Pārskats: Oriflame Nature Secrets pretblaugznu kondicionieris

26.10.12

Sveikas!!

Šis kondicionieris man ir ļoti, ļoti iemīļots, bet ne matu kopšanā. Šo kondicionieri es izmantoju kosmētikas otiņu mazgāšanā.
attēls kopēts no
Lai gan šis ir pretblaugznu kondicionieris, tas sniedz manām otiņām to efektu, kas man patīk. Vispār iesākumā tika pirkts priekš matiem, bet kad lietoju nebiju īsti apmierināta ar efektu, tad izmēģināju uz otiņām un tiešām citas izjūtas.

Pēc otiņu izmazgāšanas ar bērnu šampūnu, tām otiņām, kurām ir nepieciešams būt nedaudz mīkstākām lietoju kondicionieri, jo vietā kur dzīvoju ir visai ciets ūdens. Piemēram, sapludināšanas otiņa (blending brush) mīkstāka būdama veic sapludināšanu daudz labāk nekā ja ir cietāka.

 Kondicionierī ietilpst diždadža un greipfrūtu ekstrakts.
Sastāvs:
Pēc krāsas tās ir krēmīgi balts, nedaudz bēšīgs. Pēc tekstūras ļoti maigs. Patēriņš ir minimāls, esmu tikai tikusi līdz pudeles trešdaļai kopš janvāra.
 
Tilpums - 250 ml
Cena - Ls 1.99
Iespējams iegādāties pie firmas konsultantiem
 
Kopumā varu teikt, ka šis ir gana labs kondicionieris otām, bet maniem matiem tas ir pārāk "plāns". Man patīk ja kondicionierim ir bieza un krēmīga tekstūram, bet šī drīzāk ir šķidra tekstūra. Katru reizi pēc otu mazgāšanas, tās smaržo tik atsvaidzinoši pēc greipfrūtiem! mmm...
 
bučas
&z

7 komentāri:

  1. ka var but pretblaugznu kondicionieris? To tachu nelikam pie saknem?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es par to pašu aizdomājos. Nezinu kā tas ir iespējams.
      Un godīgi sakot, man no viņa varētu teikt pat lielāka nieze uz galvas parādījās, kas radīja daudz blaugznu. Bišķin pārspīlējuši ar solījumiem. :)

      Dzēst
  2. Es laikam īsti neesmu paskatījusies, bet kāda zīmola produkti ir otiņu tīrīšanai paredzētie līdzekļi?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Speciāli paredzētie ir zinu brendam E.l.f., bet lai nekas nav jāsūta ir veikalā Kolonna un Douglas ir otu tīrīšanas līdzekļi.
      Esmu arī dzirdējusi tīri labas atsauksmes par šo līdzekli arī - http://proskaistums.lv/make-up-brushes-1/brush-care-products/brush-cleaning-products/otu-kopsanas-lidzeklis.html

      Tomēr ja interesē mans viedoklis - kosmētikas brendi uz šo uzvārās, jo tas viņu piedāvātais līdzeklis iztērējas šausmīgi ātri. Bērnu šampūns, kas ir nopērkams aptiekās un citos veikalos ir pats labākais otu mazgājamais. Pirmkārt, tas nemaksā dārgi un ,otrkārt, otas ir mīkstas un smaržīgas gluži kā mazuļu mati!

      Dzēst
    2. Paldies, būs jāpamēģina tas labākais variants - bērnu šampūns! :D

      Dzēst
    3. tas tiešām ir ļoti labs līdzeklis otām, pat lielākā daļā youtuberu izmanto tieši šo metodi. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan