Izlietotie produkti: jūnijs

03.07.13

Jūnijā nebiju īpaši čakla tukšotāja, bet šo to jau izlietoju.
  1.  Avon Foot Works sprejs pēdām - izmetu līdz pusei izlietotu, jo termiņš beidzās un man apnika aromāts.
  2. Garnier PureActice 2 in 1 kosmētikas noņēmējs&gēls sejas mazgāšanai - superīgs līdzeklis kosmētikas nomazgāšanai, kas nekairina acis. Tika galā ar visa veida kosmētiku, pat ar ilgnoturīgajām tušām.
  3. Garnier Ultra Doux Heritage&Provance šampūns ar aprikozēm un mandeļu eļļu - dievīgs aromāts un lieliska attīrīšana. Ļoti patika.
  4. Rival De Loop Clean&Care atsvaidzinošs ūdens sejai ar pūķa augli un papaiju - ideāls toniks(ūdens) sejai, kas ļauj atsvaidzināt sejas ādu un viegli notīrīt seju. 
  5. Dzintars Antibakteriālā roku želeja ar E vitamīnu - roku želeja kā roku želeja. Izlietoju un tagad nopirku pavisam citu.
  6. Garnier Fructis Goodbye Damage Split Ends Bandage serums matiem - ideāls serums ar neticami gardu aromātu. Pavasarim derēja ideāli, bet tagad būtu pa vieglu, tādēļ tagad lietoju eļļu matiem.
  7.  Чистая линия sejas krēms  - šis laikam bija 3 vai 4 iepakojums. Laikam jau tad dikti mīļots sejas krēms. Krēmam ir viegla, patīkama konsistence.
  8. Kruivat Natures skrubis ar greipfrūtu ekstraktu - pagaidām mans mīļākais skrubis. Jau esmu iegādājusies jaunu iepakojumu. 
  9. Ambrozia lūpu balzams - šo es ieguvu ar AdoreBox palīdzību un jāsaka, ka nebiju vīlusies efektā, bet man ļoti nepatika lūpu balzama tekstūra un klājums. Tā kā sastāvā bija bišu vasks, tad tās daļiņas klājot uz lūpām ļoti viegli varēja redzēt, pat ar neapbruņotu aci.
  10. Nagu vīlīte - ilgi mīlēta un deldēta, bet tagad ir jauna nopirkta un efekts pavisam cits vīlējot nagus.
  11. Maybelline The Rocket skropstu tuša - kopš ilgiem laikiem viena tuša piebeigta, vēl tik daudzas jāizlieto.. Kopumā varu teikt, ka man patika šī tuša efekta ziņā, bet ne noturības ziņā. Citur lasīju, ka tuša turās ļoti ilgi un pat vakaros grūti mazgājas nost, bet man šī tuša visu laiku bez problēmām smērēja augšējo plakstiņu.
 bučas
&z

8 komentāri:

  1. Man arī šis sejas krēms patīk un to skrubi arī vēlos pamēģināt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kad ir iedvesma izmēģini skrubi, bet saku uzreiz - dikti raupjš. :)

      Dzēst
  2. Sejas krēms ļoti patīk. Esi pētījusi sastāvu? Kā ar to? Pilns ar nelabumiem vai ir ok?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, izmetu un nemaz nepaskatījos. Piedod! Neesmu no tiem kas pēta, bet pieļauju, ka nekas eko tur daudz nav, jo par tādu cenu nevar gribēt zelta bedri. :D

      Dzēst
    2. Es esmu dilemmas priekšā - pirkt šo krēmu vai Сто рецептов красоты gurķu sejas krēms. (līdz šim jau veselu mūžību lietoju CTO ar medu)

      Dzēst
    3. Grūti teikt, jo to 100 recepšu krēmu neesmu pirkusi. :) Domāju, ka slikts tas krēms nav, bet grūti teikt par to efektu.

      Dzēst
    4. Man gurķu krēms ļoti patika. Iesaku turēt ledusskapī - lieliski atsvaidzina.

      Dzēst
    5. Būs jāpamēģina tad jau! :)
      Paldies par ieteikumu turēt ledusskapī.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan