Mēneša favorīti - oktobris

03.11.12

Sveikas!!

Vakar no manis bija raksts par izlietotajiem produktiem, bet šodien jums pastāstīšu par produktiem, kas oktobra mēnesī bija mani favoīti.
Tā kā rokas sākoties rudens laikam kļuva šausmīgas visu laik veltīju to atkopšanai, nevis lakošanai. Kā nagu laka manikīram visvairāk pēdējās nedēļas tika izmantota Maybelline Colorama Denim nr. 172A
Pedikīram izmantoju šo koši rozā nagu laka no Essence. Kādu prieciņu jau vajag, kad viss ārā drūms paliek. Kaut vai tādu, kuru neviens īsti neredz. hihi..
Coastal Scents Smacks lūpu spīdums - mans pārsteiguma produkts. Lietoju to katru rītu pirms devos uz skolu. Nu jau palikusi kaut kur apmēram puse iepakojumā. Lūpu spīdums ir ļoti foršinš gan toņa ziņā, gan arī tāpēc, jo mitrina manas lūpas.  
Maybelline Colossal Volum` Express Smoky Eyes skropstu tuša - kopš ilgiem laikiem šī ir viena no labākajām Maybelline skropstu tušām. Iepriekš tās nevarēju ciest, jo šausmīgi bira, bet šī ir tika izturīga un piesātināti melna. Skropstu tuša ir viegli uzklājama un viegli noņemama, bet dienas gaitās tā nenonāks nost, kad nevajadzēs.
Сто рецептов красоты matējošs sejas krēms - kopš iegādājos šo krēmu, nevaru iedomāties savu rīta grimu. Krēms ir nedaudz niķīgs, jo nespēj ar daudziem tonālajiem sadraudzēties, virpinās, bet toties sejas spīdēšanas dienas laikā tiek kontrolēta un tas ir pats galvenais.
Roku krēms oktobrī man ieņēma vienu no galvenajām vietām, jo rokas bija izslāpušas pēc kaut kā barojoša un bieza. Oriflame Silk Beauty roku krēms ir biezas tekstūras, bet iesūcas rokās aši. Izteikti smaržo pēc orhidejas. Rudenim šis krēms ir labs, bet ziemai nepieciešams kaut kas vēl treknāks, pēc manām domām.
Vēl viens produkts no Maybelline. Manas domas par šo ideālo gēla laineri var izlasīt rakstā pie Skaistumlapas.
Un visbeidzot, pēdējā laika mīļākā matu laka, kas manu matus nesaķepina, bet tur labā fiksācijā - L`Oreal Elnett Satin leģendārā matu laka -  ir tik laba, cik to visi slavē!
Man pašai par lielu pārsteigumu daudzi favorīti ir tieši no Maybelline. Pēdējā laikā esmu ļoti iemīļojusi šo brendu.

Kurš jums šajā mēnesī ir favorīt-brends?

bučas
&z

6 komentāri:

  1. ja gribi, lai tonālais "draudzējas" ar sejas krēmu, meklē tādus, kas ir veidoti uz vienas bāzes. piemēram, ja sejas krēmam pirmā sastāvdaļa ir ūdens, tad meklē to arī tonālajā :) ja tava sejas āda ir taukaina, tad pamēģini tādus, kas ir oil free.

    AtbildētDzēst
  2. Man nepatīk šī Essences nagu laka, nopirku pirms nedēļas.. Pēc divām dienām jau lūp nost. Lai gan toņi ir dievīgi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viss ir atkarīgs no virskārta cik ilgi turēsies nagu laka. Man turās vairāk kā nedēļu un kāju nagiem, noteikti! :)

      Dzēst
  3. Great blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?

    I'm planning to start my own website soon but I'm a little lost on everything.

    Would you propose starting with a free platform like Wordpress or
    go for a paid option? There are so many choices
    out there that I'm totally confused .. Any ideas? Appreciate it!
    Look into my webpage : football news live

    AtbildētDzēst
  4. Hello there, just became alert to your blog through Google,
    and found that it is really informative. I'm gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!
    My web-site ; pizza games for girls

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan