Pārskats: Manhattan Clearface Creme Gel sejas krēms

06.02.13

Janvāra beigās es jūs sāku iepazīstināt ar sev pavisam jaunu sejas kopšanas līniju, kas ir speciāli izstrādāta priekš problemātiskas sejas ādas. Kā noslēdzošais produkts no šīs sērijas ir mitrinošs sejas krēms.
Ražotājs sola, ka sejas krēms ilgstoši mitrina sejas ādu un cinās ar pūtītēm. Jāuzklāj tas ir no rīta un vakarā uz attīrītas sejas ādas.
Piemin arī to, ka šis krēms lieliski der priekš kombinētas, problemātiskas un "nelīdzenas ādas".
Pēc tekstūras tas ir ļoti biezs, balts sejas krēms, kas smaržo ļoti saldi. Grūti ir noteikti kāds konkrēti aromāts, bet kaut kas uz saldumu pusi. Varbūt kāds auglis.
Es šo sejas krēmu klāju no rītiem pirms bāzes un BB krēma. Esmu ievērojusi, ka tas virpinās ne tikai tad, kad nespēj sadraudzēties ar tonējošajiem līdzekļiem, bet ar tad, ja tiek pārāk daudz uzklāts uz sejas viens pats.
Grūti teikt par mitruma līmeņa uzlabošanu, bet pumpas gan nemetās tik traki, kad lietoju šo sejas kopšanas sēriju. Pa kādai maziņai jau ir, bet ne tā kā kādreiz, ka visa piere bez maz vai "nosēta" ar pumpām.
Sastāvs:
Kopsavilkums
______________________________________________________________________________
  • Rezumējot - esmu ļoti apmierināta ar sejas krēmu efektu, bet mani dažkārt mulsina tas saldais aromāts. Man jau patīk saldas lietas, bet pienāk tāds rīts, ka to saldumu vienkārši uz sejas negribās smērēt. Pozitīvi ir tas, ka sejas krēms mazina pupiņu veidošanos. Ja āda būs jūtīga kādā konkrētā rajonā, tad , iespējams, ka krēms nedaudz kairinās sejas ādu, radīsies sūrstoša sajūta.
  • Cena/tilpums - 4.95 EUR, 50ml

&z

5 komentāri:

  1. Sen, sen man bija želeja sejas mazgāšanai no Manhattan, tīri laba.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā droši vien no vecās sērija, šī ir uzlabotā, bet domāju, ka atšķirības minimālas. :)

      Dzēst
  2. Es ar šo sēriju Prismā pētīju, bet tā arī nedūšojos paņemt, jo likās, ka viņa varētu būt vairāk domāta taukainas sejas ādas kopšanai.
    Kā tev liekas, supersausai ādai derētu?!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Supersausai gan nederēs. Sāks traki seju viklt. Es to nejūtu, jo man ir kombinēta piere, bet uz vaigiem ir kā ir. :)

      Dzēst
  3. Jau izlasīju, taču pagaidām grūti spriest vai tikšu uz šādu pasākumu. Man tieši uz Lieldienām ir angļu valodas CE. :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan