Pārskats: Revlon Professional Pro You Repair Treatment maska matiem

10.02.13

Pirms kāda laika iegādājos šo matu masku uz izpārdošanas cenām. Vien ieraugot vārdu Revlon, mans maciņš vērās vaļā un kārdināja mani pirkt un beidzot izmēģināt Revlon matu kopšanas produktus.
Ražotājs sola, ka Pro You Treatment ir atjaunojoša maska bojātiem matiem ar augstas koncentrācijas sojas un kviešu proteīniem matu kutikulu stiprināšam efektam. Dziļi baro un atjauno gan matu iekšējo, gan ārējo struktūru. Satur kondicionieri, kas padara matus mīkstus, paklausīgus un spīdošus. Matu kļūst stipri un elastīgi.

Matu maska izteikti smaržo pēc kviešiem un vēl citiem graudiem, kas man patiesībā patīk, jo iepriekš nebiju mēģinājusi nevienu matu masku ar tik graudainu aromātu.
Pēc tektūras tā ir bieza, baltā krāsā.
Esmu lietojusi jau 5 reizes un varu apgalvot, ka šī ir ļoti laba maska. Lietojot mati kļūst veselīgi mirdzoši, elastīgi, gludi, tie nepiņķerējas tik traki. Pats galvenais - tie vairs nav tik pūkaini.
No dabas esmu viļņainu matu īpašniece, meklēju kondicionierus, kas matus padara nedaudz smagnēju, lai tie kļūst taisnāki.
Lietojot masku, var just, ka sastāvā ir kondicionieris, kas matus padara smagnējus, taču ne ārkārtīgi pieglaustus.
Ziemas periodā esmu pieradusi nesāt matus sasietus, jo es nespēju iedomāties, kas notiek ar maniem matiem sala laikā.
Tā kā šo masku lietoju svētdienās, šodien arī lietošu, pirmdienās man ir grūti savaldīt savus matus, matu gumija pilnīgi slīd laukā no matiem.
Lietošana ir pavisam vienkārša - mitros matus ieklāj nepieciešamo daudzumu, nedaudz nogaida,3-5 minūtes, tad izskalo ar vēsu vai siltu ūdeni.
Ievēroju, ka skalojot ar vēsu ūdeni, mati mirdz daudz vairāk, bet ar siltu, maska skalojas ātrāk laukā.

Sastāvs:
Kopsavilkums
_______________________________________________________________________________
  • Cena/tilpums - £10.95/ 500 ml
  • Rezumējot - kopumā varu teikt, ka esmu tik priecīga, ka toreiz nedomājot šo masku iegādājos. Maska pietiks noteikti vēl kādām 10 reizēm. Mani iepriecina tas, ka maska lieliski palīdz spurainu un viļņainu matu īpašniecēm, nepadrot matus neglītos un pārlieku pieglaustus pie galvas. Sojas un kviešu proteīns palīdz maniem matiem vieglāk pārciest ziemas klimata maiņas.
&z

4 komentāri:

  1. Parasti, kad mazgāju matus, skaloju ārā maskas un kondicionierus ar vēsāku ūdeni- tā darot kādu mēnesi, mati tad kļūst spīdīgāki:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es matus pārsvarā mazgāju tikai vēsā ūdenī, tas ir tāds kā mans matu mazgāšanas galenais "noslēpums".
      Es to nedaru, lai mati paliktu spīdīgāki, bet gan tādēļ, lai galvas āda nav plēkšņaina.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan