Jaunums: Essence Stays No Matter What acu zīmuļi

22.02.13

Februāra sākumā daudzās tirdzniecības vietās varēja novērot Essence pamatsortimenta maiņu, lielā izpārdošana. Man bija tikai viens secinājums - jaunumi.
Viens no jaunumiem ir šie Stays No Matter What ūdensnoturīgie acu zīmuļi.
Ražotājs sola, ka šie ūdensnoturīgie zīmuļi izturēs jebkuru ballīti līdz pat 16 stundām. Krēmīgā un maigā tekstūra nodrošina vieglu un intensīvu klājumu. Zīmulis nesāks kust un mainīt savu fizikālo stāvokli pat pie 40 grādu temperatūras pēc Celsija. 
 Manā īpašumā ir divi apburoši toņi - 01 Midnight Black un 02 Stunning Brown. Lieliski toņi, kas ļauj viegli un bez problēmām transformēt dienas izskatu uz nakts.
 Midnight Black ir matēti melns, bet Stunning Brown ir silti brūns ar zelta mirdzumiņiem.
 Mani paši mīļākie zīmuļi ir Rimmel Scandaleyes tīri savas noturības un intensitātes dēļ, bet varu pateikt uzreiz, ka šie Essence zīmuļi ir lieliska alternatīva Rimmel. Klājums ir tikpat maigs un noturība - pasaka.
Es no rīta uzklāju uz acs ūdens līnijas un pat pēc 14 stundām zīmulis atradās savā vietā bez jebkādas izplūšanas.
Tiesa gan, veidojot acu grimu zīmuļu tehnikā, noturība vairs nav tik izteikta. Jau pēc 4 stundām sāk palēnām krāties plakstiņa krokās.
Lai noņemtu, es izmantoju uz eļļas bāzes veidotu sejas mazgāšanas līdzekli, tas noņem labi, bet nezinu par citiem. Noteikti neapiesieties tikai un vienīgi ar ūdeni.
Kopsavilkums
_______________________________________________________________________________
 
  • Kolekcijā - piedāvā kopumā 3 toņus - melns, brūns un pelēks.
  • Nopērkams - no februāra beigām Essence dekoratīvās kosmētikas tirdzniecības vietās.
  • Rezumējot - esmu patīkami pārsteigta par noturības un klājuma līdzību, lai gan cenu atšķirība ir uz pusi. Noteikti iesaku izmēģināt šos zīmuļus, jo tie ir izdevīgi un neticami kvalitatīvi.

bučas
&z

8 komentāri:

  1. jau pieejami??

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pagaidām vēl nē, bet no nākošās vai aiznākošās nedēļās jau jābūt. :)

      Dzēst
  2. kādas cenas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nav ne jausmas, bet kaut kur ap Ls 2,50 noteikti. :)

      Dzēst
  3. Sveika ! Kā Tev veicas ar šo zīmuļu asināšanu ? Iegādājos - tieksim tā , savu cenu kategoriju lieliski attaisno , bet , pēc acu krāsošanas galiņš palika truls . Domāju i šitā , i tā , kā gan saucami "izbīdīt" ? :D Neko grozāmu neuzgāju, rezultātā asināju , bet ar asināšanu pietika reizēm 3-5 , tad apkārtēja mala sāka lobīties nost , dabūju izmest .
    Kā Tu asināji vai varbūt es vienīgā tāda "talantīga" ? :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad laikam nebija labs asināmais. Man ļoti labi asinās un lietoju laimīga. Izbīdīt tur tik tiešām nav kur, bet šāda tipa zīmulis ir arī Maybelline, tieši tāpat asinājās. :)
      Žēl patiesībā, ka ārā vajadzēja mest.

      Dzēst
    2. Tad nu iešu atkārtoti pirkt, jo par paša zīmuļa kvalitāti biju apmierināta . Laikam tik būs jāiet skatīt kāds tik tiešām labs asināmais . :) Paldies par info !

      Dzēst
    3. Noteikti, ka vaina bija asinātājā, jo man viss labi noasinās. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan