Pārskats: Artdeco Long Lasting Oil Free SPF20 tonālais krēms

30.07.13

Tā kā man ir kombinēta sejas āda, tad no tonālajiem krēmiem es izvēlos tos kas dod matētu efektu. Nesen esmu atklājusi patiesi ideālu tonālo krēmu, kas dod matētu efektu, bet, pietam sejai ļauj palikt tik dabīgai un svaigai cik iespējams.
Ražotājs apgalvo, ka šis ir ilgnoturīgs tonālais krēms bez eļļām (oil free), kas jebkuram sejas tipam sniedz dabiski matētu, pilnīgāku ādu uz vairāk stundām. Pēc tekstūras vieglais tonālais krēms ir vidējas pakāpes seguma, tas viegli klājās un uz ādas tas nepaliek tumšāks pēc uzklāšanas. Eļļu absorbējošie elementi kavē sebuma izdalīšanos. Sastāvā esošais SPF 20 aizsargā ādu pret UV stariem, hialuronskābe  papildus dziļi mitrina sejas ādu un E vitamīns nodrošina aizsardzību pret brīvajiem radikāļiem un ādas dehidrēšanos.
 Vispirms jau jāsaka, ka mani visvairāk priecē tas, ka šis tonālais krēms ir paredzēts visiem ādas tipiem, līdz ar to tas neradīs sausas ādas īpašniecēm sausuma pleķus, bet jūtīgas ādas īpašniecēm kairinājumu.

Tonālā krēms konsistence no tiesas ir ļoti viegla un klājot uz sejas, tas līdzinās ļoti skaisti. Sejai tas sniedz momentāli dabīgu matētu efektu, bet man patīk tas, ka lai arī uz sejas ir matēts tonālais krēms es tik un tā tam cauri redzu savu ādu. Tas nav smagnējs un eļļains.  Tonālais krēms lieliski nomaksē sīkās pumpiņas, sarkanumus, izlīdina sīkās grumbiņas un poras.

Tikko pēc uzklāšanas:
Pat pēc 6 stundu nēsāšanas uz sejas tas nav mainījis izskatu, respektīvi, tas nav oksidējies un radījis tumšāku toni. Kā arī vaigu sārtums un bronzeris nekur nav pazuduši, tātad noturīgs!
-Tomēr kas ir ar spīdēšanu?
 Pēc 6 stundām seja tikai vieglītēm sāk spīdēt pieres rajonā. Piektdien no paša rīta, 9:00, es to uzklāju uz sejas, neko nepielaboju un tikai ap plkst. 19 ievēroju, ka seja spīd diezgan izteikti, bet es uzklāju pūderi un tā vēl nostaigāju 4 stundas līdz noņēmu kosmētiku.

Pēc 6 stundām:

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams "Drogās - ir Valdemāra 14, Barona 4 un tad vēl tirdzniecības centru Drogās
  • Cena Ls 14.95
  • Kopumā ir pieejami 6 toņi
  • Rezumējot - šim tonālajām krēmam es nežēloju nevienu kapeiciņu, jo tas ir pats labākais tonālais krēms, ko esmu lietojusi pēdējā laikā. Tas dod viegli matētu efektu, nodrošina ilgu noturību, padara seju pilnīgāku, aizsargā, mitrina. Ļoti daudz labo īpašību. Kā lielu plusu varu minēt to, ka šim tonālajam krēmam ir pieejami 6 toņi, kas nozīmē, ka ir no kā izvēlēties. Ja par mīnusiem, tad no manas puses tikai viens - nav dozatora. Esmu pieradusi pie dozatora tipa tonālajiem krēmiem, bet šim diemžēl nav pumpītis.
bučas
&z

16 comments:

  1. Vajadzēja uztaisīt bildi pirms tonālā krēma uzklāšanas un kā izksatās ar uzlklātu tonālo krēmu :)

    Man patīk raksts :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai nē, mana seja kautrējas pilnīgi bez nekā publiski gozēties. :)
      Neņem ļaunā!
      Paldies!!

      Dzēst
  2. Artdeco vēl ir Cenukluba Rēzeknes ielā un zinu vēl Drogas Anniņmuižas 40a

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Artdeco ir ļoti daudzās vietās, bet es uzskaitīju veikalus kuros es 100% zinu, ka šo tonālo krēmu tur var nopirkt, jo ne visās Drogās tas ir pieejams. :)

      Dzēst
  3. Paldies par atsauksmi, izskatās ļoti labi! :)

    AtbildētDzēst
  4. No tiem sešiem toņiem, kāds varētu būt arī sniegbaltītēm domāts? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pats gaišākais ir 04 un viņš ir ļoti gaišs, bet balts viņš nebūs gan. Var jau veikalos pačekot :)

      Dzēst
  5. Izskatās ļoti labi :) Iepakojums ļoti atgādina Chanel Vitalumiere Aqua

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tieši to pašu iedomājos:)

      Dzēst
    2. Viņam arī tāda vidēji bieza konsistence, vēlams sakratīt pirms lietošanas. Man arī iepakojums atgādina ļoti Chanel! :)

      Dzēst
    3. Pievienojos Sugar attiecībā uz iepakojumu.
      Un jā, izskatās uz sejas labi!

      Dzēst
    4. Domāju, ka Tavai ādai tas varētu aptikt! :)

      Dzēst
  6. Man šis ir un patīk. Gaišākais tonis patreiz ļoti labi "sēž" uz gaišas ādas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es 35 nedaudz atjaucu ar tumšāku toni un ir ideāli :)
      Ziemais periodā 35 būs tieši laikā!

      Dzēst
  7. Modes blogeres no citām valstīm, kā arī es, iesaku visiem izmēģināt perfektu tonālo krēmu - loreal true match. paskaties šo meiteni - laurenbeautyy youtube.com arī ļoti slavē šo tonālo krēmu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir True Match, bet es teikšu, ka neesmu par to sajūsmā! Viņš ir ļoti biezs, pēc vairākām stundām uz sejas oksidējās. :)

      Protams, paldies par ieteikumiem, bet man viņš nav pat tuvu ideālam.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan