Grima variācijas izmantojot zīmuļus

19.07.13

Iepriekš man acu zīmuļi likās nekam nederīgi, bet tagad nekas nevar būt vienkāršāks par zīmuļiem. Ar acu zīmuļiem var tā spēlēties un radīt dažādus grimus, kā arī saīsināt laiku pie spoguļa no agrajiem rītiem, kad neko citu negribās kā vien gulēt. :)
3 dienas un 3 dažādi zīmuļi lietojot katru dienu vienus un tos pašu sejas produktus, tikai mainot acu un lūpu produktus var iegūt pavisam citus izskatus.
1. diena
  - Gar augšējo skropstu līniju klāju Catrice Longlasting Waterproof acu zīmuli( Blue Berrymore), bet lai nedaudz acis izceltos vairāk, gar apakšējo skropstu līniju klāju Rimmel Scandaleyes waterproof acu zīmuli (Purple).
Šādu vai citu kombināciju var veidot ja gribās kaut ko ātru, bet ļoti efektīvu. Papildus var uz lūpām uzklāt vēl kādu košu krāsu, bet tādu kas kontrastē ar zīmuļiem. Šajā gadījumā man uz lūpām ir Maybelline Color Sensational lūpu spīdums tonī Electric Orange.
2.diena
 - Ja gribās kaut ko maigu un minimāli redzamu, bet kas dod acīm nelielu akcentu, var izvēlēties zīmuļus, kas viegli kontrastē ar seju. Šajā gadījumā es izvēlējos uz acīm klāt brūno Essence Stays No Matter What ūdensnoturīgo acu zīmuli (Stunning Brown).Un uz lūpām vienkārši caurspīdīgo Artdeco Glossy Lip Finish lūpu spīdumu.
3.diena
 - Zīmuļus var izvēlēties pieskaņojot apģērbam vai aksesuāriem. Šājā reizē izmantoju to pašu Rimmel zīmuli tikai gar augšējo skropstu līniju, bet uz lūpām izvēlējos lūpu krāsu, kas akcentēs gan zīmuli, gan apģērbu - Oriflame Pure Color Floral lūpu krāsa (Soft Pink).
Vai jums arī patīk izmantot grimā zīmuļus tajās dienās kad nav īpaši daudz laika, bet gribās labi izskatīties?
Domāju šādu grimu, ar zīmuļiem, var veidot skrienošas mammas un strādīgas dāmas, tikai, protams, ievērojot etiķeti, kā arī studentes, kurām no rītiem nav daudz laika, bet nedaudz neizgulēta izskata dēļ nekur negribās doties.

bučas
&z

6 komentāri:

  1. pirmās dienas lūpu krāsa ir lieeliska :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas mans vasaras favorīts! Tāds riktīgi košs ornažais tonis! :)

      Dzēst
  2. Skaisti! :) es kaut kā pēdējā laikā lietoju tikai zīmuli, laineri atstāti novārtā.
    Kad būs laiks, jāsabildē uz acīm Colorama un Catrice zīmuļi. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)) Vasaras periodā par laineri vispār cenšos aizmirst, jo liekas citreiz tādi pa smagu un nekādi.
      Sabildē gan, gribu redzēt. Un jauno saldējumu kolekciju no Essences arī. :) Gribu dzirdēt ko tu domā par tām pērlītēm, jo man piem. ļoti patīk! :)

      Dzēst
  3. Ļoti glīti! :) Man arī patīk eksperimentēt ar acu zīmuļiem.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan