Pārskats: Avon Solutions Beautiful Hydration tonējošs mitrinātājs ar SPF 20

07.06.13

Lai arī zināju par šādu tonējošo mitrinātāju eksistenci, nekad īsti uz savas ādas tos lietojusi nebiju. Biju dzirdējusi daudz labas atsauksmes par šo katalogkosmētikas tonējošo mitrinātāju, bet pati lietot nebiju lietojusi.
Lietot var vienu pašu uz sejas ādas vai lietot kā bāzi zem tonālā krēma. Ļoti dīvaini man likās fakts, ka var nosmērēt drēbes.
Pēc tekstūras tas ir vidēji biezas masas, baltā krāsā. Sākumā var redzēt, ka baltajā masā ir smalki pigmentiņi, kuri smērējot izšķīst un dod ādai toni. Aromāts ir visai neuzkrītošs, bet daudziem tas varētu nepatikt.
Kārtīgi izsmērējot tonējošais mitrinātājs sejas ādai dod vieglu mirdzumu un izlīdzinātu sejas ādu. Jāsaka, ka man vairāk patīk sedzošāks efekts, tomēr ja negribās īpaši neko daudz likt uz sejas, bet tā, tīri simboliski, tad šis būs tieši laikā. Liels pluss ir tas, ka tam ir aizsargfiltrs SPF 20, kas vasarā ir tik ļoti nepieciešams.
Sastāvs:
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams - pie kataloga Avon izplatītājiem
  • Cena - Ls 4.90
  • Rezumējot - kā tonējošais mitrinātājs tas izpilda visas izvirzītās prasmes, tomēr man, personīgi, gribētos, lielāku sedzamību. Liels pluss ir tas, ka ir SPF, bez kura nu nekā nevar doties laukā. Priekš ceļošanas, ātras izskriešanas cilvēkos ar grimu uz sejas tieši tas, kas vajadzīgs vasaras dienā!
bučas
&z

15 comments:

  1. šis man agrāk bija viens no mīļākajiem produktiem. vasarā bija ideāls. diemžēl mana Avon meitene pārcēlās uz ārzemēm un piemirsu par šī produkta eksistenci. tagad gan iepakojums mainīts, jāpamēģina būs, vai tagad vēl ir tikpat labs :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šim jau arī tikko iepakojums nomainījās, tā kā skaties! ;)

      Dzēst
  2. Sen atpakaļ mēģināts, bija ok. :)

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti sen bija, kad vēl mācījos, bet man no šīs Avon oranžās sērijas, ieskaitot šo mitrinātāju, bija alerģija, uzklājot visa seja niezēja! :)))) Bet šāda tipa produkti man īstenībā patīk, viegli, mitrina, ja vajag sedzamību, var uzklāt kaut ko pa virsu, to pašu pūderīti! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai traki Tev! Jā, pūderīti piešauj klāt un staigā laimīga :D

      Dzēst
  4. jaunajā katalogā bija jau jaunajā iepakojumā un ar lielu atlaidi! viss jāķer ciet! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ar pirku pa 2, 50, jo 4,90 man liekas pa traku cenu priekš šī te. :)
      Ja izmēģināsi, pastāsti Tu arī savas domas.

      Dzēst
    2. labi, ja nopirkšu, būs atsauksme!
      Man jautājums: tas tonis ietonējas atkarībā no ādas toņa vai ir viens noteikts tonis šim? :)

      Dzēst
    3. Ir tikai viens tonītis un katram tas dod citu toni uz sejas. :)

      Dzēst
  5. Ieinteresēji :)
    Vienīgi, tas nav taukains? Tagad meklēju vieglu tonējošo krēmu, jo vasarā man āda īpaši taukojas :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sākumā, kad klāj ir sajūta kā liktu sejas krēmu, bet ar laiku tas iesūcas. Tomēr pa virsu šim noteikti kaut kas jāliek būs ja taukosies, jo noturība nav tik ilga. :)
      Jebkurš viegli tonējošs krēms bez pamata vai virskātas taukosies, to Tev saku no pieredzes, jo neatkarīgi no gadalaika mana seja ir un paliek taukaina. ;)

      Dzēst
  6. Hm, nebiju tādu katalogā pamanījusi. Izskatās interesanti :)

    AtbildētDzēst
  7. Es arī pirku iepriekšējā katalogā ar to lielo atlaidi, jo tiešām, 4,90 ir par daudz. Man patīk, ļoti ērti vasarai, kad negribās uz sejas likt kārtas ar tonālo, patīk arī tas vieglais spīdums uz sejas, āda izskatās svaiga, veselīga :)) Kad beigsies, meklēšu kaut ko līdzīgu, bet, ja šim nebūs atlaides, diez vai iegādāšos vēlreiz :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man no sākuma nebija pierasts, ka seja tā viegli spīd, bet tā veselīgi. 4,90 ir tiešām pa daudz, bet ja pērk pa puscenu, tad tiešām var iegādāties ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan