Svētdienas maska: PUREDERM Zaļās tējas jogurta maska sejai

19.11.12

Sveikas!!

Jau atkal pienācis laiks Svētdienas maskas rakstam, kurā šoreiz galveno partiju spēlēs PUREDERM sejas masku, ko iegādājos BB 2012 izstādē.

Kad ieraudzīju veselu stendu ar sejas maskām, uzreiz steidzos klāt, jo kādu no viņām visām es gribēju pamēģināt. Nezināju pat kuru vēlos, tādēļ nāca palīgā pārdevēja-konsultants, kas laipni izskaidroja teju par katru masku, kas vien ir piedāvājumā. Viņa apgalvoja, ka šīs jogurta maskas ir vispieprasītākās no viņu sortimenta. Ieraudzīju, ka ir maska ar zaļās tējas ekstraktu un ķēru vien ciet.
Ko sola ražotājs: "Atsvaidzinoša jogurta maska ar zaļās tējas un olīvas eļļas ekstraktu. Zaļās tējas ekstrakts atsvaidzina un uzlabo ādas elastību, savukārt, olīveļļa attīra un mīkstina ādu. Tās sastāvu papildina vitamīns E un kalogēns, kas ir efektīvs līdzeklis cīņā ar ādas novecošanos. Atsvaidzinātāka, svaigāka un veselīgāka āda jau no pirmās lietošanas reizes!"

Lietošana: "Rūpīgi attīriet ādu, nosusiniet to. Atveriet iepakojumu un uzklājiet masku vidēji plānā slānītī uz sejas, izvairieties masku uzklāt tuvu acu zonai un lūpām. Masējiet masku 5-10 minūtes. Noskalojiet ar siltu ūdeni. Ieteicams lietot regulāri, vismaz 2-3 reizes nedēļā, tādējādi garantējot koptu, veselīgu un starojošu ādas, vienmēr."
Atverot masku nekādu īpašu aromātu nejutu, jo praktiski zaļā tēja sniedz minimālu aromātu. Uzklājot uz sejas man bija neliels pārsteigums - maska ir ar tādiem kā maziem maigiem gabaliņiem. Klājot ir tāda sajūta kā ar mājās pagatavotām maskām. Nezinu kāpēc lietošanā rakstīts, ka nepieciešams 5-10 minūtes masēt sejas ādu, bet es tā nedarīju. Uzklāju un pamasēju kādas 2 minūtes un pēc tam atstāju vēl uz 10 minūtēm iesūkties.
Pēc konsistences tā ir vidēji šķidra maska viegli zaļganā krāsā.
Pēc tām 10 minūtēm maska nebija sakaltusi, bet tāda nedaudz mitra vēl. Noskalot bija pavisam viegli, nebija nepieciešams pirms tam pat izmantot mitro salveti vai vates disku. Pēc nomazgāšanas seja ir ļoti maiga un mitrināta, nav nepieciešamības pēc sejas krēma.
 
Sastāvs:
Kopumā varu teikt, ka šī ir viena no labākajām maskām, ko esmu lietojusi Svētdienas maska ietvaros. Klājot tā ir ar interesantu tekstūru un nožūstot rada neticami maigas un mitrinātās ādas sajūtu. Piedevām, šī sejas maska ir jālieto 2-3 reizes nēdēļā, lai sejas āda iegūtu koptu, starojošu un veselīgas ādas izskatu. Ar to daudzumu cik es uzklāju šī maska pietiks visām 3 lietošanas reizēm.
 
Papildināts
Pamostoties šodien no rīta es ieraudzīju, ko šausmīgu spogulī. No šīs maskas man uz vaigiem bija uzmetušās alerģiskās pumpas. Lūk, ko nozīmē, ka tik labi saslavē!! Es nezināju pat ko, lai šodien dara, jo katru kosmētisko līdzekli, ko lietoju sejai, radās nenormāla sūrstēšanas. Uzliku tējas koka eļļa un saudzīgu uzzied vieglu BB krēmu uz sejas. Manuprāt, šī maska tagad manās acīs ir pati sliktākā kāda vien bijusi!
 
Tilpums - 10 ml
Cena - Ls 0.80 (izstādes laikā)
 
Ja nokavēji izstādi, bet iepatikās šī sejas maska, tad to ir iespējams iegādāties - www.beautysalon.lv
 
bučas
&z

2 komentāri:

  1. Varbūt maskai termiņš bija beidzies? :( nelāgi, ka tā sanācis tev

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, pārbaudīju, termiņš līdz 2015. gadam. :)
      Domāju, ka šajā maskā ir kāda sastāvadaļa, kas manu seju kairina.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan