeru darbību. Ēteriskā greipfrūtu eļļa tonizē ādu un uzlabo tavu noskaņojumu."
Jau pirmo reizi lietojot ievēroju, ka krēmam ir neticami patīkams aromāts, smaržo pēc greipfrūtiem un nedaudz apelsīna mizas. Pēc krāsas sejas krēms ir viegli dzeltenīgs un uz sejas klājas neticami viegli.
Lai pilnība mitrinātu visu seju ir nepieciešams pats sīkākais krēma daudzums, jo līdz ko tas ir uzklāts uz sejas, āda jūtas pilnīga. Lietoju katru dienu un esmu ievēroju, ka nedaudz sebuma daudzumu tas spēj kontrolēt, tomēr ne likvidēt vispār.
Šis krēms sadarbojas ar ikvienu tonējošo līdzekli, ko lieto pa virsu, tas nevirpinās.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Cena/ tilpums - Ls 6.20/30 ml
  • Mājas lapa - http://www.ogaoga.lv/
  • Rezumējot - Lietojot jau veselu mēnesi varu teikt, ka manas sejas ādas stāvoklis ir uzlabojies ļoti - sejas āda ir mitrināta, tā izskatās veselīgāka un pat starojoša. Interesanti ir tas, ka sejas krēmu kopš atvēršanas ir jāizlieto 4 mēnešu laikā, citādi tas sabojājies. Lūk, šeit arī tā odziņa eko kosmētikai - aši jāizlieto. Viennozīmīgi piekrītu, ka ēteriskā greipfrūtu eļļa uzlabo noskaņojumu, kamēr krēmu lieto!
bučas
&z

2 komentāri:

  1. Hmm, varbūt vajadzētu pamēģināt, taču baidos, ka man var parādīties alerģija un izstumi no šī produkta, jo tajā ir eļļa, lai gan šobrīd man laikam no visa ir alerģija.

    AtbildētDzēst
  2. Interesanti, piefiksēju! :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan