Pārskats: Beauty Formulas Oxygen Rich putu maska sejai ar melleņu aromātu

24.07.13

Kad pirmo reizi Drogas mājas lapā ieraudzīju par šo jauno sejas masku, kas savienojoties ar skābekli veido putas, man to uzreiz vajadzēja. Pirmie meklējumi beidzās nesekmīgi, tomēr otrajā reizē es to nomedīju un tagad man tā bija. Uzreiz mēģināju un tagad esmu gatava dalīties ar savām domām arī ar jums.
Ražotājs sola, ka šī sejas maska attīra poras un atjauno sejas ādu. Saskaroties ar skābekli, tā veido biezas putas. Piemērota visām vecuma grupām un visiem sejas tipiem.

Lietošana: Uz sausas un attīrītas sejas āda uzklāj sejas masku un 30-60 sekunžu laikā iemasē to ādā. Pēcāk noskalo siltu un tīru ūdeni. Seju nosusina.

Pirmais, ko es iedomājos bija - tik vienkārša maskas lietošana vēl nekad nav bijusi!
Vispirms es attīrīju sejas ādu ar maigu skrubi un nosusināju sejas ādu. Pēc tam atvēru iepakojumu un sajutu pavisam vieglu melleņu aromātu, bet pavisam neitrālu. Sākumā maska ir ir tāda gēlveidīga un līdz ko saskaras ar skābekli un to sāk masēt, tā pārvēršas par putām. Koncentrējos vairāk uz problēmvietām, lai tur strādā visvairāk. Pēc iemasēšanas noskaloju ar siltu ūdeni un viss, ko redzēju spogulī bija nomazgāta seja un nekas vairāk. Šī maska man nedeva neko. Var jau būt, ka salīdzinot ar Superdrug masku šī nedeva neko, bet mani tas patiesbā pārsteidza. Ja man būtu jāliek par šo masku balles, tad es būtu skarba un liktu 2 no 10.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkama veikalos "Drogas"
  • Iepazīšanos cena - Ls 0.74
  • Pieejami ir divi veidi - zemeņu un melleņu
  • Rezumējot - pieļauju domu, ka šo masku vairs nelietošu un otru veidu nemaz nepirkšu. Pozitīvi ir tas, ka ja šī maska dikti patīk, tad iepakojumā ir tieši tik daudz lai pietiktu divām lietošanas reizēm. Ja ir iespēja varbūt pamēģiniet, bet man šī maska nedeva absolūti neko. 
bučas
&z

6 komentāri:

  1. Tas laikam katram individuāli - man šī maska atkal deva par daudz. =D Pēc noskalošanas varēja redzēt, ka uz deguna visi punktiņi bija vaļā - viegli spiežami, bet pati maska neizņēma. Pēc tam palika jūtīga āda, dažas pumpiņas sametās.

    Otra paciņas pusīte vēl palika, bet jālieto uz nakti, citādi seja paliek dīvaina.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nevajag spiest, vajag noskrubēt vai poru tīrītāju lietot, citādi infekciju var ievilkt. :)
      MAn prieks, ka Tev viņa patika, bet manai ādai pavisam garām..

      :)

      Dzēst
  2. Paldies par atsauksmi! Arī grozīju šo rokā, bet nevarēju izlemt - pirkt vai nē.
    Šo masku, es nesauktu par masku, bet interesantu papildus sejas attīrīšanas līdzekli. :)
    Bet diez kas tur ir iekšā, ka tā puto? Īpaši labi, šķiet, tas nav. :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši tā! Sejas attīrītājs nevis maska, jo citu sajūtu kā tikai tīra āda es neko citu nemaz nejutu. :)
      Puto ļoti labi, par to var neuztrauksties. Ja ir kādriez vēlme izmēģini, kaut vai priekš jaunas pieredzes.

      Dzēst
  3. Es šo palietoju vēl un tomēr man arī vairs nepatīk, jo kā jau teici- nedod neko! Sākumā man patika, jo seja jutās labi un likās, ka nedaudz kļuvusi tīrāka, bet tomēr nekas īpašs nenotika. Izlietošu šo, bet vēl vienu nepirkšu, bet tā Superdrug maska tiešām laba un tā smarža..mmm :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Veidojot Svētdienas masku sēriju, es biju izmēģinājusi tik daudz maskas, ka pēc pirmās lietošanas reizes es uzreiz varu pateikt vai maska maz ko dod sejai vai tomēr nē.
      Superdrug ir ideāla! Pēdējo reizi kad meklēju veikalos jau bija izpirkta. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan