Vasaras nagu laku top 10

11.06.13

Jau labu laiku citos ārzemju blogos vai video redzu šo te My favorite nail polishes for summer vai my top 10 summer nail polishes rakstus/ video.  Tieši nesen es revidēju savu pavasara/vasaras toņu nagu laku kasti un ievēroju, ka man ir tik daudz favorītes un iemīļotas lakas, kuras es izmantoju tikai vasarā, tāpēc nolēmu parādīt savus 10 iemīļotākos toņos tieši vasaras laikā.
 Principā ir tā, ka vasaras periodā es aizmirstu par visiem violetajiem, kuri man ļoti patīk, par visiem tumši zaļajiem un citiem tumšajiem toņiem, jo tie pieder pie rudens/ ziemas nagu laku kastes. Vasarā es vairāk lietoju toņus, kas ļauj akcentēt iedegumu un savu iekšējo noskaņojumu. Lai arī šogad man uz nagiem ir Gelish, es tāpat krāsoju savus nadziņus citās krāsās, lai nav tik vienveidīgi.

*Lakas ir sakārtotas nenoteiktā secībā, ne pa vietām sākot ar vismīļāko.
Rimmel I love Lasting Finish nagu laka, tonis - 045 Misty Jade
  - Lai arī tonis ir tāds vairāk pavasarīgs, ir dienas, kad vasarā gribās kaut ko maigu, svaigu un jauku. Tie šis minty tonis ļauj tā justies. Uz nagiem vien nepieciešamas 2 nagu lakas kārtas un tā ļoti ātri žūst. Lai arī liekas, ka šis tonis bija aktuāls pagājušajā vasarā, arī šovasar tas ir topā kā apģērbā, tā nagu lakās.

Maybelline Colorama nagu laka, tonis -185
 - Lai arī šis tonis pie manis nonāca ziemas periodā es uzreiz zināju, ka vasarā tas būs viens no top toņiem, jo tas ir tik vizuļojošs un efektīvs, ka bez uzmanības nagi nepaliks. Klājot veido nelielas švīkas un žūst salīdzinoši ļoti ātri.

Charmantelle nagu laka, tonis - 120
 - Nopirku ar domu, ka šāds tonis man nav un gribējās kaut ko nemēģinātu izmēģināt. Līdz ko uzklāju, sapratu, ka man ļoti patīk kā šis tonis lieliski sader ar iedegušu ādu. Lai arī liekas, ka zils nav smuks tonis, tomēr šis tirkīzs ir ļoti simpātisks. Klājumā pretenziju nav, bet turēties varētu ilgāk.

Essence Colour& Go nagu laka, tonis - 129 the boy next door
 - Laikam vienīgā tumšā nagu laka no visām, kuras lietoju vasarā. Uz nagiem izskatās neticami labi un akurāti. Ļoti viegli uzlakot platās otiņas dēļ un žūst arī vidēji ātri.

Prestige Nail Bijoux nagu laka, tonis - 56 Corall
 - Tipiska koraļļu krāsas nagu laka, bet šajā nav ne viena mirdzumiņa, tikai glancēt finišs. Kā jau zinat, katru vasaras sezonu korallis ir modē, tomēr koraļļu toņi mēdz būt visādi. Šis laikam ir vienīgais pats tuvākais oriģinālam, kas ir no maniem krājumiem. Vairāk dievinu tīri toņa dēļ.

Flormar SuperShine nagu laka, tonis - 04
 - Atceros, ka šo nagu laku meklēju kā apsēsta, jo tik daudzas meitenes šo toni rādīja pie sevis blogā un teica, ka tonis ir dievīgs un ideāls priekš vasaras. Atradu un pārliecinājos, ne tikai par to, ka tonis ir perfekts, bet arī pa to, ka nagu laka tik tiešām ir ilgnoturīga. Šī ir vienīga nagu laka, kura ir spējusi uz maniem nagiem noturēties veselas 5 dienas bez drupšanas.

Maybelline Colorama nagu laka, tonis - 182
 - Arī šī nagu laka ir no tās pašas sērijas no kuras iepriekšējā (zilzaļā). Šo nagu laku uzliekot uz nagiem tā vien gribās braukt uz jūru un baudīt saulrietu, jo tas oranžais tonis ar dažādiem mirdzumiņiem toni padaras neticami interesantu un ļoti baudāmu.
Sally Hansen Complete Salon Manicure nagu laka, tonis - 520 Shrimply Devine
 - Attēlā liekas, ka šis tonis ir tipisks maigs rozā tonis, tomēr uz nagiem tas izskatā ļoti maigi, bet ne kā pastelis, šai lakai ir kāda odziņa tonī. Ļoti ātri uzklājas platās otiņas dēļ. Visbiežāk šo nagu laku klāju tad ja vēlos, ko meitenīgu un jauku.

Maybelline Colorama Neons nagu laka, tonis - 189
 - Viena no jaunākajām un pagaidām top tonis. Šī nagu laka ir elektro rozā krāsā, ja tai pamatā klāj baltu nagu laku. Uz nagiem rada viegli velvetīgu finišu un žūst ļoti ātri. Mans top tonis šobrīd pedikīrā.

Calvin Klein Splendid Color nagu laka, tonis - Bombshell
 - Vispirms jau jāsaka, ka sarkani toņi vasaras periodā priekš manis ir kaut kas jauns, jo iepriekš es vispār nelietoju sarkanas nagu lakas un kur nu vēl vasarā. Tomēr šis ir ideāls tonis tādēļ, jo ļauj saglabāt klasiku uz nagiem, bet dot arī tādu skaistu rozīnīti nadziņiem. Košs un pamanāms sarkanais!

Tādi lūk ir mani vasaras top toņi, kurus es lietoju un lietošu, protams, būs jaunpienācēji, bet vadīšos pēc tā, kādi toņi vēl nav, lai neatkārtojas.
Es ļoti vēlētos zināt jūsu top 3 toņus vasaras sezonā!

bučas
&z

14 comments:

  1. interesants raksts, man arī līdzīgas idejas ir :)
    skrienu uz Drogām pēc colorama 185- dievīga!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas tonis ir perfekts. Man šāda tipa nagu laka ir tikai viena, bet es ceru, ka būs kāds vēl turpat skaists tonis, lai varētu nopirkt savai kolekcijai! ;-)

      Dzēst
  2. ļoti, ļoti glītas tev top10 nagu lakas!
    laikam arī būs jāizveido līdzīgs raksts.

    AtbildētDzēst
  3. Ai, man jāizrevidē vasaras lakas. :)
    1. Neona dzeltenais
    2. Zilganzaļais metāliskais
    3. Rozīgie

    Bet man viss mainās ik pa brīdim. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ai, es ar dzeltenajiem nevaru sadraudzēties. Nepatīk kā izskatās uz nagiem, bet uz saviem nagiem. :-(
      Tas zilzalais līdzīgs 185 no Colorama lakām?
      Rozīgie ka jau klasika, vienmēr smuki izskatās.

      Dzēst
    2. Jā, Maybeline 185 variācijas :)

      Dzēst
  4. Tev tas apraksts kaut kāds dīvains. Pēc teviem spriedumiem secinu,ka vasarā drīkst lakot tikai košas un gaišas krāsas.
    Da fak, es pat ziemā krāsoju dzeltenus nagus. Kāda starpība vispār?? :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iemācies lasīt no sākuma un tad komentē!

      Dzēst
    2. :D:D:D:D Prieks,ka tu proti lasīt - kas tev dod automātiskas tiesības komentēt. :D

      Dzēst
    3. Šo rakstu izveidoju, lai parādītu savus iemīļotākos toņus vasarā, bet lietot jau var visus ja patīk, pat melno. ;-)

      Dzēst
  5. Man šovasar topā ir gaiši zilie, rozā un koraļļkrāsas toņi :)

    AtbildētDzēst
  6. ļoti gaumīgas un glītas krāsas :) Paldies Tev par jauko rakstiņu :)

    AtbildētDzēst
  7. Tik vasarīgi! Ļoti patīk. :)
    Man pašai topu gan būtu grūti izveidot. Nagu laku ziņā esmu garastāvokļa cilvēks. :D
    Kaut gan... zilais kā vienmēr (no vidēja līdz gaišam), gaiši lillā kaut kā vilina un šobrīd gribu atrast skaistu arbūza sarkano. :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan