Pārskats: Manhattan ClearFace Coverstick korektors

11.02.13

Jau iepriekš rakstīju par Manhattan Clearface sejas kopšanas sēriju, tagad jums stādīšu priekšā dekoratīvo kosmētiku no šīs sērijas. Galvenā odziņa ir likta uz to, ka lietotjot šos produktus seja ne tikai izskatās smuka, bet arī tā tiek kopta.
Pirmais raksts ir par antibakteriālo korektoru sīkajām ādas nepilnībām.
Ražotājs sola, ka antibakteriālais korektors efektīvi un viegli koriģē sarkanumus, nesmukumus un pinnes. Lietojot stimulizē piņņu dziedināšanu.
Korektora centrs ir pildīts ar augsti koncentrētajiem aktīvajiem ingredientiem, kuri antibakteriālo korektoru padara par vēl efektīvāku ieroci cīņā ar pinnēm. Rezultāts - redzami gludāka un tīrāka āda!
Cik es zinu, tad šāda veida kosmētiku piedāvā vien uz pirkstiem saskaitāmas firmas. Es esmu lietojusi vien divas - šo un no Avon.
Vēl pagājušajā gadā sāku lietot korektoru ar šādām pat īpašībām no Avon, bet tajā biju patiesi vīlusies. Parasts korektors jau vien bija un nekas vairāk. Lasītājas man vēl ieteica nelietot ap acu apvidu, bet teikšu uzreiz - ar manām acīm nekas nenotika un neko tas nedziedēja vai nesausināja.
 
Es speciāli izvēlējos gaišāku toni (70 Vanilla), jo parasti mēdzu iekrists ar tumšu korektora toni.
Korektors ir biezas tekstūras, bet klājas un izlīdzinās ļoti viegli. Bez izteikta aromāta.
Ikdienā lietoju uz visām problēmzonām, izņemot ādai ap acīm, tur izmantoju konsīleri.
Esmu ievērojusi, ka dienas laikā tas pazūd diezgan ātri, tomēr ja to nostiprina ar pūderi, tad spēj noturēties arī visu dienu.
Par piņņu dziedināšanu varu teikt, ka domas dalās. No vienas puses pumpas tik ārkārtīgi nerodās, bet no otras, tās arī mazākas nākamajā dienā nepaliek!
Pēc divām vai trīs dienām tās pazūd, jā, bet es nekad nepaspēju piefiksēt cik liela atšķirība ir lietojot vai nelietojot.
Varu pateikt vienu, tiešām labs korektors bez visām tām kopjošajām lietām, tas lieliski maskē nepilnības, kuras citiem sabiedrība nu gan negribās rādīt. 
Sastāvs:
Kopsavilkums
_______________________________________________________________________________
  • Cena - 4,45€
  • Kolekcijā - vēl piedāvā arī divus kompakto pūderu veidus, tonālo krēmu
  • Rezumējot - kopumā varu teikt, ka labs maskējošs korektors bez izteikta aromāta, ar biezu tekstūru. Ikdienā lietojot, palīdz man cīnīties ar ādas nepilnībām un ādas apsārtumiem. Tas gēlveida balzāms, kas atrodas pa vidu, palīdz, lai āda netiek sausināta un lai nerodas neglīti pleķi.

&z

6 komentāri:

  1. Kur ir iespējāms šo iegādāties?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neiznāšu pagaidām teikt, tomēr plāno pārdot nākotnē Drogās vai Stockmann. :)

      Dzēst
  2. Appreciation to my father who stated to me about this blog,
    this website is actually amazing.
    Here is my website ... pizza games online free

    AtbildētDzēst
  3. Вам награда http://liliumkeynote.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  4. Ieskaties lūdzu savā epastā. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies jau ieskatījos un atbildēju. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan