21.06.2013. - Izlaidums

30.06.13

Vispirms jau jāsaka kamdēļ atliku rakstu par izlaidumu tik ilgi. Bildes bija, ideja bija, tikai nebija entuziasma. Visu nedēļu jutos tā kā ieslīgusi dziļās pārdomās, lai arī patiesībā nemaz tā nebija. Neteikšu, ka nedomāju par to, ka kāds dzīves posms ir noiets un jāsper nākošie solīši, lai vēlāk kaut ko sasniegtu. Labi, bet tagad pie priecīgās daļas.
 Izlaiduma "tēlu" izvēlējos ļoti klasisku. Klasiska griezuma kleita, neukrītošas bēšas kurpes un pats minimālisms aksesuāros. Protams, ja viss ir neitrāli, tad seja tikai papildināja kopskatu nevis izcēlās uz visa fona.
Kleita - Orsay
Kurpes - Deisy apavi
Kaklarota - Karamelles
Visi izmantotie produkti grimam:
Acīm izvēlējos acu ēnas vēsos toņos un pieturējos pie parastākā smokey eyes. Tā kā pasākums notika plkst. 16:00 un bija ļoti karsts, tad neko šerpāku un pamanāmāku neveidoju.
Pa visu plakstiņu klāju pašu pirmo acu ēnu toni no kreisās puses, ārējā acs daļā toni zem iepriekšējā - viegli sapludināju pāreju. Gar augšējo malu (crease) izmantoju matētas acu ēnas, lai ēnojums izskatās daudz dabīgāk. Uz ūdenslīnijas neliku neko, bet gar apakšejā acs plakstiņa maliņu samiksēju pašu tumšāko toni ar otru tumšāko un ar otiņu, kurai ir slīps snīpītis viegli uzklāju. Gar augšējo skropstu līniju uzklāju gēla laineri ar to pašu slīpo otiņu, kuru izmantoju iepriekš. Līniju neveidoju nedz biezu, nedz izvirzītu nedaudz uz āru. Tikai akcentēju acu kontūru. Skropstas krāsoju ar divām dažādām skropstu tušām, lai iegūtu patiesi izcili atdalītas un skaistas skroptas. Uz augšējām divās kārtās Artdeco All in One. Apzināti izvēlējos šo, jo zinu, ka šī tuša nedz smērē, nedz birst, kā arī spēj neilgu laiku izturēt asaras. Uz apakšējām klāju Artdeco Amazing Effect skropstu tušu, kurai ir super smalka otiņa, kas ļauj neticami precīzi un dabīgo uzklāt tušu arī uz mazajām skropstiņām. Arī šī tuša ir ļoti noturīga un mani nav pievīlusi ne reizi vēl.
Sejai izmantoju Artdeco grima bāzi, labi sedzošo Essence korektoru (dāvināts) un pa virsu Artdeco minerālo pūderi. Uz vaigiem klāju tikai Essence vaigu sārtumu, jo man bronzeris liekas pārlieku uzkritošs pēc tam bildēs. Izvēlējos tādu oranži koraļļu toni - it girl.
Uz lūpām nolēmu klāt bezkrāsainu lūpu spīdmu, kas tikai vieglītēm lūpiņām liek izskatīties simpātiskām.
Uz nagiem man bija sarkans Gelish par kuru ieprieš rakstīju jau.

Matus man veidoja friziere. Viņa izveidoja ar fēna palīdzību viegli vījīgas lokas, ļoti līdzīgi maniem dabiskajiem matiem. Fotogrāfijās mati ir nedaudz pieplakuši, jo telpā bija neticams karstums un es nedaudz sasvīdu. Kurš gan nesvīsts lielā karstumā?!
Pašā vakara izskaņā mana vecākā brālēna draudzene uzdāvināja šo pašcepto mājas torti ar uzrakstu. Pati gardākā dāvana!
Patiesībā neticās, ka esmu jau pabeigusi skolu, bet no otras puses esmu neticami laimīga, jo man nebūs pēc kā skumt skolā, ja nu vienīgi pēc dažiem cilvēkiem, kas bija nedaudz jaukāki nekā pārējie klasesbiedri. Skolas gados es nebiju mīleta persona, drīzāk ļoti nīsta. Pirmām kārtām jau mana izskata dēļ un vēlāk jau sava rakstura dēļ. Tomēr ļoti skumji, ka tie cilvēki tā arī nesaprata, ka es tāda tapu tikai pēc viņu un viņu draugu ilggadējā terorisma. Par laimi, es saņēmu sevi rokās un mainījos un esmu tāds cilvēks kāda esmu tagad.  Ja būšu gatava kā uz delnas atklāt savas skolas gadus, es uzrakstīšu visu ko par to domāju un varbūt nedaudz uzzināsiet kaut ko par mani, tomēr vai jums maz tas interesētu?

bučas
&z

51 komentārs:

  1. Tu man bildēs ļoti atgādini Keitu Midltoni. Ļoti skaisti, Zanda! Apsveicu ar skolas beigšanu!

    Viktorija

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, Keita Midltone ir daudz reizes skaistāka, bet paldies par komplimentu!

      Dzēst
  2. Apsveicu ar skolas beigšanu!
    Arī man, izlaidumā, mugurā bija sarkana kleita. :)))

    AtbildētDzēst
  3. Ir kāds tutorial šim grimmam?
    Ļoti skaisti izskaties.

    Vai laineris ir no mybelline?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, diemžēl nav. Pati izdomāju šo grimu. :)
      Paldies!

      Jā, tas ir Maybelline laineris.

      Dzēst
  4. Mani interesētu tas raksts par skolas gadiem, mūsdienās ir daudz problēmu, ar ko jaunieši saskaras skolā, tāpēc būtu interesanti palasīt un pamācīties kaut ko no Tavas pieredzes :)
    Ļoti skaistas bildes, Zanda, tiešām! Apsveicu un novēlu lielus panākumus nākotnē - vēl liels ceļš ejams, tāpat kā man! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. LAbi, Kristīn, ņemu vērā. Kad būs iedvesma noteikti uzrakstīšu. :)

      Jā, dzve tikai tagad sākas, jo viss kas bija līdz šim bija bērnu padarīšana. Paldies!

      Dzēst
  5. Skaists, gaumīgs un pārdomāts kopteels. Man ļoti patīk nude kurpes pie krāsainām kleitām. Tā teikt - nude kurpes ir jaunās melnās. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies, Elīn! Apzināti izvēlējos pieturēties pie klasikas, jo esmu tās fane. :)
      Es vispār esmu starā par to cik skaisti izskatās bēšas kurpes ar krāsainām kleitām. Vards vietā! :)

      Dzēst
  6. Izskatījies vienkārši fantastiski :) Ļoti pieaugusi, ņemot vērā, ka tomēr tikai 12.klase :) Manā laikā (haha, jūtos veca) visas šķita tādas jauniņas ar puķainām kleitiņām... Jā, laiki mainās un cilvēki pieaug arvien ātrāk un ātrāk.
    Ja esi gatava dalīties ar saviem piedzīvojumiem vidusskolas laikā, tad noteikti uzraksti. Jau lasīju tavas draudzenes/klasesbiedres blogu par vidusskolas gadiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. kas tas par klasesbiedrenes blogu? Kā saucas?

      Dzēst
    2. Paldies! Brīnums, ka kāds cilvēks man pasaka, ka izskatos pieaugusi, jau daudzi domāja, ka beidzu tikai 9. klasi.
      Nezinu vai esmu, jo zinu, ka cilvēki var pārprast un lai uzzinātu patieso stāstu ir jāzin viedoklis no vairākām pusēm, tomēr varbūt mani varēs labāk saprast ja izklāstīšu savu skolas pieredzi.
      Nu tur ir tā, ka man ar Fox viegli negāja (sākumā), pēc tam jau pieslīpējāmies, bet viņa stāsta par 3 gadu pieredzi, es varu pastāstīt lielos vilcienos par 9 gadu pieredzi vienā skolā. :)

      Dzēst
    3. Jā, man klasesbiedrene raksta vairāk dzīvesstila blogu un tur var ilasīt par viņas pieredzi vidusskolas gados.

      http://winterfoxx.blogspot.com/

      Dzēst
  7. Apsveicu ar skolas absolvēšanu! Un, laikam atkārtošos, bet patiešām burvīgi izskaties :))
    Mūsdienu jaunieši ir diezgan skarbi, tāpēc malacis, ka atradi savu "es"! Veiksmi Tev arī turpmāk! :)
    Un par to stāstu- ja vēlies- raksti! Lai gan ar šādu problēmu neesmu tā īsti saskārusies, ir vienmēr interesanti palasīt citu pieredzi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, Patrīcija!!

      MAn bija grūti atrast savu es un vēl joprojām to meklēju, tomēr es uzrakstīšu, kad būšu gatava! :)

      Dzēst
    2. Liels paldies, Patrīcija!! :)

      No sākuma bija grūti, bet tagad vairs nav un ja man būs iedvesmatad es noteikti uzrakstīšu par saviem skolas gadiem. :)

      Dzēst
  8. Apsveicuuu!Tēls ļoti jauks.Tagad laikam tāds periods,kad apjukusi.
    Atceros savu izlaidumu,baigi grūti ir pēc kāda mēneša,kad paiet izlaiduma eiforija,liekas,ka līdz šim tu zināji ko darīt,bija tiekai viens ceļš,bet tagad vienā brīdī ir jāpaliek pieaugušai un jāizdara pašai sava izvēle,kur doties tālāk.
    Veiksmi tev,lai viss izdodas.Uz klasesbiedriem neturi ļaunu prātu,situācijas ir dažādas,var kaut kad palaidi garām kādu momentu,tāpēc tā sanāca,bet dzīve iet uz priekšu,domāju,ka viss ar laiku aizmirsīsies.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, Aija, par skaistajiem ceļa vārdiem!
      Tici vai nē, bet es neesmu nemaz tā apjukusi, jo jau ļoti ilgu aliku zinu, kur došos studēt un ko no dzīves vēlos. Protams, pa vidu problēmas, tomēr ja cilvēks pieturas pie sava sapņa, tad viss izdodas. :)
      Vairs es uz viņiem neturu ļaunu prātu, jo man palika vienkārši vienalga. :)

      Dzēst
  9. izskaties vienkāršii perfekti! trūkst vārdu tiešām. : ))) tāda saulīte,aaa,tāds prieks par tevi! buča!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai, cik mīļi! Liels paldies! Tavs komentārs man lika no sirds pasmaidīt!

      <3

      Dzēst
  10. Apsveicu! :) Izskaties fantastiski! )

    Par klasesbiedru attieksmi...tas ir mazākais par ko jāuztraucas :) Galvenais, ka pati ar sevi esi apmierināta un vēlies pilnveidoties ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!!!

      Zini, ar laiku es iemācījos palikt vienaldzīga pret tiem cilvēkiem. Man nebija ne naida, ne dusmu, vienkārši - vienalga.
      Protams, ka es vēlos pilnevidoties, man ir tik daudz plānu, ka tik ātrāk īstenot! :)

      Dzēst
  11. Pievienojos sveicējiem un vēlu visu to labāko nākotnē! Izskaties tiešām burvīgi! :)

    AtbildētDzēst
  12. Sveicieni arī no manis! Kleita ļoti skaista, tev piestāv:)

    Un runājot par skolu un klasesbiedriem, atceroties savu veco klasi varu teikt, ka ļoti vienkārši vajag kādu, ko apcelt. Viens klasesbiedrs no mums aizgāja, sāku apcelt nākamo, tas arī aizgāja, pārējie uzreiz ''pārslēdzās'' uz citu. Es to parasti vienmēr centos neņemt galvā, un galvenais- neapsmiet citus, lai pašai sirdsapziņa tīra:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!!

      Jā, no sākuma es to neizināju, bet vēlāk es sapratu. PAr to citu nepaceļsanu saku uzreiz, ka tas ir ļoti grūti, jo tad kad cilvēks ir bijis apcelts teju 5 gadus, tu vairs neizni, kas pats esi un tad cilvēks bieži noiet ne uz to ceļu, kur vajadzēja. :)

      Dzēst
  13. sveiciens izlaidumām,dīvaini ka nebūs vairs jāmācās Baldonē,mūsu klasē bet varbūt arī labāk :) - ieva. Arī es dažkārt jutu,ka mūsu klasē daudzi tiek apspiesti,skumji ka tā,bet lai turpmāk dzīvē veicas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ieva, tas man ir tāds pārsteigums! Sveicu arī tevi!
      Protams, ka no vienas puses ir skumji, jo tur paliak cilvēki, kas bija labi pret mani, bet vairums tomēr tādi nebija. Es zinu arī tavu stāstu un ļoti labi saprotu kā tev bija. Mums nevienam nebija viegli, it īpaši pējā gadā, tomēr to atgriezt vairs nevarēs nekad.
      Es no visas sirds novēlu tev sasniegt visu, visu ko vēlies un pierādīt sevi, kaut vai sev pašai. Es ļoti ceru, ka mums dzīvē būs izdevība satikties!! :)
      Lai veicas!!

      bučas

      Dzēst
  14. Apsveicu! Ļoti skaistas bildes, sevišķi man patika make up:)
    Runājot par apcēlējiem, nebrīnies, ja pēc gadiem kāds no viņiem tevi apkalpos Maximā (daudzi no viņiem tamlīdzīgi beidz savu "karjeru"):D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies!!

      Sasmīdināji!
      Īstenībā jau ir tā, ka nav nozīmes kādu darbu cilvēks dara, galvenais, ka pienācīgi, ar paceltu galvu. :)

      Dzēst
  15. Pievienojos sveicēju pulkam un labākie novēlējumi turpmākām dzīves gaitām! :)

    Piekritīšu meitenēm, izskaties uz miljonu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Velvet, liels, liels paldies!

      Gan jau būsi lietas kursā par manām dzīves gaitām, jo nekur pazust netaisos! :D

      Dzēst
  16. Skaists koptēls. Ļoti patīk.

    Un par skolu un klasesbiedriem... īstenībā vienalga par viņiem! Galvenais, kā paši galva nostādīta, tava personība un spēja novērtēt sevi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Elīna, tiešām ļoti patiesi teikts! Un tā arī ītenībā arī ir!

      Paldies!

      Dzēst
  17. Zanda, tu izskaties vienkārši satriecoši! Lieliska make-up izvēle un skaista kleita. Koptēls tiešām uz miljonu!

    Par vidusskolu - aizmirsti un neturi ļaunu prātu uz pāri darītājiem. Vismaz kā blogere tu šķieti ļoti jauka, sakarīga un atstāj laba, pieauguša cilvēka iespaidu. Nav ko domāt par pubertātes apsēstiem tīņiem. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. piekrītu katram vārdam! :)

      Dzēst
    2. Wow, esmu pārsteigta par tādu komplimentu! Pilnībā nezinu ko teikt!

      Mani ir viena tāda rakstura īpašība, kuru nevaru iznīdēt un tā man neļauj brīvi elpot un dzīvot tālāk - negatīvo emociju paturēšana sevī.
      Atliek ieraudzīt pāri darītājus un tad kā kino filma man atkal un atkal uzjundī viss, ko man tad nodarīja.
      Tagad esmu savādāka, pavisam noteikti, tomēr ik pa laikam vecā Zanda ir klāt.
      Es cenšos kļūt pieaugusi un aizmirsts pubertātes muļķības. :)

      Dzēst
  18. Kāpēc tad šie tavam izskatam piesējās? Vai vienkārši, kā tas skolā notiek - piesienas piesiešanās dēļ? :(

    Un kas par draudzenes blogu? :) Būtu interesanti atklāt vēl kādu interesantu vietu sekošanai!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piesējās pie mana izskata, bet tagad es par to runāt ne pavisam nevēlos. :)
      Ceru, ka neņem vērā. :)

      Klasesbiedrenes blogs -
      http://winterfoxx.blogspot.com/

      Dzēst
  19. Ha, labi, ka nebiju, kurpes laikam mums būtu bijušas vienādas! :D
    Es vēl aizvien gaidu no Tevis vēstulīti, jūlijs jau klāt!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu zini, es par to nemaz nebūtu pārdzīvojusi!!! ;)
      Būs vēstulīte, tik man jāsaņem savs atestāts un jānosūta pieteikums uz universitāti. :) Tad būšu tavā rīcībā! ^^

      Dzēst
  20. Pirmāmkārtām, apsveicu ! Vai Tu domā tālāk kur stāties ? :) (tas tā, tīri intereses pēc). Otrāmkārtām, izskatījies burvīgi, izkāpusi no žurnāla vāka. Kleita, grims, kurpes, frizūra, viss saskaņots . :) Super . :)
    p.s. gaidu aprakstu, būtu tiešām interesanti palasīt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, jau sen izlēmu kurs stāšos, bet pagaidām neko neatklāšu, vēlāk, es apsolu, ka visu pateikšu. :)
      Milzīgs paldies par komplimentu, es pilnīgi samulsu.
      Būs aprakstiņš, bet pēc kāda laika. :)

      Dzēst
  21. Ar nokavēšanos apsveicu un pievienojos labajiem vārdiem - tiešām izskaties skaisti un gaumīgi!
    Lai veicas ar tālāko izvēli, gaidīšu vēl rakstus no Tevis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies, Laura!
      Būs no manis raksti, apsolu! ;)

      Dzēst
  22. Ļoti skaisti :) Esi no Baldones? :O

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja tas kaut ko maina tad jā, esmu gan! ;)

      Dzēst
  23. Tiešām ļoti gaumīgi izskaties, Zanda!
    Prieks, vairāk šādu meiteņu :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan