Mēneša favorīti: maijs

01.06.13

Jā.. jūnijs jau klāt, bet nemaz neticās. Nezinu vai jūs man ticēsiet, bet šim te rakstam biju jau izveidojusi divus video un abi neiet tehnisku iemeslu dēļ. Padevos un izlēmu, ka pieturēšos pie klasiskās versijas - rakstiskās.
Jāsaka, ka maija mēnesī man ir salīdzinoši maz dekoratīvās kosmētikas favorīti, tā iemesla dēļ, ka ar vien vairāk tos analizēju, ne tā kā iepriekš - ā, lietoju, nu tātad favorīts. Bet tagad ķeršos klāt maija favorītiem!
  1.  Rival De Loop atsvaidzinošs ūdens (losjons) sejai - ļoti labs losjons, kuru lietoju 3 reizes dienā un gandrīz vai divu mēnešu laikā esmu jau iztukšojusi. Lieliski noder, lai no rīta noņemtu taukainā krēma vai vazelīna paliekas, bet pārējās dienas daļās lieliski atsvaidzina sejas ādu. Nerada ādai kairinājumu, nesausina, jo nesatur parabēnus, silikonu un spirtu, kā arī tas ir pH neitrāls sejas ādai.
  2.  Garnier Pure Active želeja dekoratīvās kosmētikas noņemšanai - lieliska želeja, kuru lietoju katru dienu. Esmu sajūsmā, vēl joprojām, ka var lietot kā sejai, tā acīm neradot nekādu kairinājumu vai asarošanu. Noteikti iesaku pamēģināt - saudzīga sejai, bet nesaudzīga pret kosmētiku.
  3. Dzintars Atsvaidzinošs minerālūdens sejai - maija karstajās dienās gāja uz urrā! Karstumā organismu vajag atsvaidzināt ne tikai no iekšpuses, bet arī no ārpuses.
  4. Careline SkinGuard Saules aizsarglīdzeklis ar SPF 15 - apzināti pirku spreja tipa, jo smērējamie ļoti tracina taukainās konsistences dēļ. Šim līdzeklim sastāvā ir burkānu eļļa, kas ļauj iegūt vienmērīgu un brūnu ādas toni. Maija saulainajās dienās bez šī nekur!
  5. Garnier Fructis Split Ends Bandage serums - praktiski jau esmu izlietojusi, bet esmu ļoti apmierināta ar šo serumu. Lietojot mitros matos tas ļauj efektīvāk kopt matus, padara tos vijīgus un nogludinātus, bet ne taukainus.
  6.  MUA Power Pout lūpu balzams ar toni - ļoti viegls un patīkams balzams. Vieglās tekstūras un toņa intensitātes dēļ domāju būs mans vasaras top produkts.
  7. Artdeco Amazing Effect skropstu tuša - tušas mazā birstīte spēj radīt tik perfektas skropstas - atdalītas, pagarināta un pilnīgas. Kā arī All in One šī tuša ne birst, ne smērē, to es varu apgalvot uz 99,99%.
  8. Artdeco Skin Perfecting grima bāze - jau iepriekš rakstīju, ka par šo produktu esmu sajūsmā. Nespēju iedomāties nevienu maija dienu bez šīs bāzes pamatā. Visi tonālie krēmi un BB krēmi turējās savā vietā un nekur ne spīdēja, ne slīdēja. Vēlaties pilnu apskatu, tad rakstiet komentāros!

Tā lūk, šie ir mani favorīti. Lai arī maz, tie tomēr ir vislabākie no visiem. Jūnijā ir daži jaunumi, kuri beidzot ir jāizmēģina un  kas lai zina varbūt tieši tie ļūs par maniem nākamā mēneša favorītiem.

bučas
&z

9 komentāri:

  1. viennozīmīgi gribu rakstu ar Artdeco grima bāzi!
    Man arī serums un Garnier želeja baigi patīk! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs!
      Tie abi ir ļoti labi produktiņi!:)

      Dzēst
  2. Kur Careline var iegādāties?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja nemaldos, tad izstādē, kur es pirku teica, ka veikalos Sano. Viens no viņiem ir tur Mildas tirdziņā uz Satekles ielas, kur kādreiz bija Trakās Cenas. :)

      Dzēst
  3. Interesanti! :)

    Meklēju to Dzintara ūdeni sejai un izrādās Drogās nemaz nav, bet neviena Dzintara veikaliņa pa ceļam nav :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ūdens ir arī nopērkams Kolonnās un Douglasos. ;)

      Dzēst
  4. Jā, jā, jā rakstu par grima bāzi un uzskatāmām macro bildēm noteikti vajag! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Velvet, būs ar visām makro bildēm! :))

      Dzēst
  5. Tas Fructis ļoti ieintriģēja, būs japamēģina :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan