Pārskats: Garnier Nordic Moisture Match sejas krēms jauktai un taukainai sejas ādai

28.06.13

Tā kā ir vasaras sezona, tad nav nozīmēs kāds jums ir sejas tips, ādu ir intensīvi jāmitrina, jo vasaras laikā mums neredzot ādai strauji krīt mitruma līmenis, kas var izraisīt dažādas ādas problēmas. Jau vairākas nedēļas es lietoju šo jauno sejas krēmu, kas ir paredzēts taukainai un jaukta tipa sejas ādai.
Ražotājs sola, ka vieglā un matējošā tekstūra, kas pagātināta ar zaļās tējas ekstraktiem palīdz iegūt par 40% mitrinātāku sejas ādu un jau pēc 1 mēneša lietošanas atgūt savu dabisko mitruma līmeni. Sejas krēms nesatur eļļu.

Nedaudz pastāstīšu kādēļ ir tik svarīgi, ka šajā krēmā ir tieši zaļā tēja - avots
Cēloņi tam, kāpēc zaļā tēja ir tik bagātīga, slēpjas tās sastāvā. Zaļās tējas lapas satur  vielas, kas aizsargā šūnas no brīvo radikāļu kaitīgās ietekmes, atjauno ādu un aizsargā pret baktērijām. Tie spēj atjaunot mirstošas ādas šūnas. Zaļajā tējā ir vairāk olbaltumvielu nekā citās – kopumā 17 aminoskābju, kas nepieciešamas šūnu veidošanai un atjaunošanai.

Apbrīnotās tējas sastāvā ir arī augu izcelsmes organiskās vielas, to skaitā kofeīns, kas nodrošina tējas stimulējošo efektu, kā arī tanīni, kas kopā ar kofeīnu stiprina kapilārus un aktivizē C vitamīna darbību. Vēl tējas sastāvā var atrast ēteriskās eļļas, kas ar savu aromātu nomierina nervu sistēmu un palīdz cīņā pret depresiju.
 Zaļā tēja jaukta tipa vai kombinētai sejas ādai ir kā malks skābekļa.

Pēc tekstūras sejas krēms ir kā sorberts un klājot uz sejas var just to matējošo efektu, ko dod krēms.  Ievēroju arī to, ka krēms loti ātri sasūcas sejas ādā un nav smagnējs. Pēc izskata nedaudz atgādina uzpūteni.
Lietojot jau vairākas nedēļas varu secināt to, ka sejas āda liekas daudz pilnīgāka un veselāka. Esmu ievērojusi, ka lietojot uz nakti tas dod daudz efektīvāku rezultātu nekā lietojot no rītiem, lai arī tas skaitās dienas krēms. Pamostoties no rīta man sejas āda jūtas ļoti mitrināta un izskatās veselīgi atpūtusies.
Grūti teikt vai sejas āda ir kļuvusi vairāk matētāka, tomēr tad, kd lietoju seja tik tiešām ir gluda un matēta.
Viens mīnusiņš šeit gan būs - nesadarbojas ar daudziem tonējošajiem produktiem (tonālais, korektors). Klājot tas virpinās un man tas diezgan traucē.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams - veikalos Drogas, lielveikalos Maxima un Rimi 
  • Cena/ tilpums - Ls 3.99/ 50 ml
  • Pieejami 3 veidu krēmi: sausai, normālai un kombinēta, jaukta tipa ādai
bučas
&z

23 komentāri:

  1. Arī man šis krēms ļoti iepatikās- tāds viegls, lieliski piemērots vasarai :)

    AtbildētDzēst
  2. Bija paraudziņš,nepatika,tā tekstūra tāda nevienmērīga!Bet,kā kuram.Īstenībā neticu šiem Drogu sejas krēmiem,kosmetologs man te vel sastāstīja briesmu stāstus par šiem krēmiem,kaut gan kad mēģināju paraudziņā,nekādas negatīvas reakcijas uz ādas nemanīju,tikai tā konsistence dīvaina.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī tieši konsistences dēļ līdz galam šis krēms neiepatikās

      Dzēst
    2. Jā,tāda sajūta,ka krēmā bija kaut kas iemaisīts,kaut kāds pulveris,pat nezinu,kā izskaidrot.Jau domāju,ka tas paraudziņš nav svaigs,bet laikam jau pats krēms tāds ir.

      Dzēst
    3. Redz kā kuram! Man tieši tā tekstūra ļoti patika, jo ir tāda interesanta un viegla. :)

      Dzēst
  3. Sveika.
    Man ir sejas krēms rozā bundžiņā, tas kurš domāts sausai/ļoti sausai sejas ādai. Jāsaka, ka labākais krēms, ko līdz šim man nācies lietot. Mana sejas āda ir diezgan cimperlīga, daudzi krēmi izraisa nepatīkamas sajūtas, bet šis vienkārši super!!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Wow, nu tad jau pavisam Tev labi! Man par laimi nav tik jūtīga āda, tik ziemas periodā nedaudz, tomēr ir prieks, ka šie Nordic Moisture Match krēmi der arī jūtīgas ādas īpašniecēm. :)

      Dzēst
  4. tu pati sev to pirki?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kas tas par jautājumu? Kāda starpība, kas to krēmu viņai nopirka mamma, draudzene vai ome?

      Dzēst
    2. nu es jautāju, vai viņa sev pati pirka vai piešķīra testēšanai ;*

      Dzēst
  5. paraudziņu pamēģināju, man patika, bet bija aizdomas, ka tas varētu "velties" ja uzliek virsū kaut ko citu - Tu to apstiprināji :D Ir arī bāzes, kas darbojās pēc līdzīga principa un arī veļās. Man tas krēms ļoti kaut kā asociējas ar tām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, pēc tekstūras tad varētu atgādinātu vieglu bāzi, piekrītu. Par to velšanos, biju baigi sarūgtināta, jo man ļoti patīk sajūtas uz sejas, tik tas skats paliek briesmīgs ja uz sejas ir kaut kādi savēlumi un izskatās kā netīra seja. :D

      Dzēst
  6. Es samulsu, saskaroties ar nevienmērīgo tekstūru!

    AtbildētDzēst
  7. Oij, es ar šo esmu sadraudzējusies, brīnījos, ka derēja jūtīgai ādai, tiesa gan, jāpagaida kamēr nožūst, savādāk tiešām neņems pretī tonālo, bet tā labs aizvietotājs grima bāzei vasaras periodā. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev viņš paildzina tonālā krēma noturību? Es cik ievēroju man atšķirība ne kāda, no priekšlaicīgas spīdēšanas glābj tikai Dzinatrs minerālūdens. :)

      Dzēst
  8. Es arī mēģināju paraudziņu, bet man savēlās arī bez tonālā. Taču sajūta kopumā bija patīkama.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad Tu pa daudz uzliki krēmu uz sejas vienā lietošanas reizē. Tajos paraudziņos krēms ir dikti daudz un pati esmu saskārusies ja uzliek pa daudz, tad veļās, bet ja smuki mauz pikucīti efekts pavisam cits. :)

      Dzēst
  9. Es pieteicos paraudziņam, ceru sagaidīt.
    Par to virpināšanos runājot, man loreal korektors 'šļūca' pa ādu uz loreal bāzes. Nebija iespējams uzklāt, kā ar pirkstu centos izlīdzināt, tā viņš pie ādas nepieķērās un nāca pirkstam līdz pāri visai sejai :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. P.s.
      izlasot šo, sāku apsvert iespēju nopirkt, nesagaidot paraudziņu.
      Jauks blogs, nebūtu Velvet mimosa ielikusi savā blogā norādi, nezinātu :)

      Dzēst
  10. Man bija paraudziņš, it kā ok, ņemot vērā, ka man no Drogu krēmiem parasti sametās pumpas, bet spirta tajā ir drausmi daudz, pilnīgi acīs kodā :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai, tad jua traki! Man actiņās nekoda. ;)

      Dzēst
  11. Man viss labak patik nivea-ta nesavelas ka citi kremi.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan