Jaunums: Maybelline Colorama zīmuļi

27.06.13

Kā jau katru vasaru kosmētikas industrija iedrošina sievietes nebaidīties no košiem toņiem un tieši šajā sezonā visa sāls ir košajos un kliedzošajos toņos. Atpakaļ modē ir zilā tuša, jaunpienāceja ir dzeltenā un tirkīzzilā skropstu tuša. Zīmuļi arī neatpaliek no tušām - oranži, dzelteni, zaļi, zili un tā tik turpināt. Arī Maybelline ir jaunpienācēji zīmuļu klāstā. Šoreiz ļoti vasarīgi un interesanti toņi, kas nepliks bez uzmanības.

Šie toņi ir pavisam traki, vasarīgi un kombinējami. Ar šiem zīmuļiem var iegūt tik daudzas grima variācijas. 
Zīmuļi ir neticami mīksti, tomēr lai iegūtu tādu intensitāti kādu redzam ar actiņu ir nedaudz jāpapūlās.Līdz šim man nav bijis nācies saskarties, ka šie zīmuļi lūzt vai birst klājot.
No augšas - 210 Turqoise Flash, 300 Edgy Emerald, 400 Marvelous Maroon
Dažos iepriekšejos rakstos meitenes man prasīja, ka tas par zaļo zīmuli redzams uz actiņām. Tagad droši atbildu, ka tas ir mans pats, pats mīļākais zīmulītis no šī trio - Edgy Emerald.
Zīmuļus var klāt gar augšējo skropstu līniju, gar apakšējo vai kombinēt visus kopā. Jāsaka, ka uz maniem taukainajiem plakstiņiem zīmuļi ilgi neturās, tie sāk smērēties kā gar augšējo, tā gar apakšējo skropstu līniju, tomēr ja nostiprina ar labu bāzi, tad zīmuļi var noturēties ļoti ilgu laiku.
Šeit visus zīmulīšus sakombinēju kopā, tomēr zilais tonis ilgi neturējās, jo visu laiku smērēja augšējo acs plakstiņu.Domāju, ka nevajag baidīties no krāsām uz acīm. Jā, cilvēki skatās, nu un? Jebkura koša un kontrastējoša krāsa acīm ļauj likt izskatīties vēl košākām un skaistākām. Būs jums actiņas kā lellītēm!
Internetā var atrast tik daudzas un dažādas grima variācijas zīmuļu tehnikā. (Zemāk redzamais grims ir tikai daļēji zīmuļu tehnikā).
Tomēr pats galvenais, kas jāatceras darbojoties ar zīmuļiem - zīmulim vienmēr ir jābūt nospicētam un pirms lietošanas uz acīm zīmuli vajag nedaudz iestrādāt uz rokas, lai mīkstāk klājas un neskrāpē plakstiņu.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  •  Cena/veidi - Ls 1.49/ kopumā pieejami 4 jauni toņi
  • Nopērkami - veikalos Drogas, Kolonna un U/V Stockmann, lielveikalos Maxima un Rimi
  • Rezumējot - citām liksies, ka šie zīmuļi ir kā zīmuļi, bet man tie ir kas vairāk. Ar šiem zīmuliem ir neticami viegli izveidot dažādus acu grimu, pat smokey eyes, bet tas prasīs vairāk treniņa. Jāsaka, ka gribētos, lai zīmulis ilgāk turētos, tomēr katrs tonis jūsu acu krāsai liks izcelties vairāk un vairāk. Uzmanība noteikti būs garantēta.
bučas
&z

16 comments:

  1. interesanti zīmuļi un patika dizains! būs jāiečeko!

    AtbildētDzēst
  2. Iepatikās Turqoise Flash, gaidīšu, kad būs pieejami veikalos. :)

    AtbildētDzēst
  3. Noteikti gribēšu kopā ar tirkīzo tušu, ko joprojām gaidu veikalos! :)

    AtbildētDzēst
  4. Tev ļoti skaisti izceļ acu krāsu. Nav ne par košu, ne par pelēku, tieši laikā! :) Un tā ir lūpukrāsa vai tikai spīdums uz lūpām?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pirmajā bildē man uz lūpām ir Maybelline Color Whisper 440 tonī, bet pārējām divām man ir vienkārši Vaseline balzams uz lūpām. :)
      Paldies par komplimentu!

      Dzēst
  5. šie zīmuļi jau pieejami veikalos, šodien Rimi sev nopirku tonī Marvelous Maroon :)

    AtbildētDzēst
  6. oo, forshi, buus jaacheko :)

    AtbildētDzēst
  7. Atbildes
    1. Pieļauju, ka tuvu tam cik klasiskie Colorama zīmuļi. Pati tos vēl neesmu veikalos redzējusi. Līdz ko redzēšu, cenu pievienošu rakstā. :)

      Dzēst
  8. Jā, man ļoti patīk tas zaļais tonis - būs jāpaskatās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju Tev arī piestāvēs tas zaļais tonis! :)

      Dzēst
  9. ļoti ļoti gribētu zaļo, bet, man tā pat kā tev, ir taukaimi plakstiņi - negribās tērēties, ja viss smērēsies. (krāsoju tikai augšējo plakstiņu skroptu līniju)

    Essence bāze būs par vāju, lai dienu izturētu? (to arī plānoju izmēģināt)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zaļais tonis man tā nesmērējās kā citi, protams, es ar rokām neberzēju acis, bet tā nesmērē. Man plakstiņu smērēja tikai tas zilais tonis, jo biju diezgan augstu uzkrāsojusi, bet ja velk pie pašas līnijas, tad ir ok. :)

      Vari darīt tā ka, uzliec bāzi un nedaudz piepūderē plakstiņu pie skropstiņu saknītēm, lai paliek matēts un tad varētu ilgāk turēties.

      Dzēst
  10. Emeralds ir pasakaini skaists! Tieši tādu tonīti jau labu laiku vēlos savā kolekcijā!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan