Izlietotie produkti - decembris

01.01.13

Sveikas!!

Nedaudz par vakardienu.
Svinēju Jauno gadu mājās, nekur nedevos. Klusi, bet labā kompānijā. Skatījos svētku programmu pa televizoru un dzēru baltvīnu. Sagaidīju 00:00, ievēlējos savu vēlēšanos, tik ceru, ka piepildīsies! Ap plkst. 3:00 izlēju laimīti no kuras īsti neko saprast nemaz nevar. Pēc tam jau arī aizgāju gulēt. Viss bija tā kā arī es gribēju!

Aizgājušajā decembra mēnesī ļoti daudz izlietoju matu kopšanas līdzekļus. Tāda sajūta, ka mati tos vienkārši apēd...
1. Garnier Fructis Nutri Repair Leave In kondicionieris matiem - vairāk uz urrā gāja vasarā, tomēr bija palicis vien pāris reizēm, izlietoju pienācīgi līdz galam, lai var atbrīvot vietu kādām jaunam produktam.
2. Garnier Ultra Doux kondicionieris matiem - man ļoti patīk tas zalīšu aromāts. Neteikšu, ka mati tika pabaroti, tomēr tie bija viegli ķemmējami un smaržoja patīkami!
3. Jonhson`s Be Fresh& Imagine dušas želeja - viena no manām mīļākajām. Pati dušas želeja ir ļoti bieza (patēriņš minimāls) un āda jūtas ļoti maiga pēc lietošanas.
4. Oriflame Feet Up atsvaidzinošs dezondarnts pēdām - vairāk lietoju apavu atsvaidzināšanai. Bija tāds kā eksperimenta produkts un varu teikt, ka eksāmenu nolika, bet ar vienu "bet" - flakons -  kaitīgs dabai.
5. Dove kondicionieris matiem - biezs, barojošs kondicionieris matiem, kuru lietoju pirms friziera apmeklējuma, lai pabarotu sausos matu galus. Labs kondicionieris, it īpaši der tādiem matiem, kas ir tendēti uz spurošanos.
6. Чистая линия sejas krēms - mitrinošs sejas krēms. Izlietoju, bet saprast īsti vai bija tā vērts nezinu. Ja vēlreiz pirkšu tad ne ziemas periodam.
7. Superdrug The Little Green Tin lūpu balzāms - lietoju gandrīz veselu gadu. Apnika lietot, vēlreiz nepirkšu.
8. Jessisa Phenomen Oil eļļa nagiem - ideāla eļļa! Es to izmantoju rokām un kutikulām. Žēl, ka mazais trauciņš tik mazs. Iesmērējot rokas katru vakaru, pazuda mēneša laikā. Ja manās acīs vēlreiz nonāks, pirkšu nedomājot!
9. Oriflame Tender Care Cherry aizsargājošs lūpu balzāms - patīkams aromāts, viegli mīkstina lūpas, bet atkārtoti nepirkšu.
10. Essence lūpu balzāms - iepakojums nodila, pats bazlāms sakusa. Nezinu vai pirkšu vēlreiz.

Janvāra mēnesī noteikti iegādāšos sev kādu jauno balzāmu lūpām, jo kā jau redzat, veseli 3 izlietoti. Protams, matiem arī šis, tas jānopērk.

bučas
&z

10 comments:

  1. man jau tagad ir apnicis the little green tin,lai gan man viņš ir tikai kādus ē 2 mēnešus :D

    lai gan te nav tāda produkta,gribēju pajautāt par eļļu no garnier,laikam tā 3 oil repair. īsti neatceros nosaukumu. laba bija? un kam viņa īsti ir domāta? matu galiem? vienkārši man ir ļoti sausi matu gali :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pa lielu iepakojums! :)

      Domā, Miraculous Oil no Oil Repair 3 sērija?? Lieliska!! Es esmu absolūtā sajūsmā. Viņu var lietot visiem matiem kopumā un arī matu galiņiem.
      Rakstu par eļļu var izlasīt šeit - http://zandalife.blogspot.com/2012/08/parskats-garnier-fructis-miraculous-oil.html
      Domas neesmu mainījusi vēl pat šodien!

      Dzēst
    2. oj,kaut kā biju palaidusi rakstiņu garām. paldies !! :)

      Dzēst
  2. Jonhson`s Be Fresh& Imagine dušas želeja - labi smaržo? :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Smaržo pēc rozēm un kaut kādiem augļiem. Ļoti patīkams aromāts. :)
      p.s. rožu aromāts nav ļoti spēcīgs.

      Dzēst
    2. mm,man arī bija šī dušas želeja,tagad plānoju izmēģināt to zilo vai kādu citu ;D

      Dzēst
  3. Ja meklē jaunu lūpu balzāmu, iesaku Yves Rocher Noix de Coco, kam uz paciņas kokosrieksts uzzīmēts. Ļoti skaisti smaržo, bet ne īsti pēc kokosriekstiem, vairāk kā Šī sviests, turklāt arī lieliski baro lūpas:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par ieteikumu. Kur viņu var iegādāties?
      Es plānoju tagad izmēģināt Nutrogena lūpu balzāmu! :)

      Dzēst
    2. Yves Rocher veikals ir Spicē,Galerijā centrs,
      Krišjāņa Valdemāra iela 17 un Alfā :)

      Dzēst
    3. Milzum liels paldies par informāciju! :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan