Dienas grims + pārskats - Catrice kosmētika

20.06.13

Šodien es jums pastāstīšu par daudziem Catrice produktiem - sejai, acīm, nagiem, uzacīm. Biju domājusi veidot atsevišķus rakstus par katru produktu, tomēr par visiem vienuviet būs interesantāk un daudz pārredzamāk.
Sāksim ar seju. Jaunais BB Allround Foundation Multi-Benefit Make-up krēmam piemīt 6 sejas ādas uzlabojošas īpašības - mitrina, līdzsvaro sebuma izdalīšanos, koriģē nepilnības, aizsargā ar SFP 30, izgaismo un maskē.Tonis - 020 Rosy Beige
 - Klājot uz sejas tas labi maskē ādas nepilnības, ir vidēji biezas konsistences un sejai sniedz dabiski mirdzošas ādas efektu. Protams, tumšos lociņus un dažus izsitumus tas nespēja tik labi nosmaskēt, bet tam talkā nāca korektors. Labi ir tas, ka pateicoties veselīgajam ādas mirdzumam seja dienas laikā nespīdēja tik uzkrītoši. Man ļoti patīk krēma tesktūra un segums. Uz sejas jūtas ļoti viegli. Pluss, priecē, ka aizsargā ar SPF 30, biju pārsteigta par tik lielu skaitli, jo parasti ir tikai 15, 20 vai 25.
Absolute Eye Colour Mono acu ēnas, tonis - 540 Rose Marie´s Baby
 - Šīm acu ēnām ir satin finišs, kas nozīmē, ka tās nav nedz stipri mirdzošas, nedz matētas. Uz plakstiņiem klājas ļoti viegli, tomēr bez bāzes neuzdrīkstējos pat lietot, neturētos ilgi. Ar švako bāzi man noturējās 5 stundas līdz pilnībā pazuda, pēc 3 stundu lietošanas bija jau sākušas viegli krāties.  Pašas acu ēnas ir vidēji pigmentētas, nedaudz pacīnīties ar tām vajadzēs.

Uz plakstiņiem vieglā kārtiņā, nedaudz izpludinātās,  tikko pēc uzklāšanas.
Longlasting Eye Pencil Waterproof acu zīmulis, tonis - 070 Blue Berrymore
 - Sen nebiju lietojusi ūdensnoturīgus zīmuļus, jo patiesībā no tiem nedaudz baidos, ka vakarā nevarēšu noņemt nost. No sākuma likās, ka zīmulis ir ļoti ciets, tomēr to vajag nedaudz iestrādāt uz rokas un tikai tad lietot uz acīm. Ļoti patīk, ka zīmulis ir automātisks, nevajag asināt, bet ja gribās spicu zīmulīti, beigās ir iestrādāts zīmuļasināmais, ka ļauj palikt tam spicam un precīzam visu laiku. Tonis ir tāds kā violets ar zilu un nedaudz melnu, ikdienā lietojot pavisam maz var izskatīties pat melns. Dienas laikā nedaudz smērējās uz apakšējā plakstiņa, bet uz augšējā turējās teicami. Par laimi, grūtības ar noņemšanu nebija. Tomēr, kad mēģināju uz rokas, tas nereāli ieēdās un tikai nākamajā dienā bija pazudis.
Zīmulīti viegli uzvilku uz augšējā un apakšējā plakstiņa. Protams, var intensīvāk, bet tad vajadzēs nedaudz vairāk piepūlēties.
Visi 3 produkti kopumā. Pašā apakšā var redzēt arī BB krēma toni.
Eyebrow Filler - Perfecting & Shaping Gel uzacu tuša/gēls
 - Iepriekš uzacis ikdienā krāsoju ar zīmuli, retu reizi ar matētām ēnām, tādēļ priekš manis šāda tipa produkts ir kas pavisam jauns. Nekad nebūtu domājusi, ka par šo būšu tik sajūsmināta. Tagad lai ietonētu uzacis tas aizņem vien 1 minūti, jo visas "tukšās spraugas" tiek aizkrāsotas vienā mirklī+ uzacis tiek arī akurāti izķemmētas. Bieži vien ar zīmuli iznāk kāda kļūmīte, bet šis ietonē uzacis vienādi bez problēmām. Visu dienu uzacis ir skaisti ietonētas un turās vietā. Gēls nerada smagnēju sajūtu uzacīm, tā kā nemaz nejutīsiet, ka kaut kas tur vispār ir virsū. Pats, pats labākais par ko es biju pat pārsteigta, ka šis viens tonis der visiem uzacu toņiem.
Lashes To Kill False Lashes Volumes skropstu tuša, melna
 - Iepriekš biju lietojusi tikai vienu Catrice tušu, tā man ļoti patika lai nokrāsotu apakšējās skropstiņas. Ražotājs apgalvo, ka šī tuša sniedz satriecošu apjomu un pagarinājumu. Es teiktu, ka šī ir tipiska apjoma tuša. Ievēroju, ka daudz nebija jāklāj, lai redzētu efektu. Protams, nedaudz pagarināja, tomēr skropstas vairāk izskatās kuplākas nekā garākas ar šo tušu. Visu dienu uzvedās normāli, tikai ap vakaru var nedaudz sākt smērēties.
Visi produkti vienā grimā. Papildināju grimu ar pilienu bronzera un korektoru. Pārējie visi produkti ir no augstāk apraktītajiem. Varat ievērot cik skaistas un definētas uzacis iznāk ar šo tušu/gēlu. Kā arī var redzēt sejas veselīgo mirdzumu, ko sniedz BB krēms.
Ultimate Nail Lacquer nagu laka, tonis - 08 Goldbusters
 - Pēdējā laikā man ir izteikta interese uz mirdzošajiem toņiem. Tā kā sudraba mirdzošā man jau ir, vajag vēl zeltu. Man ļoti patīk, ka Catrice nagu lakām ir tā platā tiņa, kas ļauj neticami viegli uzklāt nagu laku. Pēc uzklāšanas tā žūst diezgan ilgi, bieži noķēpējos kamēr vēl nav izžuvusi pilnībā. Nagiem dod ļoti skaistu mirdzumu un var lietot pie tikt daudziem vasarīgajiem toņiem nelielam akcentam.
Lielā palielinājumā, lai var redzēt, cik labi šī nagu laka kontarstē ar vasaras toņiem un dod skaistu mirdzumu.
Tādi lūk ir mani jaunpienācēji no Catrice. Domāju, ka produkti ir daudz maz ļoi labi, protams, šeit visvairāk izcelšu BB krēmu, acu zīmuli, lai arī nav nemaz tik noturīgs un uzacu tušu/gēlu, jo katru rītu atvieglo man darbu ar savām uzacīm.

Catrice kosmētiku var iegādāties veikalos "Drogas". Periodiski paradās jauni proukti vai limitētās kolekcijas. Ja ir iespēja, noteikti paskataties, tur var atrast daudz labu lietu. Es vēl vēlos izmēģināt arī slavētos lūpu produktus - lūpu krāsas un lūpu spīdumus.

bučas
&z

8 komentāri:

  1. Acu ēnu tonis ir arī manā višlistā. :)

    Glīti!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev viņš arī ļoti piestāvētu, tīri pie acu krāsas. :)

      Dzēst
  2. Labs rakstiņš, ieinteresēji mani ar to uzacu gēlu :) Varbūt var palūgt vēl bildes tieši ar uzacīm pirms un pēc?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. JA ir interese varu izveidot atsevišķu rakstu ar visiem pirms un pēc. :)

      Dzēst
  3. Jā, mani arī ieinteresēji ar to uzacu gēlu. Ja man dabīgi ir melnas, paplānas uzacis, tiešām man derēs? Parasti piefiksēju vienkārši ar Dzintara gaišo tušu, kas uzlabo augšanu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis gēls nedod efektu, lai Tev izskatās tumšais vai gaišās uzacis, bet loti dabīgi aizpilda tukšās spraugas un izķemmē gluži kā ar bezkrāsainu želeju. :)

      Dzēst
  4. Acu ēnu tonis ir burvīgs, tāpat kā grims! Ļoti maigi! Es vēl pievienotu sārtumiņu vai bronzeri vaigu galos, tad tu būtu pavisam ziedoša! :)

    Saki, Catrice BB tomēr jāpērk, jā? Es pagrozos pie stenda un eju bešā! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es liku vaigu sārtumu, bet ļoti nedaudz. Bija pārāk nomācies, tāpēc neliku bronzeri. :)

      PAr to BB ir tā, ka vasarai man viņš ilgi neturās kā gribētos, bet rudenim būs tieši laikā. Zini man ir grūti teikt kādi BB Tev patīk, jo man patīk biezāki un sedzošāki, tomēr kuram seja tāpat spīd cauri, un šis tāds ir. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan