Maybelline Express Remover nagu lakas noņēmējs

19.06.13

Šāda tipa nagu lakas noņēmēji mūsu Latvijas tirgū jau parādījās pagājušajā gadā, kaut kad pavasarī, bet līdz šim laikam es tos nebiju mēģinājusi.
Dzīvē kaut kas ir jāmaina, un tagad es varu pilnīgi noteikti teikt, ka šādi noņēmēji ir daudzas reizes labāki nekā klasiskie vairāku iesmelu dēļ, bet par tiem vēlāk.
Princips ir tāds, ka iekšā bundulītī ir filca auduma švammīte, kas ir piesūcināta ar nagu lakas noņēmēju. Lai arī pirmo reizi tīrot nagus liekas, ka smaržo pēc tipiska nagu lakas noņēmēja, tā nav, tas smaržo neuzkrītošāk, lai arī pirmajā brīdī var sākt sāpēt pat galva no radītā aromāta.
Pats nagu lakas noņēmējs ir veidots pēc jaunas tehnoloģijas, kas ļauj noņemt visa veida nagu lakas dažās sekundēs.

parastās nagu lakas divās kārtās - 5 sekundes
parastās nagu lakas ar virskārtu - 5 sekundēs
mirdzošās nagu lakas vai nagu lakas ar spīdumiem - 7 sekundēs

Es patiešām neticēju līdz pēdējām mirklim, ka šāds "brīnums" spēj ļoti ātri noņemt nagu laku bez liekas piepūles.

Lietošanas princips ir nereāli vienkāršs - iemērc, pagriez un gatavs! Gluži tāpat kā ar atslēgām - ieliec, pagriez un vaļā.

Tomēr pats, pats labākais ir tas, ka
  • var ņemt līdzi lidmāšīnās, jo tas neizlīs un drošāks līdzi ņemšanai
  • nav jātērē ārkārtīgi liels daudzums vates plāksnīšu, līdz ar to taupās budžets
  • nagu lakas noņemšanai aizņem vien 5 sekundes
  • kalpo līdz 6 mēnešiem
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams - veikalos Drogas, Kolonna un U/V Stockmann
  • Cena - Ls 5.19
  • Rezumējot -tagad ikdienā, lai noņemtu nagu laku izmantoju tikai šo, jo tik ātrs, ērts un tīrs rezultāts ar parasto nagu lakas noņēmēju un vates plāksnīti aizņem daudz laika, bet šeit - vien dažas sekundes. Protams, kāju nagiem šādu neizmantos, jo tas nav fiziski iespējams, tomēr rokām nekas labāks nevar būt. Patīkami ir tas, ka var ņemt ceļojumos, rokas somiņā un visur citur, jo tas ir daudz drošāks un aizņem mazāk vietas nekā klasiskais nagu lakas noņēmējs + kaudze vates plāksnīšu.
bučas
&z

38 komentāri:

  1. Skatoties video, bija sajūta, ka skatos reklāmu, bet video labs :) Forši, ka saņemies pāriet/daļēji ieviest savā blogā video formātu, un zinu, cik tas ir grūti... Taču turpmāk mēģini ar kameru sarunāties kā ar savu labāko draudzeni :) Un ja nesanāk, nosēdini draudzeni aiz kameras. :)
    + youtube ir pieejami 101 video par to, kā atslābināties kameras priekšā utt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laikam šeit ir mana vaina, ka piemirsu uzrakstīt, ka tas video ir daļēji reklāmas video ar demonstrējumu. Ja tas būtu vienkārši pārskats, protams, es pavisam savādāk runātu. Tomēr paldies par ieteikumiem! ;)

      Dzēst
  2. Par budžeta taupīšanos gan var pastrīdēties, jo vates plāksnītes plus parastais noņēmejs kopsummā izmaksā tāpat lētāk kā šis ķopsis. Bet es arī šo ļoti gribu pamēģināt, noteikti dažās situācijās zelta vērtē, kad dārga katra sekunde :)
    Malacis, foršs video!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redz, es rēķināju ja pērk to pašu Maybelline noņēmēju +vates plāksnītes, tad iznāk dārgāk gan. Tomēr es arī lietoju nagu lakas noņēmēju kurš maksā ļoti lēti. :)

      Paldies!

      Dzēst
  3. Žēl, ka tagad ražotāju reklāmrakstiem tagad pievienojas arī (neveikli) video.

    Kas attiecas uz produktu un tā lietošanas ērtumu, laikam esmu saskārusies ar kādu neizdevušos ražojumu, jo laka tika izsmērēta pa visiem pirkstiem, kā arī švammītei paliekot netīrai, iepriekšējās lakas iszieķējas katrā nākamajā lietošanas reizē.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jau tīru kuro reizi, bet nagu laka nav izsmērējusies pa visu nagu un pagaidām švammīte tīra ir, tomēr visas lietas ar laiku netīras paliek, ne?

      Dzēst
  4. Nopietni, kāpēc tik samākslots video?
    Galīgi neizskatās, ko no sirds iesaki un demonstrē.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. wo wo, es ar ņirdzu :D

      Dzēst
    2. Meitenes, tas video ir daļējs reklāmas video, tā kā lūdzu neesat tik nejaukas. Var jau būt, ka mana vaina, ka iepriekš neminēju to, tomēr es vēl video jomā daudz mācos un mani tiešām sāpina, ka mani centieni dažiem cilvēkiem izraisa ņirgas.

      Dzēst
    3. fuj,meitenes.pašas uzdrošinaties ielikt tādu video. tikai citus var aprunāt. atradušās te!
      Malacis,Zanda! :) Lai tev veicas! :)) tikai neņem video laukā dēļ kaut kādām cacām :)

      Dzēst
    4. Paldies tik tiešām par uzmundrinošajiem vārdiem!!
      Man tiešām bija doma dzēst ārā video un viss, lieta darīta, bet nolēmu lai paliek. Priecājos, ka ir cilvēki, kas novērtē manus centienus, tiešām. :)
      Šis komentārs man tiešām lika justies labāk.

      Dzēst
    5. es gan pati nekad,ko tādu neizdarītu :D

      Dzēst
    6. ielikt tādu video.

      Dzēst
    7. Es varēju un nekas man nenotika. :)

      Dzēst
  5. Sveika! :)

    Un kā ar to švammīti - uz viņas paliek iepriekš noņemtā nagu laka un krājas tik ilgi, kamēr pudelīti nomaina pret jaunu?

    Elīna

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika, Elīna!

      Tīrot nevar redzēt, kas tur paliek iekšā. Redzēt var tikai ņemot švammīti laukā. Protams, ar laiku tā paliks netīra, tomēr es jau 10 reizi, ja nemaldos, tīru nagus ar šo un pagaidām nav vizuāli redzams, ka tā paliek netīra. :)

      Dzēst
  6. vienreiz gadījās situācija, kad sarkanā nagulaka bija jānoņem, braucot tramvajā, jo, no mājām ārā ejot, tā, nesen lakota, izsmērējās. nācās skriet Drogās un pirkt nagulakas noņēmēju un vatītes. tādā stulbā brīdī šī pudelīte būtu bijusi noderīga. bet nu nezinu, 5 lati.. neesi interesējusies, cik ilgi tāda turas tik tīra, lai nesmērētu pirkstus nākamajās lakas noņemšanas reizēs?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viena pudelīte, ~6-9 lakošanas reizes, ja neizmanto glitera nagu lakas noņemšanai, jo tad tie spīdumiņi nākamajās reizēs nosmērē pirkstu. Bet, ja lieto vairāk, tad ar laiku tas audums/paralons sāk sadalīties un tie gabaliņi arī līp pie pirksta. Nemaz nerunājot par to, ka viss iekšā paliek netīrs....

      Dzēst
    2. Redziet, par šo var strīdēties, jo tajā noņēmēja, kas maksā nedaudz virs 2 Ls iekšā ir parats un raupjs paralons, bet šeit ir maigs un liekas pat kā lupatiņa.
      Redzēs cik ilgi turēs, ja kas, turēšu jūs lietas kursā. :)

      Dzēst
  7. Jaattzist, ka uz siem jau ilgi skatijos. Patik ta nekepesanas doma, bet lidzi soma tadu bunduli?
    http://laidzivosaule.blogspot.pt/2013/03/bel-nagu-lakas-nonemsanas-plaksnites.html

    Manuprpat, sis ir daudz labaks variants tam ;)

    AtbildētDzēst
  8. Man laikam tomēr šis nepatīk. Nezinu kāpēc, bet neuzrunā - labāk izvēlos parasto noņēmēju un mazās plāksnītes nagu lakas noņemšanai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu.
      Man konkrēti žēl 5ls, jo nagu lakas noķēmējam un vatītēm es iztērēju max 1.50ls un lietoju mēnesi stabili.

      Dzēst
  9. Malacis, Zanda, ka saņēmies uzfilmēt video. Tas tomēr ir Tavs blogs, ceru, ka neņem negatīvos komentārus galvā. :)

    Par konkrēto produktu, man pat patīk, es arī filmēju video un laku tīriju nost reizes 10x, joprojām visu labi noņem un nagu nesmērē, vienīgais vajag mazo vates kociņu, ja ir nepieciešamība notīrīt naga maliņas, bet tā tiešām lietošānā ir ļoti ērts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Padies, Signe! Jā, tas ir mans blogs un kaut kā es arī vēlos augt savās darbībās. Protams, nedaudz jau mani tas sāpināja, tāpēc no paša rīta ne uz vienu komentāru neatbildēju, jo biju šokā kā meitenes mani sāka zākāt, bet nu lai vai kā.

      MAn arī labi noņem nagu laku, be smērēšanas un lietoju jau arī kādu 10 reizi. :)
      Gaidīšu Tavu video! ;)

      Dzēst
    2. Arī kritika jāmāk pieņemt! Nav vērts skumt - uztver visu vieglāk!

      Dzēst
    3. Protams, ka kritika ir jāmāk uzņemt, tā dzīvē ir visur. Es vairāk saskumu par to cik cilvēki asi reaģēja. Man pat vairs negribējās vispār turpināt blogu rakstīt, tikai dēļ tik nejaukiem vārdiem. Ir redzēts un dzirdēts daudz, bet es nekad neesmu spējusi būt tik nejauka un nelaipna pret līdzcilvēkiem. Jā, bez kritikas dzīvot nevar, piekrītu. Kritika dod pat tādu sava veida grūdienu turpināt un darīt, bet pirmajā brīdī es nejutos jauki. No dabas esmu diezgan emocionāla meitene, tādēļ varētu būt, ka man ir nedaudz grūtāk attiekties pret kritiku, bet zinu, ka dzīve palīdzēs izaudzēt "biezāku ādu". :)

      Dzēst
    4. Ja tu apstāsies pie katra rejoša suņa uz ceļa, tu nekad nesasniegsi gala mērķi.
      Par tādiem pasmej. Tomēr arī šādas negācijas, kā tu saki, uzaudzēs biezāku ādu! (tādus cilvēkus arī vajag) Galvenais neuztver to personiski! :) Saprotu, ik viens jau ņem pie sirds kaut ko sliktu, ..bet ar laiku iemācās tam vienkārši nepievērst tik lielu uzmanību.
      Un galu galā, tas ir blogs - nu neveiksmīgs ieraksts, vai kā.
      Bet tu jau vari tieši tādēļ izkopt to! :)
      Galvu augšā!

      Dzēst
    5. Signe,vari ielikt savu blogu?

      Dzēst
    6. Signes blogs ir http://bubio.blogspot.com/

      p.s. Viņa ir izveidojusi lielisku video par šo nagu lakas ņoņēmēju! Iesaku paskatīties!

      Dzēst
  10. Man šī mantiņa ļoooti patīk, nekas tur tāds šausmīgi netīrs nepaliek un pie pirkstiem nelīp, pašlaik lakoju nagus katru dienu, jo līdzeklis ir ļoti ērts un noņem laku lieliski! Arī gliterus, kuri pēc tam nekur nav pielipuši!

    AtbildētDzēst
  11. Vareji jau nagu paradit... Bet smiekligi, ka var redzet, ka ta oranza nagu laka nav nonemusies.. Viena bridi video var redzet... Baiga reklaama :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iespējams, Tu neseko manam blogam tik bieži vai vispār, bet esmu jau iepriekš minējusi, ka man uz nagiem ir Gelish. Tā kā ne šis noņēmējs, ne kāds cits to vienkārši nevarēs noņemt. Tas "oranžais nags" ir Gelish. :)

      Dzēst
  12. Bet ja tev uz nagiem ir Gelish, tad kā tu objektīvi vari spriest vai šis "brīnums" darbojas vai nē? Nemēģinu ''troļļot'', bet tomēr, ja vēlies efektīvi un ticami kaut ko noreklamēt, tad derētu sniegt uzskatāmus piemērus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jo es pa virsu uzlakoju nagu laku un tad to noņēmu izmantojot šo nagu lakas noņēmēju. :)

      Dzēst
  13. Vakar man vajadzēja steidzīgi noņemt nagu laku ārpus mājām. Gāju uz Drogas pēc Bel nagu lakas noņemšanas plāksnītēm, kuras lietoju parasti. Drogas diemžēl šo plāksnīšu nebija un nācās pirkt šo dārgo (es uzskatu, ka priekš nagu lakas noņēmēja - dārgi)noņēmēju. Nu ko - izdevās ļoti viegli un ātri noņemt nagu laku, bet spīdumiņi gan tik vienkārši nost nenāca. Paskatīsimies, cik ilgi viņš kalpos. Bet mans favorīts joprojām ir Bel.

    AtbildētDzēst
  14. Jā, lasu tavu blogu jau kādu laiku, kopumā man patīk, interesantas lietas par dažādiem kosmētikas jaunumiem var uzzināt, BET par tiem video .. ne šis ir pirmais, kurš ir tik neveikls un tā balss izklausas nu tiiik mākslīgi it kā tu kādu izmēdītu, nezinu, es tavā vietā laikam tā neķengātu sevi internetā, neuzskatu, ka tas ir tā vērts, to visu var arī uzrakstīt. Bet tā intonācija + sejas izteiksmes un kustības + teiktais šajā - man atstāja tādu wtf jautājumu sevī un šķita - nopietni? Kur cilvēkiem ir paškritiskums?

    Nezinu, kāpēc tu to dai - lai dabūtu ko par velti, vai kādu citu iemeslu dēļ, tā nav mana darīšana, bet nu ir kā ir. Bet tā tu esi forša meitene un ceru, ka neņemsi to tik ļoti pie sirds, bet tā vienkārši ir!

    Par konkrēto nagu lakas noņēmēju - ir jau dārgs, bet nu man arī tagad gribas pamēģināt

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan