Pārskats: Beauty Formulas dziļi attīrošie deguna poru "plāksteri"

07.07.13

Par šiem "brīnumiem" bija ārkārtīgi daudz lasīts, tomēr katru reizi bija piebilde, ka tie neko daudz nedod, tikai lieka naudas izšķiešana. Lūkosim, vai es tam piekrītu vai nē.
Principā ideja ir tāda, ka šie plāksteri ir jāliek uz deguna (kā attēlā paradīts) un pēc 10 līdz 15 min. jānoņem. To laikā plāksteris "izvelk" visus netīrumus un komedonus (pinnes ar melnajām galviņām).

Lietošana:
  1. Samitrina laukumu kur uzklāt šo plāksteri. Iesaku kārtīgi samitrināt.
  2. No alumīnija iepakojuma izņem plāksteri un "uzlīmē" uz paredzētās vietas. (uz pārāk sausa laukuma nepielips vispār)
  3. Pēc 10-15 min. plāksteris jānoņem un gatavs! 
Pirmo reizi, kad lietoju neko daudz vēl nesapratu, sekoju līdzi tikai instrukcijai. Jāsaka, ka ar pirmo reizi nekas neizdevās, jo nekas daudz netika izvilkts.
Ievēroju, jo mitrāka sejas āda jo labāk tiks attīrītas poras.

Tā kā šis bija izmēģinājums un nezināju, ko lai gaida no šāda tipa produktiem, tad to, kas ir paredzēts visai sejai nepirku, tomēr uz zoda poras arī ir diezgan aizdambētas, tādēļ izdomāju šādu variantu arī zodam. Neteikšu, ka no zoda poras tiek labāk attīrītas, tomēr slikti arī nav.
Runājot par efektu, jāsaka, ka tas ir atkarīgs kā pirms tam tiek sagatvota sejas āda. Ja seja tiek skrubēta un tad lieto šos plāksterus, tad poras tiek labāk un redzamāk attīrītas.
Tomēr, ja runā par cenu un atbilstību šim produktam, tad labāk ieteiktu lietot mājās pagatavojamo poru tīrītāju, jo efektu tas dod praktiski vienlīdzīgu.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Cena/ skaits - Ls 1.99 (ar atlaidi)/6 gab.
  • Nopērkami - veikalos Drogas
bučas
&z

6 komentāri:

  1. Es šos arī mēģināju, man nekādu efektu nedeva. Mēģināju paštaisītās no želatīna, sanāk daudz labāks rezultāts un krietni lētāks :) Starp citu par želatīna poru tīrītāju uzzināju no Tevis, paldies :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No sākuma man tas paštaisītais poru tīrītāj ļoti labi attīrija, bet pēdējās reizes vai nu slikts želatīns vai kas, bet nebija diža efekta, tāpēc arī mēģināju šos. :)

      Oh, tas ir tik jauki! Ņem par labu, saulīt!

      Dzēst
  2. es saku,ka s... :D mājās vēl 2 paciņas stāv,cik nu varēju draudzenēm izdāļāju :D man gan maksājā lētāk pat bez atlaides (1,69)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varbūt es kļūdos, bet man atmiņā palika 1,99 ;D

      Dzēst
  3. Man pirmā paciņa galīgi garām likās, bet ar pēdējo "plāksteri" kaut kā labi sanāca, un tad nolēmu nopirkt otru. Par sejas sagatavošanu piekrītu, lai gan nebiju par to domājusi. Dažkārt sanāk ļoti labs efekts, citreiz vispār nekā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši tā! Man pirmā reize neizdevās, nu nekā, bet otrā reizē un pēdējā trešajā ļoti labi iztīrija. Atslēga ir sagatavošana! Vismaz prieks, ka ne man vienīgajai tā liekas! ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan