Pārskats: Essence LE Guerilla Gardening acu ēnas

26.06.13

Nesen priekš sevis atklāju pavisam jaukas acu ēnas no jaunās Guerilla Gardening kolekcijas. Lai arī pati kolekcija ir diezgan koša, šīs acu ēnas ļoti neitrālas, bet ļoti interesantas.


Šīs kolekcijas iedvesma ir nākusi no Zemes burvības - zaļie, brūnie zemes toņi un krāsainie ziedu toņi. Tas viss rada vasarīgu, ļoti svaigu un brīnišķīgu sajūtu.

 Tonis - 01 Garden Up!
 Šīs acu ēnas ir ar perlamutru un klājot dod satin finišu. Acu ēnas klājas ļoti viegli, tomēr gribētos nedaudz intensīvāk. Tonis bildēs vairāk sliecas uz pelēko, bet dzīvē ir pelēki brūns. Šādu toni meklēju jau labu laiku, bet līdz šim bija neveiksmīgi meklējumi, visu laiku trāpijās sudrabkrāsas acu ēnas.
 Uz plakstiņiem ēnas klāju pavisam viegli un nedaudz izpludināju. Ievēroju, ka acu ēnas nepludinās tik labi kā gribētos, tomēr man tas nav šķērslis, jo ir bijušas daudz trakākas un nesavaldāmākas acu ēnas. Tas viss atkarīgs no bāzes, ko liek pamatā.
 Tā kā pārbaudīju izturību, tad apakšā speciāli neliku neko. Devos uz pilsētu milzu karstumā un tikai pēc 5 stundām acu ēnas bija pilnībā jau iesēdušās rieviņās. Bez bāzes!! Tas ir pavisam labi!
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkamas - veikalos Drogas
  • Cena - Ls 1.45
  • Rezumējot - lai arī klājumā un izpildumā acu ēnas nav tik izteiksmīgas kā iepakojumā ar viņām var sastrādāties. Tikai jāatrod ideāla bāze un jālieto mitrajā tehnikā. Šādu toni es meklēju jau sen un līdz šim nekā, tāpēc es nepadošos. Un esmu ļoti sajūmināta, ka bez bāzes noturējās 5 stundas līdz pilnībā pagaisa.
bučas
&z


5 komentāri:

  1. Apskaties manā blogā Catrice nude paletes swatchus, man liekas, ka viens tonis ir diezgan līdzīgs tam, ko meklē, kā arī man ir Avon Pink Sands paletes swatchi, tur arī ir pelēkbrūns tonis.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Apskatījos, bet tas Catrice tonis vairāk velk uz brūno, bet Avon paletes tas tonis ir pa tumšu. :)
      Šādi esmu meklējusi daudz ēnas, bet tikai pēc toņa tuvāko esmu dabūjusi tikai tagad.
      Paldies par ieteikumiem!

      Dzēst
  2. Kas ir tas zaļais zīmulis?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par šo zaļo zīmuli drīz būs rakstiņš. Tas ir no jaunajiem Colorama zīmuļiem. :)

      Dzēst
  3. Sveika, kurās Drogās ir šī kolekcija, esmu bijusi jau 4ās un tur stāv savādaka kolekcija (nosaukums miglā tīts, nevaru atcerēties)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan