Mēneša favorīti: jūnijs

02.07.13

Es nespēju noticēt, ka jau trešā daļa no vasaras ir galā un ir sācies festivālu un Dziesmu svētku laiks. Ceru, ka jūlija mēnesis jums būs vēl labāks nekā jūnija.
Bet tagad ķeršos klāt pie jūnija favorītiem.
Jāsaka, ka jūnijā vairāk rūpējos par matiem, jo saule bija tik spēcīga un ļoti bojāja manus matus.
  1. Dove Split Ends Rescue Leave-in kondicionieris matiem - vasaras periodā man ļoti patīk lietot leave-in kondicionierus, jo tie spēj daudz dziļāk un intensīvāk darboties ar matiem. Pēc kondicioniera lietošanas mitros matos, mati ir tik paklausīgi, vijīgi un nepinkojas tik izteikti.
  2. Catrice Eye Brow Filler uzacu tuša - priekš manis šis bija jauns atklājums dekoratīvajā kosmētikā, bet līdz ko pirmo reizi pamēģināju, tā viss, visu mēnesi lietoju tikai šo un esmu aizmirsusi par uzacu zīmuļiem. Tagad uzacu savešana kārtībā aizņem vien 30 sek. (varbūt pat arī mazāk).
  3. Catrice Long Lasting waterproof zīmulis - ideāls tumši zils zīmulis, kurš darbojas automātiski, līdz ar to, aizvieto biežo asināšanu. Pimo reizi, kad lietoju ātri pazuda no actiņām, bet kad lietoju jau ilgāk esmu ievērojusi, ka visas dienas laikā tas nekur nepazūd.
  4. Maybelline Colorama acu zīmulis - vairāk vai mazāk šis zīmulis ir mans favorīts toņa dēļ. Metāliski zaļais tonis perfekti akcentē manu acu krāsu un lieliski kontrastē ar ādas toni. Ja vēlos ko pamanāmāku, tad būs tas zīmulis ko izvēlēšos. 
  5.  Lumene toniks ar rudzupuķu ekstraktu - šis toniks ir paredzēts kā pēdējais pieskāriens sejai pēc kosmētikas noņemšanas. Izmantoju kā no rītiem, tā vakaros. Lieliski der ādai, neko nekairina.
  6. Oga Oga sejas krēms - viegls sejas krēms, kas netauko sejas ādu un visas dienas laikā rūpejas par sejas ādas mitrināšanu.
  7. Artdeco minerālais pūdeis - jūnijā manai sejai negribējās nekādus smagnējos tonālos krēmus vai BB krēmus, bet kaut ko vieglu un kas ļauj sejas ādai elpot. Lielisks pūderis, kas uz sejas turēs gandrīz visu dienu. Tā kā pūderis ir bez talka un citiem piemaisījumiem, tad es zinu, ka mana seja elpo kamēr uz sejas ir šis pūderis.
  8. Gliss Kur Ultimate Oil Elixir matu maska - jūnijā vēlos kaut efektīvu, bet ātri lietojami, tādēļ šī vienas minūtes maska bija tieši laikā. 
Mēneša Youtube favorīts -  Bart Baker. Viņa parodijas par visdažādākajiem videoklipiem ir superīgas. Iesaku paskatīties: https://www.youtube.com/user/BartBaKer

Mēneša seriāls - Dauntonas abatija. Lielisks seriāls par Anglijas aristokrātu dzīvi pirms Pirmā Pasaules, tā laikā un pēc tā. Skatos svētdienās pa LNT plkst. 20:10
Mēneša dzēriens - Cido Frutto sula


Par ko jūs visvairāk rūpējaties vasaras laikā - matiem, seju, ķermeni vai varbūt nagiem?

bučas
&z

21 komentārs:

  1. Par sejiņu, negribu lai apdeg!.
    ļoti foršs raksts, domāju iegādāties colorama zīmulīti. <3

    AtbildētDzēst
  2. Ah, domāju jau, ka kaut ko aizmirsu pieminēt savā mēneša favorītu sarakstā, Dauntonas abatija ir kļuvusi par manu jaunāko atkarību, it īpaši pēc pēdējās sērijas, ko rādīja svētdien! Zanda, kurš ir tavs mīļākais tēls?
    x Sofija

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sofija, man pagaidām nav viens konkrēts personāžš kas ļoti patīk, bet pēdējā laikā arvien vairāk un vairāk jūtu līdzi Metjū un Mērijas attiecībām. :)
      Un ja nav noslēpums kurš Tev tēls ir pats simpātiskākais?

      Dzēst
    2. Jā, kā jau vienmēr aizliegtā mīlestība.. Ļoti žēl viņu abu. :( Viņi ir arī mani mīļākie tēli, bet man patīk arī Sibilla, un tas, ka viņa cenšas būt drīzāk mūsdienu sieviete un darīt visu pati. :)
      x Sofija

      Dzēst
    3. Protams, tik žēl, ka viņu tagad maz rādija.
      Man jau paratsi visos seriālos vairāk simpatizē aizliegtā mīla, tādēļ šoreiz nebūs nemaz izņēmums. ;)

      Dzēst
  3. jēj, Cido Frutto! ;D
    noteikti par ādu - gan sejas, gan pārējo. trako āda tajā vasarā, pat citreiz nevar saprast, ko viņa grib. un arī visi sauļošanās līdzekļi tiek intensīvi lietoti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju daudziem jūnija mēnesī tā bija mīļākā sula, lai arī lasīju, ka daļai cilvēku tā liekas dikti mākslīga. Nu, mūsdienās jau vairs mājas spiestās sulas reti kur var nopirkt. :)
      Labi, ka man tā nav. Man seja trako ziemas. Te jūtīga, te pumpas izsit, te dikti sausa, lai arī visu laiku T-zona kā ir, tā paliek taukaina. :(

      Dzēst
    2. Jā, vēl tagad, kamēr ir vasaras brīvlaiks, biežāk atliek laiks tādiem seriāliem, piemēram, kā Mīlestības uzvara, kurā arī figurē aizliegtā mīlestība, laikam tā jau ir slimība. :)

      Dzēst
    3. To seriālu jau divas reizes esmu skatījusies. Vienu reizi, kad gāja pa Tv3 un otru reizi netā oriģinālvalodā. :)
      Arī ļoti patika tas seriāls, pavisam noteikti!

      Dzēst
  4. Lumene toniks ir manā plauktā uz palikšanu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar ko toniks ir tik labs? Kosmētiku nenoņem vaine?
      Tagad lietoju Loreal ūdeni, bet apšaubu tā vērtību karstā laikā.

      Dzēst
    2. Kosmētikas noņemšanai izmantoju Biodermu, toniku pēc sejas mazgāšanas. Man patīk smarža un tas, kā uzvedas uz manas ādas. Nav velkošas sajūtas, atsvaidzina.
      Man L'Oreal ūdens arī patika.

      Dzēst
    3. Tas ir atsvaidzinošs toniks, es speciāli tādu meklēju. No rītiem labi kalpo, lai taukaino sajūtu likvidētu uz sejas, kas palikusi no krēma vai vazelīna. :)

      Dzēst
  5. Cik maksā tas Artdeco pūderis? Arī uz vasaru tomēr vēlētos kaut ko vieglāku un kas turētos uz sejas visu dienu.:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Maksā Ls 13.95
      Jā, uz sejas tas jūtas pavisam viegli. Varu lietot tikai vasarā, jo tonis ir nedaudz pa tumšu ziemas ādas tonim, bet vasarā ir ideāls! :)

      Dzēst
  6. Elīnas brīvlaiks02.07.13 23:02

    es kā bālģīmis vasarā visvairāk piedomāju par ādu un kopjošo kosmētiku

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bālģīmis vai nē, par ādu šā vai tā ir jādomā. Malacīte! Tas patiešām ir superīgi, ka rūpējies, lai āda priekšlaicīgi nenoveco un nekas sejai nonietiek. ;)

      Dzēst
    2. Zini, kad tuvojas 30 un redzi, ka vienaudžu sejas vairs nav tik starojošas un svaigas kā Tavā atmiņā, tā automātiski sāc piedomāt :D

      Dzēst
    3. Pilnīgi piekrītu! ;)

      Dzēst
  7. Beidzot sagaidījusi "Dauntonas abatija" Latvijā, arī es to skatos. Īpaši patīk angliskā noskaņa, kinematogrāfija kopumā un tas, ka ar vārdiem pasaka vien nedaudz, pārējais ir žesti, mīmika, skatieni, tērpi, daba, telpas utt.!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan